Nogomet

Prodali vse vstopnice za EURO 2012

Kijev, 11. 04. 2012 10.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Organizatorji evropskega nogometnega prvenstva, ki bo letos potekalo v Ukrajini in na Polskem, so izjemno zadovoljni z odzivom navijačev, saj so že prodali vse vstopnice.

Dva meseca pred začetkom letošnjega evropskega nogometnega prvenstva so organizatorji prodali vse vstopnice, je poročala spletna stran ruske televizije RT. Za turnir EURO 2012, ki bo potekal v Ukrajini in na Poljskem, je vladalo rekordno zanimanje, saj bi navijači iz 206 držav pokupili kar 12 milijonov vstopnic. "Ne bo prostega sedeža v katerem koli delu EURO 2012 in številke kažejo, da so vse karte prodane. Od skupne kvote 1,4 milijona vstopnic je bilo več kot pol milijona namenjenih navijačem. Sedaj se lahko osredotočimo le na nogomet," je povedal operativni direktor EP Martin Kallen. Največ zanimanja za karte so pokazali navijači v Ukrajini, na Poljskem, v Angliji, na Nizozemskem in Švedskem.

Stadion v Poznanju na Poljskem, kjer bo eno od prizorišč evropskega prvenstva.
Stadion v Poznanju na Poljskem, kjer bo eno od prizorišč evropskega prvenstva. FOTO: Reuters

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.