Nogomet

Prince v Milanu kot na domačem dvorišču

Milano, 21. 09. 2010 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Član italijanske Genoe Kevin Prince Boateng, ki je trenutno na enoletni posoji pri AC Milanu, je priznal, da se je odlično privadil na življenje v Italiji in je navdušen nad navijači Rossonerov.

Kevin-Prince Boateng
Kevin-Prince Boateng FOTO: Reuters

Ganski nogometni reprezentant in uradno član italijanske Genoe Kevin Prince Boateng, ki je na enoletni posoji pri italijanskem AC Milanu, je dejal, da se je odlično privadil na življenje v Italiji. Poudaril je, da je še posebej počaščen, ker navijači z njim ravnajo, kot da je že vse življenje član kluba s San Sira.

Boateng navijače Milana navdušuje s svojimi predstavami, ti pa so mu že spesnili pravo navijaško pesem: "Ko sem zaslišal, kako navijači pojejo moje ime, je bil občutek naravnost fantastičen. Še nikoli prej ni toliko ljudi na enkrat pelo mojega imena, počutil sem se kot majhen otrok. Nisem se zavedal, da me navijači tako močno podpirajo, to sem ugotovil šele na tekmi proti Catanii. Očitno so mnenja, da si zaslužim braniti barve takšnega kluba, kot je AC Milan, in če sem že sedaj njihov idol, to pomeni, da že igram na želenem nivoju.“

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dadojc
22. 09. 2010 12.50
Drizzt če ti je tako lažje se kar tolaži. Te zgodbe da je šel zaradi izziva lahko prodaja svoji mamici. Dobro morda res ni šel zaradi denarja dobesedno ker ga ima itak že preveč, a je odšel zaradi slave in blišča, ki je večje v klubu kot je Real kot pa v Manchestru. V Manchestru namreč igrajo nogomet in le ta je na prvem mestu, v Madridu (beli del) pa se vrti okrog vsega samo okrog nogometa ne. Glavno da so oni vedno v centru pozornosti, da so puni para pa nwm kaj vse...dokaz so pa njegove igre denimo za reprezentanco ko vedno pokaže čisto NULO!
Drizzt
21. 09. 2010 18.08
janezdolar Kako si se pa tle zmotu fant, CR je mogoče naduvanc pa playboy pa nevemkaj, ampak fuzbal igra s srcem in težk boš najdu bol zagretga in zagnanga fuzbalerja ko je on... Skos se hoče dokazovat in skos hoče bit najboljši... Če bi mu šlo za denar bi šel v City in mel plače 300k na teden, tak je pa šel tja kamor je hotel... Men ni blo lahko ker sm navijač Uniteda sam vsaj vem da ni šou za denar ampak je šou po nove izzive ker je u Unitedu vse dosegu
janezdolar
21. 09. 2010 15.10
kranjcan23 stvari je treba gledati realno...je pa res, da so mi veliko bolj všeč igralci, ki igrajo s srcem in ne samo za denar...zato mi npr. C. Ronaldo ne bo nikoli všeč...
Parkodlak
21. 09. 2010 13.23
janezdolar 21.09.2010, 09:39 Točno tako kot si napisal. Za moje pojme je Flamini poleti na vseh pripravljalnih tekmah odigral več kot odlično in z tako formo bi si zaslužil igrati na sredini z Boatengom in Pirlom. Pirlo je še vedno nepogrešljiv član AC Milana, še vedno ima precizne podaje. Seedorf me kot sem že večkrat napisal zeeeeelo moti in upliva na slabo igro, vseprevečkrat z svojim brezglavim preigravanjem izgubi žogo. Gattuso je tudi stara šola toda on je legenda kluba in v stilu Inzaghija vedno odigra tako kot da bi bila to zan najbolj pomembna tekma v življenju, zelo borben igralec. Ker pa je letos konkurenca na sredini premočna je on odlična menjava v primeru poškodb igralcev iz prve enajsterice na sredini igrišča. Glede Boatenga.... vidi se da je nadarjen igralec, očitno se je odlično tudi ujel z italjanskim nogometom, soigralci in navijači. Upam da ga milan v naslednji sezoni odkupi od Genoe.
cocowski
21. 09. 2010 13.02
bravo prince, kdo bi si mislo da si tak dober, samo še kak gol ti manjka
prava resni.ca
21. 09. 2010 12.36
janezdolar ti imas dvojna merila... za ac milan pohvalis vse, za druge npr barco itd pa samo kritiziras z neprimernimi opazkami.
prava resni.ca
21. 09. 2010 12.28
se pa strinjam z pohvalami
janezdolar
21. 09. 2010 09.39
zelo nadarjen in mlad igralec!!! prava osvežitev za Milan... jaz bi na sredini igral s Pirlom, Boatengom in Flaminijem...
012301230123
21. 09. 2010 09.37
elzan 21.09.2010, 08:12 boateng je fantasticen igralec pa tud mld je..mislim da je naslednik gatusa. Saamo se prilo mora iti stran Se strinjam da je Boateng fantastičen sam glede Pirla se pa nič kaj ne strinjam...Mogoče je že kar v nogometnih letih a v sebi ima vsaj še kakšni 2 dobri sezoni, kajti še zmer ponuja odlične podaje in strele (Nevem glihkar je dau odličen gol proti Ferskim Otokom iz prostega strela)...Prej bi reku da bi Gattuso mogu počas mesto prepustit ker na igrišču se preprosto ne znajde več tako kot se je včasih, ampak mi je pa še zmer legenda...Edina stvar k me še mot je da Amelia ni na golu...Na vsh tekmah k je igrau se je res neverjetno izkazu... Forza Milan!
1899ACM
21. 09. 2010 09.06
Pirlo je kreator Milana Sedorf je pa zadrževalec žoge, Ambrosini je pa le kapetan. Milan bi trebal igrat z Boatengom, Gattusom in Pirlom v sredini.
elzan
21. 09. 2010 08.12
boateng je fantasticen igralec pa tud mld je..mislim da je naslednik gatusa. Saamo se prilo mora iti stran