Nogomet

Netopirji iz Valencie še naprej letijo visoko: Barca brez polnega plena z Mestalle, sodniki 'vzeli' regularen gol Messiju

Valencia, 26. 11. 2017 22.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Derbi vodilnih ekip španskega prvenstva ni razočaral, ga pa je na valencijski Mestalli žal zaznamovala sodniška ekipa, ki ni priznala oziroma ni videla, da je žoga po strelu Lionela Messija v prvem polčasu prečkala golovo črto. Valencia je nato povedla z golom Rodriga v drugem polčasu, prvi poraz v sezoni pa je preprečil stari znanec Jordi Alba (1:1).

Rodrigo (levo) je veliko boljši drugi polčas Valencie kronal z golom za 1:0.
Rodrigo (levo) je veliko boljši drugi polčas Valencie kronal z golom za 1:0. FOTO: AP
Španska La Liga za razliko od ostalih najmočnejših evropskih lig v tej sezoni ne uporablja sistema za pomoč sodnikom, tako imenovani VAR. Bodo pa španski delivci pravice v naslednji sezoni lahko računali na oglede videoposnetkov in računalniške signale, ko žoga prečka črto vrat.

Dejstvo, da ni mogel računati na kaznovanega Gerarda Piqueja, je trenerja Barcelone Ernesta Valverdeja pred derbijem vrha lestvice Primere Division prisililo, da je prvič po januarju 2016 v začetno postavo Barce uvrstil anonimnega belgijskega branilca Thomasa Vermaelna. Na Mestalli in v okolici stadiona Valencie je v nedeljo vladalo izjemno vzdušje, saj je ekipa trenerja Marcelina, ki je bil prav tako kaznovan, z izjemnimi nastopi na začetku sezone prebudila mesto z izjemno nogometno tradicijo. Navijači bivšega kluba Zlatka Zahovića so celo tako močno napolnili okoliške ulice ob prihodu klubskega avtobusa, da se le-ta nekaj časa sploh ni mogel prebiti do vhoda. Nogometaši vodilnega kluba La Lige so na zelenico pritekli z majicami podpore za trenerja Seville Eduarda Berizza, ki se bori z rakom, dobri pa Katalonci niso bili le v tem pogledu, temveč tudi na zelenici, kjer so v prvih 45 minutah povsem zasenčili netopirje. Vratar Norberto Neto je moral v deseti minuti rutinsko ustaviti poskus Ivana Rakitića, nato pa sta v 17. minuti lepo kombinirala Luis Suarez in Paulinho, čigar poskus pa je bil prav tako preslab. Glavni dogodek na tekmi se je zgodil v 30. minuti, ko je po akciji z desne do strela z roba 16-metrskega prostora prišel Messi, na videz nenevaren poskus pa je Netu spolzel iz rok in žoga je že prečkala črto gola, preden jo je Brazilec uspel izbiti. Igralci Blaugrane so že slavili, a glavni sodnik Ignacio Iglesias Villanueva je na začudenje vseh zgolj odmahnil z roko. Med glasnimi protesti bi lahko Simone Zaza na drugi strani celo zadel za domače vodstvo, a je z roba kazenskega prostora meril mimo leve vratnice Marca-Andreja ter Stegna. Neto se je nato z nekaj dobrimi posredovanji odkupil za svojo napako, ustavil je Messija, Andresa Iniesta in v največji priložnosti v 42. minuti še Suareza, ki je prodrl pred domačega vratarja in precej z desne meril v njegovo nogo. 

Valencia je veliko odločneje krenila v nadaljevanje in navijači so v 49. minuti glasno zahtevali najstrožjo kazen, ko je po podaji iz kota Geoffreyja Kondogbiaja odrinil Samuel Umtiti. Villanueva tudi v tem primeru ni dosodil ničesar, a jasno je bilo, da se netopirji prebujajo. Goncalo Guedes je v 51. minuti s povratno žogo našel Zazo, ki je z okoli 17 metrov močno udaril mimo oddaljenejše vratnice. Odgovor Barce je v 52. minuti prišel iz kota, po katerem je Vermaelen grdo zgrešil po podaji Rakitića. Guedes je v 57. minuti pobegnil desnemu boku Barcine obrambe, a ga je ustavil Ter Stegen, ki pa že čez nekaj trenutkov ni mogel ustaviti praktično identične akcije, po kateri je Jose Gaya v sredini z močno podajo zaposlil osamljenega Rodriga, ki mu ni bilo težko zadeti s šele prvim domačim strelom v okvir vrat. Brazilski Španec je gol slavil z oranžno lasuljo, seveda tudi v spomin na preminulega nekdanjega predsednika kluba Jaumeja Ortija, ki so mu na Mestalli posvetili uvod v nedeljsko srečanje. Guedes je imel ob jalovi premoči Barcelone naslednjo večjo priložnost, si po prodoru z leve znotraj kazenskega prostora pripravil strel z desnico, a v 71. minuti grdo zgrešil. Pet minut kasneje je s polvolejem Neta preizkusil Suarez, Brazilec pa ga je prisebno ustavil. Gostje so zasluženo izenačili slabih deset minut pred iztekom rednega dela, ko je domiselno podajo Messija v gol s strelom v daljši kot mojstrsko spremenil Jordi Alba. Nekdanji član Valencie domačih navijačev ni prav nič navdušil z dejstvom, da je gol precej silovito slavil in z žogo pod dresom pošiljal poljubčke v kamero. V napeti končnici je tik pred začetkom sodnikovega dodatka Paulinho dobil skok po podaji iz kota, žogo je najprej sicer podaljšal Sergio Busquets, a Netu ni bilo potrebno posredovati. Santi Mina bi v 93. minuti skorajda presenetil obrambo Barce v njenem kazenskem prostoru, a so se Katalonci ubranili, medtem ko je Andreas Pereira v eni zadnjih akcij zatresel zunanji del Ter Stegnove mreže. Paulinho v izjemni priložnosti v zadnjih sekundah ni streljal oziroma je proti svojemu čuvaju mreže žogo poslal kar nekdo od domačih, Neto je izbil in začel protinapad, po katerem pa je izjemni Zaza v dobesedno zadnji sekundi z volejem meril prek vrat. Razlika med vodilnima na vrhu lestvice ostaja nespremenjena (34:30), približali pa so se jima prvi zasledovalci: Atletico Madrid (27), Real Madrid (27) in Sevilla (25). 

Sevilla (na fotografiji strelec treh golov proti Mariboru Wissam Ben Yedder) se je v tej sezoni že nekajkrat izkazala, ko so jo že vsi odpisali.
Sevilla (na fotografiji strelec treh golov proti Mariboru Wissam Ben Yedder) se je v tej sezoni že nekajkrat izkazala, ko so jo že vsi odpisali. FOTO: AP

Nov izjemen povratek oziroma tokrat celo popoln preobrat je Sevilla uprizorila na dvoboju z Villarrealom, kjer so zadnji nasprotniki Maribora v skupinskem delu Lige prvakov še v 53. minuti zaostajali z 0:2. Tabor rdeče-belih je pretreslo razkritje, da trener Eduardo Berizzo boleha za rakom prostate, a je bil argentinski strateg tako kot nedavno na tekmi Lige prvakov z Liverpoolom na kopi, njegovo moštvo pa ga je spet močno razveselilo. Proti Liverpoolu so Sevillčani zaostajali že z 0:3 in nato na domačem stadionu Ramona Sancheza Pizjuana izenačili (3:3), tokrat pa je Villarreal na domači Ceramici vodil z goloma Cedrica Bakambuja in starega Sevillinega strelca Carlosa Bacce. A po zadetku Kolumbijca v 53. minuti se je vse spremenilo v vsega nekaj minutah, Clement Lenglet in Franco Vazquez sta v dveh zaporednih napadih med 56. in 57. minuto izenačila, Ever Banega pa je šokirano rumeno podmornico dotolkel z zmagovitim golom v 78. minuti, po katerem so rdeče-beli na petem mestu za štiri točke pobegnili nedeljskim nasprotnikom.

Izidi 13. kroga:

Valencia ‒ Barcelona 1:1 (0:0)
Rodrigo 60.; Alba 82.

Villarreal ‒ Sevilla 2:3 (1:0)
Bakambu 19., Bacca 53.; Lenglet 56., Vazquez 57., Banega 78.
RK: Ruiz 77./Villarreal

Levante ‒ Atletico Madrid 0:5 (0:2)
Rober 5/ag., Gameiro 29., 59., Griezmann 65., 68.

Real Madrid ‒ Malaga 3:2 (2:1)
Benzema 9., Casemiro 21., Ronaldo 76.; Rolan 18., Castro 58.
Cristiano Ronaldo (Madrid) je v 76. minuti zapravil enajstmetrovko.

Real Sociedad ‒ Las Palmas 2:2
Deportivo La Coruna ‒ Athletic Bilbao 2:2
Real Betis ‒ Girona 2:2
Alaves ‒ Eibar 1:2
Celta Vigo ‒ Leganes 1:0

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (165)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Johnny_J
27. 11. 2017 16.07
+2
In potem se opravičuje spregledan gol iz strani realovcev,češ da sodnik ni bil v liniji....tudi kamera ni bila,pa sem takoj videl,da je bil gol,pred posnetkom
saturnsky23 saturnsky23
27. 11. 2017 15.51
Valverde, kakorkoli obračamo ima rezultate. S tako zdesetkano ekipo, ki priznajmo, ni vrhunska in pri tem prva in najboljša zamenjava je Delofeu. druga Gomes, dogaja pravo čudo. Omenjena dva in še trije, štirje prve ekipe, bi v najboljših letih Barcelone, bili kvečjemu pobiralci žog. Izgleda da Ernesto (še) ni bog in batina. Namreč ne upa si zamenjat nekega (Suarez) s statusom, vztraja pa v preveliki minutaži Delofeua. Se pravi, da smo se motili misleč, da strici iz ozadja domujejo samo v Sloveniji.
mmickica
27. 11. 2017 18.21
Res je, Valverde dela cudeze s to ekipo, ki je milo receno precej skromna. Kar se tice Suareza, pa mislim, da ima Messi prste vmes. Prav ali ne prav (to je ze druga tema) ima Messi (pre)velik vpliv na to, kdo bo igral in kdo ne, kot tudi na to, koga bodo kupili in koga prodali. Vsaj mislim, da je tako!
RUBEŽ
27. 11. 2017 15.30
Mogoče kdo kaj ve o tem da bi baje sodnik ne dodelil drugega rumenega in posledično rdečega kartona strelcu Valencie? Baje bi pri prvem golu, kar je vidno imel v roki karton rumene barve, ki ga je istemu igralcu pokazal še enkrat. Vir EKIPA.
Johnny_J
27. 11. 2017 16.01
Sem že spodaj napisal. Prvega ni dal,ker si je očitno premislil,tako da do drugega ni prišlo,ker je drugi,bil prvi
mmickica
27. 11. 2017 15.23
+6
To s sodniki pa zdaj res ze presega vse meje dobrega okusa, sramota! Kako da sodnika nista videla? Ni mogoce in nobeden me ne bo preprical! In zakaj so Spanci se vedno brez videotehnologije, gospod Ceferin? Sicer sem zelo zadovoljna z Barcino igro in to je najbaznejse. Razocarali so me Sustez (kot po navadi), Delofeu (kot po navadi) in Semedo (vcerajsnji dan ni bila njegova noc...). Skoda za ti 2 izgubljeni tocki, ampak ok., proti sodnikom pac ne mores nic. Upam, da to ne bo spet stalna praksa!
apodgraj
27. 11. 2017 16.13
+2
Tudi mene zanima . kakšno mnenje ima g. Čeferin glede sojenja španskih sodnikov , če je slučjno gledal to tekmo -.Temu je treba napraviti čimprej konec. To je sramota od sramote .Trpi nogometna igra in ugled Fife kot Uefe , ki jo skorompirani , pokvarjeni sodniki krojijo po željah plačniov teh uslug. Suarez po tem kar kaže na igrišču, sodi v kategorijo igralcev z majnižjim IQ-jem . Real je samo v tem kolu dobil 4-točke podarjene. Sodniški mlini proti Barci so v polnem pogonu .
Kollerik
27. 11. 2017 14.43
+8
Kar spomnimo se...Že lansko leto se je ponovila skoraj identična zgodba..., z istim sodnikom....ko je branilec Valensie kar s svojo roko ubranil strel Barse.... na prazna vrata svojega gola.... in lopov od sodnika.... seveda penala sploh ni piskal... na koncu je bilo 1:1... Včeraj pa spet! TO NI VEČ SLUČAJNOST!!!
mmickica
27. 11. 2017 15.25
+3
Paštašutar
27. 11. 2017 16.27
+0
Jaz se spomnim ofsajda Suareza(pasivnega) pri prvem golu,neizkljucitve Busqeca,ko je vlekel igralca Valensije za dres,dokler ta ni padu,seveda je imel karton ze od prej in spomnim se da ste v 91 minuti dobili 11m za zmago,vse to lani v Valensiji !!!
saturnsky23 saturnsky23
27. 11. 2017 14.28
+8
Pa kaj se čudimo. Lansko leto je arbiter Manzano (tudi ta hrani spominek Franca v nekem herbariju)" spregledal" Barci in ne priznal gola, ko je žoga meter prešla golovo črto. Kot je dejal Obrez. Samo za Barcelono v Španiji velja zadetek, v kolikor žoga doseže, dotakne mrežo. Vi za vi, kakšno fantastično sojenje spremljamo v Angliji, Res da se dopušča moška igra, niti sledu pa po Madridski kuhinji. Sramota. Kako morajo taki akteri sojenja se srečevat z dobrimi in slabimi sodniki.
apodgraj
27. 11. 2017 16.17
+0
Zanimivo , da se to nikoli ne zgodi ekipi Reala .Ko gre za denar gredo do konca in treba je plačilo opravičiti.
doloke
27. 11. 2017 14.24
+9
Pomojem naviajci reqla ste lahko povsem tiho predvsem kar se je zgodilo ta vikend glede sojenja ocitno v prid reala......sramota....in pol se vi pritozukete ko vm enkat ne pisakajo penala in ste uzaljene kot najvecja zarota prot vm??? Halooo? Mal poglejte kake krivice se delajo drugim klubom v prid reala....samo da nebo tok zaostajal...
Kollerik
27. 11. 2017 14.23
+4
.....žal se je uresničilo tisto, kar smo nekateri slutili...in tudi že napovedali na temlem forumu.... že pred nekaj dnevi....beli sodniki so spet dobro opravili svoje umazano delo.... lahko samo rečem: prek*leta, odvrtana falangistična banda pokvarjena.
apodgraj
27. 11. 2017 16.22
+1
Zanimivo , da se to nikoli ne zgodi Realu . Ko gre za velike kupe denarja , gredo pod kupljeni sodniki do konca , denar je teba zaslužiti.
šumar
27. 11. 2017 14.19
+4
vazno da je ronaldo najboljsi igralec na svetu haha
kameltrajbar
27. 11. 2017 14.21
+2
sportko47
27. 11. 2017 14.00
+4
Clovk ma občutek ko berem tle za vami , predvsem govorim o Realovcih da ste bli vsi sošolci in da ste hodil na Levca.. pogoglajte če ne veste kaj mislim ! Zdej pa k razlogom..1. žoga proti enim je bla v avtu in po tem je Barca dosegla gol .2 2 razeljavl gol Realu ker ni bilo offside.3 ni piskal penala za Real pa bi mogu bit ... in za protiutež temu sta zdej že dva primera gola Barce kjer je żoga očitno prešla golovo črto!!! In kje je razlika , če je žoga v stranskem avtu in se igra je treba še odšpilat in na koncu dat gol.. če ne priznajo gola in ekipa zmaga le 3:2 namesto 4:2 ni neke velike razlike!! ...penal da ali ne je na vsaki tekmi 5 takih situacij kjer neka ekipa lohk jamra .. to je pač tko u fuzbalu! Če pa daš gol, da gre żoga očitno čez črto in se sodniki delajo da to ne vidijo pa je hipno dejstvo in oškodovanje brez primere ! In zdej Realovci proste Trenda kdaj se je to zgodilo Realu ! Nikoli in če zdaj niste razumeli tut nikol ne boste! Ne se delat poznavalce k ste navadni otroc zasvojeni s tem Realom do konca ! Tak kot klub taki navijači je vse kar lahko rečem, lażete sami sebi !! .
Campeones34
27. 11. 2017 14.20
-11
Barca fani ste navadne jokice, tako kot celotna barcina ekipa, vaš kralj pa je Goran Obrez.
apodgraj
27. 11. 2017 16.30
+1
Sportko ne smemo preveč nadlegovati " vseveda," ker potem , se več ne bo javljal in bomo prikrajšani za vse resnične in neresnične informacije . . Morda pa je le spoznal , da je živel v lažnem labirintu in mu je težko priznati , da je bil zaslepljen in zaveden .
Johnny_J
27. 11. 2017 12.52
+12
V general Franco ligi nič novega,bi lahko bil naslov,ampak,ker so novinarji na 24ur zelo naklonjeni realu,niso niti omenili drugi škandal,ki se je zgodil na tekmi barce. Ko je rodrigo proslavljal zadetek za Valencio,si je nadel lasuljo,kar bi moralo biti po pravilih sankcionirano z rumenim kartonom. Sodnik je imel karton pripravljen,nato si je premislil in,če bi mu takrat pokazal karton,bi moral po startu nad busqetsom pokazati drugi rumeni in posledično rdeči karton. Drugače dobra tekma,barca totalno dominirala v prvem polčasu,v drugem je Valencia vzpostavila ravnotežje in pokazala,zakaj je trenutno druga v tej ligi. Na koncu nekako pošten remi,če odmislim te dve ogromni prevari nad Barcelono
Campeones34
27. 11. 2017 14.21
-2
Vrjetno nebi bilo starta nad busquezom ce bi ze imel rumeni karton, se ti ne zdi?
sportko47
27. 11. 2017 14.46
+5
Kera butalska logika , Minotaur ti si kar se možganov tiče še dinozavr! Kako pa je pol da eni po prvem kartonu , dobijo še druzga in posledično rdečega ! Aja so pozabil da so že enga dubl, al pa ne poznajo dobr pravil pa so pol presenečeni ! Dej tastar jest grem stavt da nisi v stanju nč bl butastga napisat k tole zgoraj! Kje ti žviš model, a si še v jami , al kva ?
Campeones34
27. 11. 2017 16.00
-1
sportko, metuljni efekt je zate znanstvena fantastika očitno. Govoriti kaj bi bilo, če bi bilo, je nesmiselno ker vsak drugačen dogodek povzroči serijo drugačnih dogodkov.
Johnny_J
27. 11. 2017 16.05
+0
Minotauer nisem pomislil na kaj takega,si ti pomislil,če bi bil prvi gol priznan,da bi bilo lahko 18:0 za barco?
Campeones34
27. 11. 2017 16.51
Možno, zato se o tem ne debatira, ker je brezpredmetno
sportko47
27. 11. 2017 19.53
Metuljni efekt a so ti pripovedoval o tem , ker to kar jest berem za tabo mi kaže da si ti v efektu “ navadnega osla “ !
Johnny_J
27. 11. 2017 12.51
+2
V general Franco ligi nič novega,bi lahko bil naslov,ampak,ker so novinarji na 24ur zelo naklonjeni realu,niso niti omenili drugi škandal,ki se je zgodil na tekmi barce. Ko je rodrigo proslavljal zadetek za Valencio,si je nadel lasuljo,kar bi moralo biti po pravilih sankcionirano z rumenim kartonom. Sodnik je imel karton pripravljen,nato si je premislil in,če bi mu takrat pokazal karton,bi moral po startu nad busqetsom pokazati drugi rumeni in posledično rdeči karton. Drugače dobra tekma,barca totalno dominirala v prvem polčasu,v drugem je Valencia vzpostavila ravnotežje in pokazala,zakaj je trenutno druga v tej ligi. Na koncu nekako pošten remi,če odmislim te dve ogromni prevari nad Barcelono
grozjak
27. 11. 2017 12.32
+7
ampak gol Albe je bil pa top. Sem se bal, da bodo kak ofsajd sodniki videli......
grozjak
27. 11. 2017 12.35
+7
...penal za Real na tekmi z malago......hitro dosojen...v pošteni ligi, bi bila barca že na +12
Campeones34
27. 11. 2017 14.22
-1
Penal nad modričem je bil čist kot solza, igralec je zamujal v obrambi in ga s telesom spodnesel.
grozjak
27. 11. 2017 14.35
+0
Campeones34
27. 11. 2017 15.52
+1
kje pa piše da mora bit spotik, obrambni igralec je zamujal in vrgel modriča iz ravnotežja, od žoge pa je bil svetlobna leta. Penal čist kot solza.
inside1
27. 11. 2017 11.57
-6
Kakorkoli že, vsakdo je že bil kdaj oškodovan, eni v navadni ligaški tekmi, drugi pač spet na kaki bolj važno tekmi. Bolj me moti pisarjenje teh novinarjev oz. tudi spikerjev po tv, ki več kot očitno navijajo za Barcelono...... Za njih so vse podaje fenomenalna in sanska dejanja, pa človek božji, oni so profesionalci in trenirajo vsak dan. Nogometa pa se brez takšnih in drugačnih podaj ne da igrati, je pač kolektivni šport. To ni igra za posameznike, zato je tako ravnanje naravnost za "p_o_s_r_a_t". Sem gledal par posnetkov teh oh in sploh podaj, pa ni nič posebnega, žoga je okrogla....._
grozjak
27. 11. 2017 12.37
+2
a novinar ne sme za nikogar navijati?? prvič slišim....
LocoBlanco
27. 11. 2017 11.26
+6
Nerad govorim o sodnikih ampak tokrat pač morem povedati par dejstev! V letosnji sezoni je bil RM pravtako oskodovan ze vsaj na 3. tekmah (razveljavljen gol, nepiskan 11-m, rdeč karton Ramosu in prepoved igranja tega igralca) Girona je proti Barceloni bila oskodovana pravtako za penal in tam bi Pique moral biti izključen ker je igral z roko v kazenskem prostoru! Torej 11-m za Girono in izkljucitev Piqueja pa bi bilo vse pošteno ampak seveda temu ni bilo tako! Dejstvo je, da imajo v Španiji daleč najslabse sodnike, ki so letos škodili in šli na roko RM-u in Barci. Ko je RM bil oškodovan namerno nisem komentiral sojenja, ker bi izpadlo, kot neko jamranje, ampak ko vidim kaj vse se danes piše na tem portalu, da je za vse kriv RM itd. pa ne morem mimo tega, da vam povem, da ste izgubili stik z realnostjo ali pa spremljate nogomet zadnjih 5let! Kar se tiče pa Obreza pa upam, da je bilo to njegovo zadnjo komentiranje nogometne tekme nasploh. Da ne bom izgubljal besed o tem bolnem človeku je vse kar mu lahko povem to, da javnost ne potrebuje njegovega opravičila ampak za voljo vseh nas naj se opraviči svoji ženi in otroku, ker je očitno da svoje osebne težave sprošča na delovnem mestu. Skrajno neokusno in nepotrebno iz njegove strani. Pa tudi tisti, ki pišete kako je za včerajšnjo tekmo kriv RM niste normalni. Do konca je še dolga pot in oškodovani bodo tako RM, kot Barca in Valencia ter AtlM. pa tudi v prid vseh bodo sodniki še sodili. Res neverjetno je, da nekateri takoj padete pod vpliv obreza in začnete govoriti to kar je sam govoril. Po obeh tekmah Superpokala kjer je Obrez pravtako govoril neverjetne stvari glede Barce sem sam povedal, da je človek zrel za kakšno ustanovo pa mi niste verjeli, no včeraj je to samo še dodatno potrdil!!!
SERIOUSLY01
27. 11. 2017 11.33
-3
take lažnjivce in sprenevedavce kot si ti je treba z macolo v čelo po hitrem postopku
LocoBlanco
27. 11. 2017 11.45
+8
Vidite o čem vam govorim... Seriously1 je lep primer ljudi, ki sem jih zgoraj opisal! Želeti nekomu smrt pa čeprav preko foruma je skrajno psihopatsko in zrelo tudi za kaksno prijavo! Neverjetno na kakšen nivo je padel ta portal v zadnjih letih...
ays1979
27. 11. 2017 11.54
+6
Loco za belo slepoto ni zdravila, se pa strinjam da do vsi oskodovani in vsem se skozi prste gleda... Zanima pa me zakaj je gospod REAL MADRID, vedno na +... in to ti pravim kot navijac nogometa, ne hejter reala, pa se kasno ekipo lahko nastejem, man u, juve, bayern, itd
grozjak
27. 11. 2017 12.03
-9
LOCO, JEST TI PA PLUS DAM, KER JE VSE ČISTO RES......
ledr
27. 11. 2017 12.08
+2
Loco, s tabo se strinjam le v tistem delu okrog Obreza. V ostalem žal pač ne!
SERIOUSLY01
27. 11. 2017 12.13
-1
loco saj se lahko dobiva pa bova poklepetala....te vabim na kavico...
Kollerik
27. 11. 2017 14.27
+0
Prodanekure
27. 11. 2017 11.22
+1
Po komentarjih sodeč je Real Madrid daleč največji ter daleč najbolj vpliven nogometni klub na temu planetu. A je Olimpija včeraj zmagala ker je perez tako želel?
grozjak
27. 11. 2017 12.03
+1
kameltrajbar
27. 11. 2017 10.54
+7
..tuje sodnike...ker...španski so fašii.....)))
+6
Naj sodniki sodijo kokr hocjo..dokler je v Madridu -8 je cist ok...pri nas je blo pa danes zjutraj -6..so kar prav napovedali vreme...samo za madrid so napovedovali -7 pa jih je messi zaj..al
Trend01
27. 11. 2017 10.32
+3
Kollerik
27. 11. 2017 14.27
+2
sportko47
27. 11. 2017 10.11
+12
Ob tej škandalozni predstavi španskih ( proRealovskih ) sodnikov kar malo pozabljamo na ponovno ( vhunsko) predstavo Suareza na katerega sem opozarjal že v obdobju “ debelih krav “ in ste se mal spravljal name da nimam pojma ! Ne morm verjet da obstajajo trenerji ki tat “ fejk “ držijo v igri! Model ves čas kampira v offsidu in to najmanj dva metra da o tehniki, podajah niti ne govorim! Tip je katastrofa in Barca igra vsako tekmo z 10 imi če je on notr ! Un bivši Valencija majstr pa sedi..!! Pa še metat in zvijat za vsako malenkost se je začel ko Ronaldo! Očitno k si zanič je to rešitev al kva? Ta Surez je podn od podna !!
ledr
27. 11. 2017 12.12
+3
Tudi jaz o tem pišem že vsak teden, da ne boš mislil, da si edini. Vćeraj je v napadu prvič sprejel žogo in, da ni bil v ofsidu v 88. minuti tekme. In kaj je naredil potem? Kot ponavadi. Žogo je izgubil. Postal je res prava katastrofa od katastrofe.