Nogomet

Predsednik Barce ostro nad VAR: Vedno favorizira isto ekipo

Villarreal, Bilbao, 06. 07. 2020 07.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min
Avtor
J.K., STA, Andraž Hočevar
Komentarji
197

Prednost madridskega Reala na vrhu lestvice španske Primere Division ostaja štiri točke, potem ko so Madridčani na gostovanju v Bilbau z novo enajstmetrovko kapetana Sergia Ramosa premagali tamkajšnji Athletic (1:0), Barcelona pa zvečer odigrala daleč najboljšo tekmo "pokoronskega" obdobja in slavila pri Villarrealu (4:1). Na obeh tekmah spet veliko pritožb okoli delovanja in uporabe sistema VAR.

Setien (na fotografiji) med tekmo Barcelone na Camp Nouu.
Setien (na fotografiji) med tekmo Barcelone na Camp Nouu. FOTO: AP
Potem ko so se prejšnji teden španski mediji razpisali o tem, da je Messi prekinil pogovore za podaljšanje pogodbe, je Bartomeu zdaj izjavil, da bo Argentinec končal kariero pri tem klubu. "Messi je dejal, da bo nogometno kariero končal v Barceloni. Ne želim iti v podrobnosti, ker smo trenutno osredotočeni na tekmovanja in imamo pogovore s številnimi igralci, a Messi nam je pojasnil, da želi ostati pri nas. V njegovih igrah bomo še dolgo lahko uživali," je dejal Bartomeu v nedeljo pozno zvečer. Radijska postaja Cadena SER je pred dnevi objavila vest, da je Messi izrazil nezadovoljstvo nad načinom vodenja kluba in da je prekinil pogovore o podaljšanju pogodbe. Argentinskemu virtuozu sicer pogodba z "Blaugrano" poteče prihodnje poletje.

Trener Barcelone Quique Setien je bil pred gostovanjem v Villarrealu pod hudim pritiskom, po poročanju nekaterih medijev ga je le še poraz ločil od neslavnega konca delovanja na Barcini klopi. Toda nekdanji trener Racing Santanderja in Real Betisa je bil lahko tokrat izjemno zadovoljen s svojimi varovanci, ki so odigrali daleč najboljšo partijo "pokoronskega" obdobja, morda pa tudi celotne njegove vladavine in visoko premagali Villarreal, ki je v zadnjih krogih naravnost blestel.

Poleg kapetana Lionela Messija, ki so mu sodniki z ogledom VAR-posnetkov vnovič razveljavili enega od zadetkov, je tokrat zablestela tudi najdražja okrepitev poletnega prestopnega roka, Francoz Antoine Griezmann, ki je na prejšnjem derbiju z Atletico Madridom odmevno dobil vsega nekaj minut za igro, tokrat pa tekmo začel od prve minute in zabil enega najlepših golov v karieri. Po lepi podaji Messija, ki je žogo "nastavil" za svoj hrbet, je Griezmann v 45. minuti zadel s prefinjenim lobom ter s pomočjo prečke. 

Griezmann je sodeloval že pri prvem golu, ko je po podaji s strani Jordija Albe poskušal zadeti s peto, (avto)gol pa je namesto njega v tretji minuti dosegel Pau Torres. Razen izenačujočega gola Gerarda Morena v 14. minuti in občasnih prebliskov so bili domači povsem nemočni, do konca tekme pa sta njihovo mrežo zatresla še Luis Suarez (20. minuta) in rezervist Anssumane Fati (86.).

'Danes smo imeli vse'
"Messi, Suarez in Griezmann so igralci navdušujoče kakovosti. Želeli smo, da bi akcije izvajali bolj skozi sredino in dobro se nam je izšlo," je taktično spremembo, ki je tokrat prinašala velike rezultate, opisal Setien. "Iskali smo rešitve na igro nasprotnika, ki niso vedno enake. Najpomembneje danes je bilo zadeti, saj se tako situacija močno razjasni. Na drugih tekmah smo prav tako imeli zelo dobra obdobja v igri, a brez današnje učinkovitosti. Danes smo presenetili. Izkoriščanje priložnosti dela razlike, ker smo dobre tekme odigrali že prej," je nadaljeval.

"Vse tekme se razlikujejo. Danes smo imeli vse. Prebijali smo jih skozi sredino in po bokih, do strela je prihajalo več ljudi. Druge ekipe, kot sta Atletico ali Sevilla, ki so čvrstejše v obrambi, so nam povzročale več težav. Morda so bile še čvrstejše od te. To nam zelo pomaga pri samozavesti. Zelo dobro smo pritiskali in jim nismo dovolili iz zadnje vrste. Odigrali smo zelo uravnoteženo tekmo. Bi pa raje videl, da bi zadeli prej. Griezmann? Res je odigral dobro tekmo. Zelo dobro je sodeloval in postajal vedno samozavestnejši. Zelo sem zadovoljen, predpostavljam pa, da je tudi on, potem ko je zabil tako lep gol, ki me je spomnil na Messijevega proti Betisu. Spektakularno je igral tudi Sergi Roberto, prinaša nam izjemno željo in svoje delo opravi na vseh položajih. Uživa na položaju vezista in kar slabo sem se počutil, ko sem ga proti koncu postavil na desni bok obrambe, toda Nelson (Semedo) je potreboval počitek."

Trener Reala Zinedine Zidane (na fotografiji) je na pragu osvojitve drugega državnega naslova v trenerski karieri.
Trener Reala Zinedine Zidane (na fotografiji) je na pragu osvojitve drugega državnega naslova v trenerski karieri. FOTO: AP
Trener Real Madrida Zinedine Zidane je po zmagi v Bilbau dejal, da je naveličan o pogovorih glede dela sodnikov. "Da, utrujen sem, vedno govorimo o enakih zadevah. Zdi se, da tekme dobivamo le zaradi sodnikov. Smo na igrišču in potrebno je izkazati spoštovanje Madridu in igralcem, ki so na igrišču. Sodnik si je šel ogledat akcijo in zapiskal za enajstmetrovko, ker je enajstmetrovka bila," je na novinarski konferenci dejal Zidane. "Nihče nam ne bo odvzel našega cilja, ki je igrati nogomet tako, kot to počnemo. In nič več. Nisem govoril niti s Sergiem niti z Marcelom glede enajstmetrovk. So osebe, ki opravljajo svoj posel, in to je to, to je potrebno spoštovati. Osredotočali se bomo na nogomet in nič več."

VAR vedno manj razumljiv
Posebno poglavje je bil spet sistem VAR, ki je Barceloni odvzel gol Messija. Ta je sicer s podajo Griezmannu vknjižil že 19. asistenco v sezoni, največ med vsemi nogometaši Preimere, je pa po lepi akciji tudi zatresel mrežo rumenih, a so nato sodniki opazili prepovedani položaj Artura Vidala. Messi je s prostim strelom v zaključku tekme sicer tudi zatresel prečko domačih.

"VAR? Vsakič ga razumem manj. Menim, da gre za orodje, ki poskrbi za to, da je nogomet pravičnejši, a menim, da glede na interpretacije to ni dovolj," je dodal Setien, potem ko so razpoloženje v taboru Kataloncev pokvarili tudi popoldanski posnetki iz Bilbaa, kjer je Real z novo enajstmetrovko, ki jo je izkoristil kapetan Sergio Ramos, premagal tamkajšnji Athletic z 1:0. Kamere so med tekmo v Villarrealu ujele sarkastičen nasmešek Gerarda Piqueja, ki je ob čakanju na razveljavitev gola Messija začel simulirati tipkanje in risanje črte, po tekmi pa v smehu dejal, da se svojega "šova" ne spomni.

Bartomeu: VAR je na veliko tekmah favoriziral isto ekipo
Z izjavami je udaril tudi predsednik Josep Maria Bartomeu, ki se je po obračunu v Villarrealu obrnil neposredno proti Realovemu gostovanju v Baskiji.

"Gledal sem tekmo iz Bilbaa. Še ena zmaga Madrida. Naše sporočilo, ki ga nerad ponavljam, je, da VAR ni na ravni, ki smo si jo želeli. Od covida naprej ni enakomeren in vpliva na rezultate, zdi pa se, da vedno favorizira isto ekipo. Dejstvo je, da je na veliko tekmah VAR favoriziral isto ekipo. Oni dan smo govorili tudi s špansko nogometno zvezo. VAR mora pomagati sodniku, a v zadnjih tednih so lahko vsi skupaj videli veliko podob, ki dokazujejo, da zadeve niso enakomerne."

Setien je dodal: "Ne bom komentiral besed predsednika, nisem jih slišal. Če to pravi predsednik, kaj vam bom povedal jaz? Mislim si veliko stvari, a danes z vami ne bom polemiziral."

Jeza tudi pri Athleticu
Podobno kot Katalonci so imeli veliko pripomb po nedeljskih tekmah tudi nogometaši Athletica, ki so po nenamernem prekršku Danija Garcie, ki je stopil na nogo Marcelu, prejeli edini gol na obračunu z Realom, ki jim ga je z najstrožje kazni zabil Ramos. Ta je v podobni akciji kasneje prav tako pohodil napadalca Raula Garcio, a se sodniki za ogled VAR-posnetkov niso odločili.

"Ne morete reči, da je ena poteza namerna, druga pa ni. Zdelo se mi je, da imam situacijo pod nadzorom, imel pa sem smolo in ga pohodil," se je na družbenih omrežjih odzval jezni Dani Garcia. "V nobenem trenutku se mi ni zdelo, da bi lahko bil pri žogi prej kot jaz. Če se piska ena (enajstmetrovka, op. a.), se mora tudi druga! VAR prevzema nogomet!"

Napadalec Iker Muniain prav tako ni skoparil s kritikami: "Ni se mi zdelo, da je šlo za enajstmetrovko nad Marcelom, nekaj minut kasneje pa so Raula Garcio pohodili in posnetkov sploh niso gledali. Videlo se je, v korist katere ekipe so sprejemali odločitve."

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (197)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Naglič
08. 07. 2020 19.01
-1
Kantalonci, popušili ste!
CarlossCars1
07. 07. 2020 10.30
-5
Barcelona je pač vedno bila in bo mali pekinezar, ki bevska na velikega volčjaka Real. Ah, kako nazorno...tudi Messi je majhen...
samomojemnenje
07. 07. 2020 11.07
+2
DR.Fejsbuk
07. 07. 2020 12.22
+4
omega _v6
07. 07. 2020 08.25
+8
Nimam nič proti Realu vendar se mi zdi,da so favorizirani na vseh tekmah!! Pred nekaj tedni se je sodnik posipal z pepelom in priznal,da je bil gol Reala v Finalu lige prvakov proti Atletiku dosežen iz prepovedanega položaja!! Mar to ni sramota,ko ti čez kako leto sodnik prizna,da je bil pristranski?? Taki sodniki so sramota nogometa!!
Mererrek
07. 07. 2020 08.46
+7
Perez je klical VAR sodnike to je potrdil Tebas vodja LA LIGE od takrat so sodniki pod pritiskom itd, Nič novega na tem prelepem svetu pokvarjenih ljudi. Real je vzel 500 milijonov kredita morajo dobiti povrnjeno
apodgra
07. 07. 2020 08.20
+4
Sodniška odločitev je vedno zadnja in dokončna , pravična ali nepravična. Teh nepravičnih odločitev je bilo na tekmah po prekinitve vse preveč in vse so bile v dobro Reala . Samo počasni posnetki nam povedo , kaj je bilo spornega in nepoštenega . Sodniška zveza Španije bi morala samo pogledati te sporne posnetke in vse bi jim bilo . Kaznovati takega sodnika in ga za nekaj tekem odstraniti od sojena. Problem je v tem ,da vrana na izkoplje oči vrani. Tu bi se morali vmešati krovni organizaciji Fifa ,kot Uefa. Če jim ne bi uspelo prepričati španskih sodnikov ,da sodijo normalno -pošteno, potem ,bi moralo vse španske sodnike črtati iz seznama mednarodnih sodnikov , vse dotlej , dokler se sojenje v španski ligi ne normalizira. Atletico Bilbao oškodovan za eno točki , Real neopravičeno domov odnesel vse tri točke . Kako dlakocepski so sodniki pri iskanju napak Barce in kakšne posnetke na vrtijo za nazaj . Prvi gol Villareala je bil dosežen iz prepovedanega položaja. Kako so čarali s posnetki po regularnem golu Messija . Odločitev je padla s kuvertami pod mizo , da mora Real osvojiti in pika . Žalostno in velika sramota za nogomet. Evrosong -španska liga .
samomojemnenje
07. 07. 2020 08.45
+6
Se popolnoma strinjam. Ampak za letošnjo sezono so že opravili svoje. Očitno Perezov klic deluje.
Gavrilovich
06. 07. 2020 21.52
-10
Vseen mi je al je prvak barca al real, sam da ena barca, ki jo ze leta sodniki favorizirajo skoraj na vsaki tekmi, buni, je pa tudi perverzno!!!
omega _v6
07. 07. 2020 08.21
+8
Tukaj se ne gre za Barco ampak Atletik in Real!! Če nisi gledal tekme ne piši bedarij jaz sem to tekmo gledal in lahko ti povbem dve ekipi dvojna pravila!! Pa mi je popolnoma vseno kdo bo prvak jaz bi najraje Oblakov Atletico!!
DR.Fejsbuk
07. 07. 2020 12.24
+3
kamu
06. 07. 2020 20.44
+7
Real Madrid ima pač največ lovorik in je zato največji klub na svetu in kot tak protežiran tudi pri sodnikih. Lažje je pač dosodit dvomljiv penal za Madrid kot proti njemu. Tako je vedno bilo in bo. Sam se npr. če spomnim, ko so leta 84 igrali proti Rijeki, za katero je takrat igral tudi Slovenec Fegic. Rijeka je na Kantridi zmagala 3:1(tudi Fegic med strelci), v revanšu pa je sodnik izključil kar 3 igralce Rijeke. Med drugim Desnico,ker je igral po njegovem pisku. Vse OK samo Damir Desnica je bil, tako kot nas košarkar Zupan, gluhonem.RM je zmagal 3:0 in tisto leto osvojil pokal UEFA.
samomojemnenje
06. 07. 2020 20.51
+14
Hočeš povedati, da je tako prav? In da sodnik ne bi vedel, da je bil Damir gluhonem? To so lahko bajke za otroke. Še ena lovorika Reala, ki so jo krojili sodniki. Žal.
kamu
06. 07. 2020 21.05
+6
Ne ni prav. Tako pač je sem hotel povedat. Pa ne samo v športu, žal tudi v življenju. Nekaterim so odprta vsa vrata,mnogi umrejo od lakote.
omega _v6
07. 07. 2020 08.26
+5
Veliki del teh lovorik so dobili z pomočjo sodnikov!!
Banana50
06. 07. 2020 20.21
-10
Kako ste mi smešni barcelonarčki... Vi ste lahko tiho glede sojenja še 15 let ker toliko ko so vam pomagali niso nikomur. Tekma prot Chealsea-ju v LP, proti PSGju a še vedno vsi barcelonarčki trdijo da sta bili to povsem regularni tekmi (no vsaj tisti ki jih pozanam).... Veliko el classicov, lahko samo pogledamo kako sta se metala Suarez in Neymar ob dejansko ničtih dotikih, pa so bile 11-metrovke a za vas je bilo to vse regularno.. Sramota
Žnjj07
06. 07. 2020 20.29
+6
Banana50, problem je v tem, kaj ni dosojeno ekipam, ki igrajo proti realu. Bil je prekrsek nad marcelom, vse cisto. Bil pa je tudi nad garciom. Kaj tu ni jasno?
Maxx365
06. 07. 2020 20.46
+9
Beli vidijo samo tisto, kar njim odgovarja, potem se pa zgražajo, ko kdo realno pokomentira.
kamu
06. 07. 2020 20.51
+2
Sam sem navijač Barcelone in nimam prav nobenih tezav priznat, da je na teh omenjenih tekmah imela Barca izdatno pomoč sodnikov. Nisem pa se slisal navijača RM, ki bi to isto priznal za njihove tekme proti Bayernu leta 17 in 18. RM je v teh letih osvojil 2 Ligi prvakov, Barca pa vletih, ki si jih napisal ti, samo 1.
samomojemnenje
06. 07. 2020 20.57
+6
Saj vedo, da je potem Juve izločil Barco, ampak manipulirajo in lažejo sami sebi.
Banana50
06. 07. 2020 21.21
+3
Tudi jaz nimam problemov priznati kaj vse se letos dogaja, in @kamu, ce si tak, samo spoštovanje. Samo večina pa je takih ko si se vedno zatiskajo oci.
Dany75
06. 07. 2020 21.22
-2
žnjj...tebi ni jasno..da je bil marcelo v napadalni akciji za morrbiten gol...garcia pa ne...niti zoga ni sla nanj...ramos pa vstran od njega obrnjen,brez da bi imel namero startat nanj....pa poglej si ze posnetek
Žnjj07
06. 07. 2020 21.29
+7
Dany75 daj ne bluzi. Preberi si pravila;). Pa tudi atletic je bil v napadu. Po tvoji logiki bi mu lahko nogo zlamal in nebi bilo nic. Svasta:).
igyyp
06. 07. 2020 21.54
+3
Žnjj07: glej Dany75 je zelo pošten in konkreten navijač RM, in zelo dober dečko. Tudi jaz sem napisal, da je bil prekršek nad Garcio in je tudi bil. Vsake očke pa svoje vidijo. Pravila so pravila, in kot si napisal bi mu lahko nogo zlamal. Zdaj namen Ramosa, nikoli ne bomo izvedeli, je ga pa pohodil, dejstvo. Ampak že bilo in pozabljeno. Sodnik se obrnu in nikomur nič.
DR.Fejsbuk
07. 07. 2020 12.29
+2
danny, ramos trenira take vrste prekrškov, zato izgledajo kot nenamerni!!!
samomojemnenje
06. 07. 2020 19.41
+4
Nekdanji španski sodnik Eduardo Iturralde Gonzalez meni, da je delilec pravice na srečanju med Athleticom in Realom (0:1) Jose Luis Gonzalez naredil napako, ker neposredno po dosojeni najstrožji kazni v korist gostov na belo točko ni pokazal tudi na drugi strani...."Prekršek Danija Garcie nad Marcelom je najstrožja kazen. Igralec Athletica je stopil na Marcelovo stopalo nekaj sekund preden se je dotaknil žoge. Nimam razloga, da bi dvomil v odločitev sodnika," je Iturralde dejal za As in dodal: "Bodite pozorni na dvoboj Ramosa in Garcie - to je prav tako najstrožja kazen. Ni pomembno ali je nogometaš Reala želel kršiti pravil ali ne. Pred tem temu ne bi posvečal veliko pozornosti, toda po trenutnih pravilih je to enajstmetrovka."
ehjaehja
06. 07. 2020 19.55
-11
tekma je šla pod drobnogled in so jo preiskovali na španski zvezi ter sodišču in igralcu atletika bilbaa ter še enemu komentatorju grozi visoka denarna kazen ter suspenz za širjenje laži ter manipuliranja ter krive ovadbe proti Real Madridu. BRAVOOO!!!Samo tako se lahko zatre zlo ter nevoščljive jezike. Upam da tudi Setiena in Pikejčija Španska nogometna zveza kaznuje ker to nemočno jokcanje je prav že nadležno isto kakor obrez.
samomojemnenje
06. 07. 2020 19.58
+5
Zapirač...Vir? Ali si si spet izmislil kot zadnjič o peticiji o Obrezu. Ti nisi normalen. In tako hitro da je prišlo na sodišče? 😊
ehjaehja
06. 07. 2020 20.01
-10
boš prebral čez par dni tukaj gor nič skrbet. tudi o obrezu je bilo res samo sportklub briše komentarje v katerih se ne pišejo hvalospeve o messiju ter barci. jaz nisem normalen?pa saj ti boš še počil od zavisti 😁 ti kar veš kaj Diego Dimeone si misli pa to hahaha jasnovidec. nisi moj nivo žal.lep dan še naprej in ne pozabi ohraniti distance +4.
samomojemnenje
06. 07. 2020 20.04
+3
Zapirač...Vir? Jaz bi kar zdajle prebral.
ehjaehja
06. 07. 2020 20.06
-7
dark horse
06. 07. 2020 20.07
+5
Hahahah zatvaralo to si le ti in samo ti videl. Vir za tiste ki tega nismo videli kar ti vidiš bolnik
samomojemnenje
06. 07. 2020 20.08
+6
Zapirač, bogi si. Hejter,provokator in še lažnivec.
ehjaehja
06. 07. 2020 20.10
-5
vse to si ti sedaj pa hitro h koleriku v luknjo.
samomojemnenje
06. 07. 2020 20.14
+8
Zapuirač, lažnivec. Vedno te dobimo na laži. Še lagati ne znaš. Hočeš manipulirati, ampak nisi dorasel niti temu. V bistvu si primitiven.
ehjaehja
06. 07. 2020 20.18
-6
haha jaz nimam za kaj lagati ti lažeš ker si užaljen ker veš da ne boste bli prvi. adijo primitivec:D
samomojemnenje
06. 07. 2020 20.23
+5
Zapirač, dobljen na laži, kot vedno. Kolikokrat se boš še poslovil? Že razmišljaš o novi laži? Spet boš razkrinkan.
Maxx365
06. 07. 2020 20.50
+9
Zapirač ne laži. Posnetek o prekršku Ramosa so pokazali nekajkrat že med tekmo, pa sodniki niso reagirali, tudi Var je ostal nem, kot da ga ni.
samomojemnenje
06. 07. 2020 20.55
+6
Maxx, čeprav nima veze z zmago Barce včeraj, pa mi je bilo zanimivo, ko so razveljavili gol Messija, da nikakor, kljub temu, da to vedno jasno pokažejo, tistih črt pri offsidu Vidala. No, so jih pokazali, ampak samo od strani, kjer nisi mogel ničesar videti.
apodgra
07. 07. 2020 08.32
+3
samomojemnenje Če bi Simeona bilo več v hlačah , bi samo moral komentirati oba počasna posnetka in ne filozofirati . Razen , če ni videl obeh posnetkov in govori nekaj na pamet. Če je dal takšno izjavo , potem njegova kredibilnost plava v megli in govoriti o nekem "velikem" gospodu , ne kaže tega .
samomojemnenje
07. 07. 2020 08.47
+2
apodgra, Simeone se pač noče zameriti nobeni strani. Nikoli ne ve, če ga kdaj ne bo kdo povabil k sodelovanju in si noče zapreti vrat.
DR.Fejsbuk
07. 07. 2020 12.27
+3
samomojemnenje: Jaz sem prepričan, da že tisočinka sekunde posnetka lahko linije pri ugotavljanju ofsajda spravi v položaj, ki odgovarja določeni ekipi. A goljufanja vseeno ne bo opaziti!!!
blueboy0
06. 07. 2020 19.14
+5
Brez da se osebno preveč vtikam v ostale stvari bom citiral izjavo Simeoneja danes, ko so ga vprašali kaj si misli o komentarjih Bartomea in Piquea.. Simeone: "Zakaj dobi Real več penalov? Če vprašate mene za to ker je treba priznat da enostavno napadajo nasprotnikov gol več kot ostale ekipe."... Simeone človek na mestu kratko in jedrnato, pa vsi tule vemo da on pove tak kot je. Ne bom se spuščal v podrobnosti ker tako Real kot Barca sta dobila že ogromno" soft" penalov to je dejstvo, zato tudi Bartomeo pa Pique nimata kaj govorit, če že pol ta "manjše" ekipe katere so nedvomno najbolj oškodovane ampak če nekaj pravi trener kot je Simeone pol te tudi more bit nekaj na tem.
alien8potnik
06. 07. 2020 19.17
+0
tako je. logično. več kot napadaš, večja verjetnost je, da bo nad tabo prekršek v kazenskem prostoru. in rm ves čas napada. torej?
samomojemnenje
06. 07. 2020 19.37
-2
Simeone je gospod v vsakem primeru. Tudi tole izjavo je elegantno izpeljal, saj se noče nobenemu zameriti.
ehjaehja
06. 07. 2020 19.51
+0
samotvojemnenje nehaj hejtat ter napadat sedaj pa bi kar spreminjal izjave drugih trenerjev?če je Simeone to rekel pomeni da Simeone to misli in verjame konec pika.prenehaj že enkrat z temi obrezovimi frazami! drugi ste na lestvici preboli ti bo lažje in boš lahko užival v poletju...
samomojemnenje
06. 07. 2020 19.56
+2
Zapirač, a sem kaj spremenil? Ne govori neumnosti. Toliko kot si včeraj hejtal, ni za govorit. Hejtaj dalje, veseli se naslova prvaka, pogovarjaj se s Cripsijem in Halarjem, to je tvoj domet.
Žnjj07
06. 07. 2020 19.56
+0
Res je, da napadajo vec. Ampak to ne pomeni, da se var ne pogleda pri ekipah, ki napadajo manj. Kaj ma zdaj tu veze kdo napada vec? Ce je bil prekrsek za 11m se piska, pa ce ekipa v 90min napade 1x ali pa 30x. Simeone tocno ve kako odgovorit, da se nikomu ne zameri.
ehjaehja
06. 07. 2020 19.58
-4
nisi spremenil poskušaš pa spremeniti ke v prav ti boš vedel kaj je želel povedati Simeone ane? haha ubogi nevoščljivi hejter. Simeone ti je lepo objasnil sedaj pa poišči hitro kolerika ter resnico in si dajajte potuho ter lažno upanje.
samomojemnenje
06. 07. 2020 20.02
+3
Zapirač, a ti težko dojemaš? Kaj sem spremenil Simeonejevo izjavo? Rekel sem samo, da se s svojo izjavo noče nobenemu zameriti.
Žnjj07
06. 07. 2020 20.05
+2
Zapirac, kaj je simeone objasnsil?:). Povedal je svoje mnenje, to pa je tudi vse. Boli te bolii. Osvojit prvenstvo na tak nacin ni glih ponos;).
ehjaehja
06. 07. 2020 20.06
-3
ja in kaj ti veš kaj on hoče in noče?haha kaj pa če res misli to kar je povedal? otrok...in pol boš ti meni pravil o dometu haha filozof. a si najdel pajdaša koleriko?kako je z njim? on je vsaj pameten in se skriva priporočam da mu slediš:))
samomojemnenje
06. 07. 2020 20.11
+2
Zapirač, meni je čisto vseeno kje je Kollerik. Če ga pogrešaš, je to tvoj problem. Jaz se nikoli ne skrivam, če kaj napišem, vedno dam vir. Ti pa lažeš in hočeš manipulirati.
ehjaehja
06. 07. 2020 20.14
-2
nimamo se kaj za pregovarjati vi ste drugi mi smo prvi.naslednjič če mi želiš kaj napisati vprašaj najprej za dovoljenje:) nasvidenje hejter ter manipulator.ne uspeva ti več:)))
samomojemnenje
06. 07. 2020 20.16
+3
Zapirač, nasvidenje. Lepo se imej. In naštudiraj spet kakšno novo laž do prihodnjič. Pa hitro na pivo in pelinkovček.
apodgra
07. 07. 2020 08.39
+2
blueboy Zakaj pa Barca nima teh ugodnosti sodniškega privilegija . Kaj ne napada največ ? Da sodniki piskajo prekršek , mora biti res hudi prekršek. Tak prekršek ,da ga tudi podkupljivi sodniki ne morejo spregledati. Kolikor pa vem , da Real pogosto koristi kontra napade, zato igra večkrat zelo defenzivno .
kritika1
06. 07. 2020 18.39
+1
Ne jokaj. Sami ste krivi.
Crazy_Horse
06. 07. 2020 18.03
-7
PANIKAAAAAAAAAAAAAAA AHAHAHAHAHA
samomojemnenje
06. 07. 2020 18.16
+2
fcrs_lj
06. 07. 2020 17.42
-12
Hahahhhaha...jokice...prvo so se veselili VARa, ces da Real ne bo nic osvojil, zdej ta pravicni VAR favorizira Real... odlocte se...nekako se mi zdi da ce ne bi bilo VAR bi Barca spet osvojila LaLigo...ker pac do sedaj se taki prekrski, ko se je sodnik lahko odlocil po svoje, niso piskali, sedaj pa imajo moznost opozoriti sodnika da naj si pogleda posnetek in se se enkrat odloci in takoj je tudi bilo v teh primerih ki jih nekateri z Obrezom na celu forsirate...ocitno ne bo vec lovorik za Barco...kar se pa tice prekrska nad Raulom Garcio je pa jasno kot beli dan, Marcelo, bi lahko dal gol in je imel moznost dobiti posest zoge, medtem ko Garcia pada po duelu, kjer ni neposredne priloznosti da pride do zoge a se manj da da gol. Ce bi bilo razlog da bi sodniki dosodili penal.
7zigolino7
06. 07. 2020 18.08
+10
Problem je ker tud z varom se pomaga in nepravicno dosoja v korist baletk
seloveroni
06. 07. 2020 17.15
+4
Javier Tebas (predsednik La lige): "Potruditi se moramo, da bo sodniški kolektiv čim manj vpleten v sporne odločitve, seveda pa, če bomo napovedali in rekli, da smo s predsednikom Real Madrida govorili o VAR-u , to ne bi bilo najboljše. " "Da klub, pomemben kot Real Madrid, lahko pokliče sodnika 20 minut po končani tekmi, ni primerno za sodniški svet.
Naglič
06. 07. 2020 15.10
-19
Predsednik Barce ostro nad VAR: Vedno favorizira isto ekipo... Varcelono... Bom še dodal: "Malega pimpeka vsaka dlaka ovira...."
samomojemnenje
06. 07. 2020 15.17
+17
dark horse
06. 07. 2020 15.24
+13
dark horse
06. 07. 2020 16.49
+8
samomojemnenje
06. 07. 2020 18.10
+5
Horse, samo res, poglej v hlev, Halar je že notri, mogoče je žejen.
apodgra
07. 07. 2020 08.45
+0
high tech Da bi imel vsaj toliko možganov ,kot je mali ta "mali pimpek " . Tvoji možgani so se prenehali razvijati , kar hitro po tvojem rojstvu. Žal zato nisi sam kriv. Kriva je narava , ki te je napravila takšnega . Tudi takšni ljudje morajo živeti. Problem pa je v tem , da z svojim butastim nastopanju , otežuješ sam sebi svoj ,že tako nezavidljiv položaj.
Petarda10
06. 07. 2020 14.19
+13
"Ponavljam, da se je v zvezi s sistemom VAR v Španiji vse spremenilo, odkar je Florentino Perez januarja osebno poklical Luisa Rubialesa in se mu pritožil glede sojenja. To je storil 20 minut po Realovi tekmi. To je škandalozno, nedopustno in neprimerno. To je neposreden pritisk na sodnike in sojenje. Ta klic je spremenil vse, ustvaril je pritisk, sodniki na igrišču in v VAR sobi pa se niso več razumeli," je dejal Tebas.
Petarda10
06. 07. 2020 14.20
+18
samomojemnenje
06. 07. 2020 14.31
+1
Tale Tebas deluje kot pošten človek in kar je najvažnejše, ne boji se Perezu povedati kaj mu velja in resnice. Ko bi vsi bili taki.
Dany75
06. 07. 2020 17.14
-6
messi6, in ti si bil zraven da ves da je vse to res ? al so najprej tebe poklicali ?
samomojemnenje
06. 07. 2020 17.31
+8
Dany, to je Tabas izjavil za Diario Sport in novico so objavili tudi drugi mediji.
ehjaehja
06. 07. 2020 14.04
-20
e moj bartomeu pa saj ste vi tisti klub ki je javno pošiljal par mesecev nazaj pisma sodnikom.bruh takšne nemoči kluba kot je barca pa si nisem predstavljal.poletje bo še veselo in zanimivo...za nas Realovce seveda haha za barcelonarje pa jok in stok.želel bi videti obrezov obraz ob vsaki zmagi Reala:))
samomojemnenje
06. 07. 2020 15.33
+7
Jaz bi pa z veseljem prisluhnil tistemu črvu, ki kljub tvojemu vehementnemu pisanju, gloda v zavesti in pravi, zakaj ni vse čisto, zakaj mora biti tako kot je, da cel svet piše samo o španskih sodnikih.
samomojemnenje
06. 07. 2020 13.55
+8
Diario Sport citira izjavo predsednika LaLige, ki je javno povedal, da se je že pred korona krizo zgodil incident, ko je Perez 20 minut po tekmi Reala klical predsednika španske sodniške organizacije in se pritoževal nad sojenjem. Tabas je to označil kot škandalozno in nedopustno in je obsodil Pereza za direkten pritisk na sodniško organizacijo. Tabas še dodaja, da se je od takrat vse spremenilo in da je pač nastala situacija, kot jo danes vidimo. In cel svet se že dela norce iz sojenja v Španski ligi.
samomojemnenje
06. 07. 2020 13.55
+7
Diario Sport citira izjavo predsednika LaLige, ki je javno povedal, da se je že pred korona krizo zgodil incident, ko je Perez 20 minut po tekmi Reala klical predsednika španske sodniške organizacije in se pritoževal nad sojenjem. Tabas je to označil kot škandalozno in nedopustno in je obsodil Pereza za direkten pritisk na sodniško organizacijo. Tabas še dodaja, da se je od takrat vse spremenilo in da je pač nastala situacija, kot jo danes vidimo. In cel svet se že dela norce iz sojenja v Španski ligi.
metallica-one
06. 07. 2020 13.47
+14
Ponavljam, da se je v zvezi s sistemom VAR v Španiji vse spremenilo, odkar je Florentino Perez januarja osebno poklical Luisa Rubialesa in se mu pritožil glede sojenja. To je storil 20 minut po Realovi tekmi. To je škandalozno, nedopustno in neprimerno. To je neposreden pritisk na sodnike in sojenje. Ta klic je spremenil vse, ustvaril je pritisk, sodniki na igrišču in v VAR sobi pa se niso več razumeli," je dejal Tebas. To ni na mojem zeljniku zraslo ampak sam citiram predsednika La lige. Pac nekaj je ze na tem.
samomojemnenje
06. 07. 2020 13.58
+5
Aha, si že ti to objavil. Nisem prej videl oz. osvežil. Sem jaz zgoraj še enkrat.
metallica-one
06. 07. 2020 14.01
+4
Nikoli ni preveč da se nekaj objavi kar daje res slabo luč na celoten španski nogomet. Zal so razocarani nad tem pocetjem v samem vrhu kakor tudi v klubih.
gullit
06. 07. 2020 13.45
+9
Sodniki so se motili tako kot v vseh ligah. Real si bo letos zaslužil naslov prvaka, Barca je letos preslaba in tu je treba iskati vzroke ne pa si zatiskati oči zaradi sodnikov.