Nogomet

Real preživel gostovanje v levjem brlogu in Barceloni zbežal za pet točk

Bilbao, 18. 03. 2017 16.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

V okviru 29. kroga španske Primere Division sta se na stadionu San Mames v Bilbau pomerila domači Athletic in madridski Real, ki je želel prednost na vrhu lestvice pred Barcelono povečati na pet točk. In kraljevemu klubu je to tudi uspelo, potem ko so na izjemno zahtevnem gostovanju slavili z 2:1. Junak tekme je bil Casemiro.

Karim Benzema je zadel za vodstvo Reala v 25. minuti.
Karim Benzema je zadel za vodstvo Reala v 25. minuti. FOTO: Kanal A

Gostujoči strateg Zinedine Zidane je s svojimi dobil zadnje tri obračune v vseh tekmovanjih. V Ligi prvakov je na povratni tekmi osmine finala dokončal delo v Neaplju, kjer so njegovi fantje na krilih Sergia Ramosa premagali Napoli s 6:2 v skupnem seštevku obeh tekem. V prvenstvu pa je v gosteh premagal Eibar (4:1), v zadnjem krogu pa po velikih mukah Real Betis (2:1). Francoz se je zavedal, da je gostovanje na San Mamesu vselej zahtevno, zato je od prve minute na zelenico poslal sloviti napad BBC. Tekmo so v napadu torej začeli Gareth Bale, Karim Benzema in Cristiano Ronaldo. Na drugi strani je tudi Athletic dobil zadnja dva prvenstvena obračuna in se je pred tekmo z Realom nahajal na sedmem mestu na lestvici Primere Division, ter krčevito lovi mesta, ki v prihodnji sezoni prinašajo nastop v evropskih pokalnih tekmovanjih.

Domačini so tekmo začeli odločneje in hitro začeli nevarno trkati na vrata Keylorja Navasa. Prvi je s strelom poskusil Raul Garcia, a je njegov akrobatski poskus s skrajnimi močmi Navas odbil, Ramos pa je nato razčistil nevarnost, preden bi kateri iz med domačih navijačev uspel odbitek pospraviti v gol vodilnega moštva lige. V 10. minuti so gostje povedli prek Cristiana Ronalda, a je bil Portugalec v trenutku sprejema žoge v prepovedanem položaju in sodniki so gol (pravilno) razveljavili. Šest minut kasneje je Real krenil v nov nevaren protinapad. Do žoge pa je v kazenskem prostoru Baskov prišel Ronaldo, ki je nemudoma in silovito sprožil, a se je z izjemno obrambo izkazal domači vratar Kepa Arrizabalaga. Tik pred tem je lepo priložnost za domačine zapravil Yerai Alvarez, ki ni uspel izkoristiti podaje Garcie in je iz neposredne bližine streljal mimo Navasove leve vratnice. V 20. minuti je izjemno priložnost zapravil še gostujoči kapetan Ramos. Toni Kroos je na oddaljeno vratnico domačega gola poslal uporaben predložek, kjer je ostal Ramos povsem sam, a iz ugodnega položaja grdo zgrešil celoten gol, čeprav je bil domači vratar Arrizabalaga zelo slabo postavljen in bi težko preprečil zadetek. V 25. minuti pa so gostje povedli. Ronaldo je na levi strani kazenskega prostora lepo sprejel žogo in nesebično podal v sredino, kamor je povsem sam utekel Benzema in brez težav poslal Arrizabalago v eno smer, žogo pa v drugo, ter poskrbel za veselje gostujočih navijačev. Takoj za tem je iz razdalje silovito sprožil še Bale, a je bil tokrat domači vratar na pravem mestu in preprečil višje vodstvo gostov. Kar nekaj minut so domači nogometaši potrebovali, da so se pobrali po prejetem zadetku in znova začeli z agresivnim pokrivanjem povzročati težave Realu pri kreaciji igre. Tako je s strelom z glavo poskusil Garcia, a Navas ni imel težav z novo obrambo. Do konca polčasa se rezultat ni več spremenil in Real je odšel na odmor z minimalno prednostjo. V gostujočem taboru so bili zagotovo zadovoljni z rezultatom, saj je Athletic srečanje bolje otvoril in bi tudi sami lahko dosegli kakšen zadetek.

Nogometaši Athletic Bilbaa so pokazali borbeno predstavo, a na koncu ostali brez točk.
Nogometaši Athletic Bilbaa so pokazali borbeno predstavo, a na koncu ostali brez točk. FOTO: AP

Drugi polčas so silovito otovorili domači nogometaši. Takoj je s strelom z glavo poskusil Aritz Aduriz, a je pred Navasom posredoval Ramos in žogo izbil daleč iz svojega kazenskega prostora. Žogo so domačini takoj poslali nazaj v osrčje kazenskega prostora, kjer pa je gostujoči vratar pravočasno zapustil svoja vrata in žogo ujel, preden bi znova do nje prišel Aduriz. V 52. minuti je Marcelo z izjemno podajo zaposlil Benzemaja, ki se je povsem sam znašel v kazenskem prostoru. A Francoz je bil v prepovedanem položaju, tako ali tako pa je slabo streljal in je Kepa njegov poskusi ubranil. Tudi Athletic je v drugem polčasu postajal vse nevarnejši. V 63. minuti je Inaki Williams silovito potegnil v osrčje gostujočega kazenskega prostora in prišel do strela, a je uspel Navas z instinktivno obrambo njegov poskus ustavil. Dve minuti kasneje pa so domačini izenačili. Williams je lepo podal z desne strani, skok je dobil Garcia, ki pa je izjemno poslal žogo v petmetrski prostor, kjer pa je Aduriz brez težav izid poravnal na 1:1. A veselje domačih navijačev ni trajalo dolgo časa. Kroos je izvedel kot z desne strani, našel Ronalda, ki je žogo podaljšal na drugo vratnico, kjer pa je bil povsem sam Casemiro. Omenjeni si je mirno ustavil žogo, počakal, kam bo šel domači vratar in nato mirno poslal žogo v gol za vodstvo kraljevega kluba z 2:1. Kmalu za tem je imel Marcelo priložnost, da prednost Reala poviša na 3:1, a je iz neposredne bližine silovito sprožil in grdo zgrešil. Vratar je bil že na tleh in bi ga lahko Brazilec z natančnejšim strelom premagal. Deset minut pred koncem je Zidane iz igre potegnil Ronalda in na igrišče poslal Isca. Domačini so na vse pretege poskušali priti do izenačenja, a so se vsi njihovi napadi odbijali od Realovega obrambnega zida. Zadnjo priložnost je v drugi minuti sodnikovega dodatka zapravil Williams, ki se je v ugodnem položaju znašel v prepovedanem položaju. Do konca srečanja se rezultat ni več spremenil in Real je prišel do 20. zmage v sezoni. Sedaj ima kraljevo beli klub pet točk prednosti pred Barcelono, ki je na drugem mestu.

Izid:
Athletic Bilbao - Real Madrid 1:2 (0:1)
Aduriz 65.; Benzema 25., Casemiro 68.
 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (77)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pogan
19. 03. 2017 21.48
+1
barca pa spet gol iz offsajda ter podarjena 11-metrovka.
Maximus
19. 03. 2017 21.03
+3
Lni je osvojil vse kar se je dalo osvojit in je vredno omembe. Že 10+ let zabija po 60 golov v seh konkurencah. Letos je v la ligi dosegel 19 golov in je 4 gole za Messijem ki mu pojete levite, kot da je bog. Včasih res ne razumem, kako niste sposobni niti kančka objektivnosti. Blatite ga ko je vrhunski, blatite ga ko mu eno sezono gre malček slabše. Razumem, ne marate ga, na jetra vam gre, tudi meni ni simpatičen, kot človek, a če se pogovarjamo o tem ali je vrhunski nogometaš, boste z vsem svojim bruhanjem ognja hitro ostali brez podlage, saj bo statistika vedno na njegovi strani. Je vrhunski, pa če se vsi skupaj na glavo postavite. Sploh pa najlažje je sedet v fotelju, bit za več al manj vse nesposoben in kritizirat druge. Za to si po vrsti vsi zaslužite oskarja. Pa naj za konec samo še omenim da je star prek 30 let, ampak ko se zapodi proti golu, mu mladeniči v najboljših letih samo sopihajo za hrbtom.
RdečiKarton
21. 03. 2017 12.06
nikajzadodat
21. 03. 2017 17.37
Precej stvari drži. Je star preko 30 let. Ja, se zapodi proti golu. Ja, mladeniči mu sopihajo za hrbtom. Ja, nam gre na jetra in tudi tebi. Ja ima dobro statistiko.Ja je tudi vrhunski za nabijat statistiko , ki je tebi všečna in v tem bi želel delati primerjavo. Ne bo šlo. Poglej statistiko preigravanj enega in drugega. Število aktivnih podaj, ki predstavljajo priložnost za gol. Kristjana v tem oz. teh elemnentih igre sploh ni oz. ni niti med prvih 100, mogoče med prvih 500, nisem prepričan?
Symbolic
19. 03. 2017 18.29
+2
Ej, površnež Ž.L. kako ti služiš svojo plačo? To je bil 28 krog in ne kot si ti napisal 29 krog, ta se bo igral od 31.03. dalje...
CURVANORD Zanetti
19. 03. 2017 11.01
+3
Nisem gledal tekme,tako da ni prav da bi jo komentiral,bral sem vase komentarje,ki so zelo razlicni na temo tekme tako da ne vem kaksne zakljucke naj potegnem.Bo pa drzalo razmislanje komentatorja pod mano,ce Real zmaga v Vigu in v primeru da Barca ne odnse vseh treh tock proti Valenciji,je verjetno znan zmagovake la lige,Real si lahko po tej racunici pribosci tudi poraz na Elcalsiku in tudi mestni detbi lahko zgubi in bo se vedno v prednosti.Kadj se bo sploh igrala ta zaostala tekma?
manucao
19. 03. 2017 12.07
+3
Symbolic
19. 03. 2017 10.37
+5
Ob nekompletno odigranih krogih, težko je govorit o točkovni razliki Reala in Barcerlone... Trenutno je res 5 točk, samo brez Celte (gostovanje RM-a) ter Valencije (Barca-domačin)... Če Real zmaga v Vigu, Barca pa remizira z Valencijo, razlika bo 7 točk... Po mojem, skoraj nedostižna v zadnjih 10-ih krogih (ne verjamem, da bo Real kiksnil proti vsem trem močnim nasprotnikom: AtMd (31. krog), Barcerlona (33. krog) ter Sevilla (37. krog)... ). Vse tri "derbije" RM igra doma!
cripstoned
19. 03. 2017 12.32
+2
če je barci z sodniki uspel zgodovinski prvak v ligi prvakov potem jim lahko tudi z sodniki uspe osvojiti prvenstvo....barca ima sodnike na svoji strani in to je že preveč očitno....če jim ne bi podarili zmage proti leganesu bi zdaj bili že 8točk za realom tako pa so jih sodniki obdrzali v igri za naslov.....barca je sramota za nogomet skupaj z svojimi navijaci in vse kar si letos barca zasluzi je pokal pa še tega jim noben ne privošči razen podmuklih katalonk hahahaha
širimresnico
19. 03. 2017 12.36
-2
če je uspelo tvoji narkomanski materi tebe skotit in te spravit do tega da komentiraš tukaj gor, kljub temu , da si ji kot dojenček vsak dan padel na glavo, potem je vse možno...
Symbolic
19. 03. 2017 14.09
+5
Eee, "moj" Cripsi, če napišeš "z sodniki" le 1x - np, to lahko vzamemo za pomoto... Če pa nadaljuješ v istem slogu, to je neznanje! Očitno si v šoli "šprical" (ali sploh nisi hodil v šolo), ker ne poznaš osnovnih dveh stavkov, ki določata kdaj uporabimo predlog "z", kdaj pa "s"... In, takšen, napol pismen, se upaš "solit pamet" ostalim... Raje se skrij nekam in čakaj na razplet dogodkov!
RdečiKarton
21. 03. 2017 12.10
@Symbolic drži drži. Ni še konec in še bo napeto. Razumem pa Cripsov strah. Če je sprejemljiva Barcina zmaga v LP proti PSG je možno kaj podobnega tudi v La Ligi. Navsezadnje Ney vodi v dosojenih penalih in se ne ustavlja. Če se bodo dosojeni penali in sojenje v prid Barci nadaljevali do konca sezone RMA nima nekih možnosti za osvojitev Lige pa če tudi zmagajo VSE do konca.
pogan
19. 03. 2017 08.11
+25
Nisem gledal tekme, niti nisem navijač reala, a spet barca fani, govorite o sodniški pomoči realu, vi fani barce ste lahko samo tiho, tekma barca : psg ne bo pozabljena, to je tekma, ki je v sramoto nogometnega sveta, na bruhanje ti gre ko gledaš posnetke sodnikovih odločitev.....
JbmTiMt
19. 03. 2017 08.21
+10
fafajonka
19. 03. 2017 09.40
-5
Si pa res čuden, da gledaš posnetke sodnikovih odločitev, ko veš da ti gre na bruhanje..........sam takšnih stvari ne gledam.........:-D
pogan
19. 03. 2017 12.10
+6
gledam zato, ker še sedaj ne morem verjetni, da lahko sodnik tako vpliva na zmago ene določene ekipe.... nikakor ne morem razumeti, da je sodnik tako sodil.
Symbolic
19. 03. 2017 14.12
-1
Pogan, rešitev zate: TV v wc-ju, če bo kakšna sila z bruhanjem...
RdečiKarton
21. 03. 2017 12.11
Saj nismo v Lepi Žogi. Čeprav doma ni kaj dosti drugače. Samo še na WC manjka LCD. Pa še to gre s tablico. :D
JbmTiMt
18. 03. 2017 22.26
-3
barca letos.ne bo osvojila nic
fafajonka
19. 03. 2017 09.41
-1
Bo pa čez nekaj let...........je zadovoljen tvoj ego?.......hehe
TomažNovak
19. 03. 2017 13.03
+1
Pokal kralja FIlipa ima skoraj v žepu. Več kot royal, denimo. Čelski pa raztura v Evropi, a ne?
KardinaIFrancRodeVKristusu2
18. 03. 2017 21.57
-7
Je Ronaldo že v penziji?....
Iniesta
18. 03. 2017 22.15
-2
Ni potrebno da vedno zabija, vcasih je tudi kaksna asistenca dovolj ...
LaFerrari
18. 03. 2017 22.30
-5
da ne zabija vemo že dolgo,asistira pa z svojo ritko !!! pa vemo komu !!!!
LaFerrari
18. 03. 2017 22.31
-3
le?o
18. 03. 2017 22.31
+1
alien8potnik
19. 03. 2017 17.08
+1
ahm, dve asistenci sta potezi penzionista. zanimivo.
RdečiKarton
21. 03. 2017 12.13
A kardinal je šel v banovske toplice pa je spremenil nick v LaKripa?
Guilermo
18. 03. 2017 21.43
-11
Spet oba gola Reala iz ofsajda. Ne moreš verjeti kolk pomoči ima od sodnikov letos Real. In spet sodnik ni pisku penala za Bilbao. Plus Kašmir bi mogli dobiti rdečega že u 1. Polčasu
le?o
18. 03. 2017 22.00
+2
Ja in pri golu athletica je ramos igral namerno z roko, zato bi bilbao moral dobiti priznan gol in se penal povrh pa ramos najmanj rdeci karton. Sodnik je bogato okradel bilbao.
Guilermo
18. 03. 2017 22.03
-1
Pa da ne bo pomote. U Španiji navijam za Las Palmas ker smo bli tam na počitnicah leta 2005 in sem se tam tudi naučui plavat. Da ne bo kdo mislu da smo nekateri Reala
Guilermo
18. 03. 2017 22.06
+1
Guilermo
18. 03. 2017 22.14
+4
Točn tko Ledo. Bol bi mogu bit priznan + penal za Bilbao. U isti akciji bi Bilbao mogu dat dva gola.s centra bi šli potem samo enkrat. Če pa tega ni dosodu bi pa mogu tekmo podaljšat dokler Bilbao ne bi izenaču.
le?o
18. 03. 2017 22.30
+2
Se strinjam po penalu bi bilbao povedu in sodnik bi moral tekmo prekinit, zaradi strehe v ognju, da jo nebi veter razpihal po okolici. In s tremi ukradenimi tockami bi bil bilbao v igri za intertoto kup. Katastrofa ta fucbal
Robi-Nace Uneti?
18. 03. 2017 21.19
+3
Kardinala še ni nazaj??????
RdečiKarton
21. 03. 2017 12.14
Barbarezo
18. 03. 2017 21.14
+1
Zidan naj spakira kovcke pa sabo uzame glavonju benzemaja.. zravn gre lahko se Bale..za njega sem prvic slisal sele v 17 minuti igre ko je sebicno streljal namesto,da bi podal.. CR upam da je to njegova zadnja sezona pri Realu !!!!!!!
apodgraj
19. 03. 2017 09.21
+0
Ni samo Benzema , tudi Bale in Ronaldo .so igralci , ki si nezaslužijo igrati v ekipi Reala . Napad Reala rešujejo obrambni igralci.
Barbarezo
19. 03. 2017 15.29
Bale si sploh ne zasluzi biti med prvih 11 ... Casilla..Carvajal..Pepe/Varane..Ramos..Marcelo..Kroos..Modrić..Casemiro..Morata..Mariano..Isco... to bi bila moja postava pac trenutno na izbiro igralcev !
RdečiKarton
21. 03. 2017 12.14
Kollerik
18. 03. 2017 19.37
+8
Čestitke Real Madridu za zasluženo zmago.
Paštašutar
18. 03. 2017 19.04
+3
Zmaga je zmaga in to zelo,zelo zasluzena ! Ampak kaj pa o Zidanu napisat ? Pa kljub 2-3 dobrim potezam o Casemiru,v Minhnu bo na tak nacin izkljucen ze do 15 minute !! Prejsnjo sredo smo gledali sodnisko krajo,ampak to danes je bilo se bistveno bistveno slabse,cetudi ni bil oskodovan nihce!! 30 metrov od zoge,dogodka ne razumem in konec !! Mogoce je sporen gol Bilbaa,pri predlozku je bila zoga verjetno za crto,ampak ok !! Kaj je pa dovoljeval Casemiru,Raulu Garciji in Adurizu,a to pa ni dobro!! Ma ok,Real je z takoimenovanimi tezkimi gostovanji za letos zakljucil in je nslovu danes blizje 80% kot je bil se vceraj !! Pa se tekma z Celto je v rezervi ! Aja,o Zidanu panic,morda to,da upam da ga cimprej pamet sreca !!
LocoBlanco
18. 03. 2017 18.55
+17
Čestitke RM-u za zmago! Težko gostovanje ampak RM je imel AthB. pod kontrolo vseh 90min. ...Ne razumem pa zakaj se Zidane še naprej odloča za zaprto taktiko ob minimalnem vodstvu svoje ekipe!? RM bi lahko danes zmagal z vsaj 3emi goli razlike, če bi igrali napadalno in ne zaprto ob minimalnem vodstvu! Vsakič, ko je RM napadel je prišel do priložnostni za gol ob slabi obrambi AthB. ... Kakorkoli u glavnem štejejo točke in danes smo osvojili še nove 3 in smo sedaj že na 5+ pred Barco, ki upam, da jutri izgubi točke na tekmi z neugodno Valencio!!! Da bo večer še tako lepši pa sem vesel tudi iz razloga, da je to tekmo komentiral veleumni Obrez, ki je danes spet doživel POŠTENO zmago RM-a! Ta človek ob golih, ki jih prejme RM javno doživlja orgazme medtem, ko pa ob golih RM-a govori, kot da je to povsem nepomembno itd. Obrez ima že blodnje od nogometa in ne vem kako mu sploh še dovolijo komentirati tekme RM-a v katerih samo išče napake, krivce katere bi potem skritiziral do amena! Smili se mi njegov sin in žena, da na takšen način sramotiš sebe in svoje bližnje je pa že tragikomično!
Kollerik
18. 03. 2017 19.36
-19
ne glede, kaj vse ta tvoj Real Madrid naredi, vedno je nad njim senca mogočne Barse
Campeones34
18. 03. 2017 20.39
+9
Kollerik
19. 03. 2017 09.10
-5
apodgraj
19. 03. 2017 09.43
+1
LocoBlanca. Atletico je igral vso tekmo zelo napadalno. To pa ne moremo trditi za Real . Veliki del igre je igral zelo zaprto , pred svoja vrata je postavil obrambni zid in čakal samo na prložnosti in napake nasprotne strani . Obrezu pa za svoje razmišljanje o prekrških samo to , da si nabavi očala , če jih nima ali zamenja dipotrijo , če jih ima . Casemiro se je v svojem kazenskem prostoru s polno močjo zaletel v napadalca in ga celo odrini z roko in ga tudi podrl . dejal , da v tem ni nič narobe. in , da je sodniška odločitev pravilna ., Za manjše podobne prekrške izven kazenskega prostora , pa so bili dosojeni prekrški .Ne vem zakaj je on edini komentator nogometne igre , ki se spušča v detalje in nam vsem vsiljuje svoja edino pravilna razmišljanja . Zgodil se je prekršek in odločitev sodnika je bila takšna kot je bila in tu se naj njegova zgodna konča. Od spornosti sodniške odločitve, naj gledalci sami presodjo .
Symbolic
19. 03. 2017 10.41
+3
Zdelo se mi je, da dela Obrez zasuk v smeri Madrida... toliko je hvalil Latreja za "sojenje brez napake"...
širimresnico
19. 03. 2017 11.36
+4
čestitam loco...tvoji komentarji so kot bi bral prosti spis 10 letnega otroka...sicer malo zaostalega ampak ok....več kot 3 si ne bi zaslužil v 2 razredu osnovne šole za tole kar si napisal....pa si porabil več ur za ta umotvor...bi pa bilo dobro da se zraven izpiše spisek vseh stvorov , ki so ti dali plus....da malo prečistimo tole propadlo družbo...evgenika pa to....
RdečiKarton
21. 03. 2017 12.16
le?o
18. 03. 2017 18.51
+9
Toni Kros kralj asistenc iz prekinitev. Ne vem ce je kdaj bil igralec, ki ima vec asistenc iz prekinitev.
cr7rma
18. 03. 2017 19.08
+6
RdečiKarton
21. 03. 2017 12.17
Prisegel bi, da sem to sezono videl malo več njegovih asistenc...
fihner
18. 03. 2017 18.40
+10
Čestitam Realu!!! Težko je tam, prav vsem. Bravo!
Špartanec
18. 03. 2017 18.35
-2
manucao
18. 03. 2017 18.21
+9
Pomembna zmaga v lovu na naslov. Praktično so s to tekmo "preživeli" vse težje gostojoče tekme razen zaostale tekme s Celto.
fihner
19. 03. 2017 09.32
+2
Preživeli? Imajo še Celto, Atlete, Barco, Bayern 2x......nimajo še ničesar, kar se preživetja tiče! Ne nabijaj brez veze.......
zbuks
18. 03. 2017 18.21
-7
Ronaldo in messi sta cao...
Die einemaister
18. 03. 2017 18.34
-16
le?o
18. 03. 2017 18.48
-2
Trend01
18. 03. 2017 18.12
+15
Dobra tekma in lepa zmaga. Zelo pomembna zmaga. Pa ga vedi kaj dela Real. »Včeraj« slabo in nepovezano, danes lepo in povezano. Všečno. Kot kaže se je Benz dejansko nazaj sestavil kar še ne moremo trditi za Balea. Ni še pravi. Super predstava Marcela, Ramosa, Casemira. Modrić nekako izgubljen. Menda bo bolje naslednjič. Ronaldo postaja igralec kot mora biti. Moštven igralec. Mi je pa všeč, da se tiste napake skozi sezono Navasu ne poznajo. Vidi se da ima podporo moštva in trenerja. Nove tri točke in spodobna predstava. Mislim, da je to ena boljših predstav, ki nam jih je letos Real pokazal. Pričakoval sem bolj trdo tekmo in več kartonov. Samo še manj kriljenja s strani Ronalda in Casemira bi bilo fino videti.
mkug5g
18. 03. 2017 18.20
-9
Barca17 1
18. 03. 2017 18.26
-10
Barca17 1
18. 03. 2017 18.27
-8
... namreč meni se ne zdi, da so tako dobro igrali, kot pišeš ...
Trend01
18. 03. 2017 18.32
+8
A ni bila ena boljših tekem Reala? Katera je bila boljša? 2x dobra polčasa na tekmah z Napolijem. Dobra je bila proti Eibarju. Med boljše sodi tudi tekma z Atleti. Morda lahko dodam še pokalno s Sevillo. Ostale tekme so bile pa bolj tako-tako. Brez kakšne pretirane nogometne lepote. Navadno Real zmaguje zaradi posameznikov. Danes so pokazali, da znajo tudi drugače.
Mungos2
18. 03. 2017 18.42
+6
Barca, ne piši bedarij !!! Lep komentar Trenda in uči se komentiranja !! Za mkug5g, pa nisem prepričan, da je kdaj hodil v šolo !?
bobrock46
18. 03. 2017 18.50
+2
Marcelo spredaj ok, zadaj pa prepih. Ga je Williams prehiteval kadar se mu je zahotelo.
Trend01
18. 03. 2017 19.00
-1
Ja, ga je malo sprehajal. Williams je pač Williams. Hiter, spreten. Morda je bolj eksploziven le Aubameyang. Naredi pa razliko, viška igralca spredaj. Če je zadaj Ramos s polno samozavestjo, ni nič narobe, če večkrat naprej uide,
bobrock46
18. 03. 2017 19.43
+0
Problem je bil ker se velikokrat sploh ni vrnil, bojo problemi proti Bayernu
apodgraj
19. 03. 2017 10.00
+1
Zato , ker je zabil gol ,se je Benzema sestavil ,to še čaka Bale in Ronalda, Ronaldo postaja moštveni igralec in takega Real potrebuje . Vse to je opazil veliki poznavalec nogometne igre , strokovnjak za taktiko , strategijo in statistiko. Zdaj pa res več ne razumem in se sprašujem , ali sem gledal kakšno drugo tekmo in vse skupaj pobrkal. Tako renomirana ekipa , ki igra 70% obrambno in išče svoje priložnosti v proti napadih, si ne zasluži nobenega naslova . Tudi Atletiko si bi zasluižil vsaj točko . Igrali so zelo odprto in napadalno , brez bunkerja in taktiziranja .
apodgraj
19. 03. 2017 10.13
+2
S polno zavestjo igrajo vsi nogometaši . Nihče ni v posebnem stanju-biliriju . S polno zavestjo je strel na gol , hotel rešiti , kar z roko .
Symbolic
19. 03. 2017 16.32
+1
Mar ni to vrhunski dosežek: "Ronaldo postaja igralec kot mora biti. " Neverjetna "genialnost": ob koncu svoje kariere, POZOR: postaja tak igralec kot mora biti! Ko pa je zabijal kot za stavo, ni bil igralec "kot mora biti"... Bravo za to bedarijo! Mkug5g je prav napisal!
Trend01
19. 03. 2017 18.21
+0
A je nekaterim res tako težko razložiti nekatere stvari? Tako izgleda. Ronaldo ima za sabo mizeren in predvsem neučinkovit začetek sezone. Če je želel rešiti sezono in doprinesti nekaj pozitivnega v ekipo, je moral nekaj narediti na svoji igri. Če ne gre z goli, je potrebno z dodatnim delom na igrišču in dobrimi asistencami. Po mojih podatkih, je CR prvi igralec Reala, ki je letos dosegel "double-double". Še drugače. Več kot 9 golov in več kot 9 asistenc. Ali je Ronaldo spremenil način igre ali ne? Ali naredi "10x" več kot v prvem delu sezone? Da. Je naredil. Če tega ne zastopiš, je bolje, da nehaš spremljati nogomet. Za dobrobit bralcev foruma. Razlagaj doma te tvoje bisere. Ni problema.
Symbolic
19. 03. 2017 20.06
Symbolic
19. 03. 2017 20.22
Uuf... Kaj pa jaz počnem, užalil sem avtorja največje neumnosti: ko je igralec na vrhuncu svojih sposobnosti, takrat NI tak kot mora biti, ampak šele potem ko njegove sposobnosti začnejo počasi, vendar, zanesljivo ugašat... TAKRAT PA JE TA-PRAVI! Lololol...