Nogomet

Predsednik Porta: 'Prihod Casillasa? Polom!' Nato pa preobrat: 'Dogovorjeni za novo pogodbo!'

Porto, 16. 03. 2016 19.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
M.F./J.K.
Komentarji
9

Predsednik portugalskega nogometnega velikana Porta Pinto da Costa meni, da morajo za lepši jutri kluba, kar najhitreje prodati prvega čuvaja mreže Ikerja Casillasa. Razlog so slabe predstave na ključnih dvobojih sezone. A že nekaj ur kasneje je prišlo do velikega preobrata.

Vodstvo portugalskega nogometnega velikana Porta je pred začetkom letošnje sezone sklenil 2-letno pogodbo z legendo madridskega Reala Ikerjem Casillasom in mu ponudilo možnost podaljšanja še za eno sezono, a zdi se, da ni upravičil pričakovanj vodilnih predstavnikov kluba. 34-letnik je naredil nekaj velikih napak, ki so drago stale klub, zato je predsednik Pinto da Costa mnenja, da bi ga bilo smiselno prodati. "Prihod Casillasa se je izkazal, kot popolni polom," je napako priznal alfa in omega kluba.

Iker Casillas
Iker Casillas FOTO: Reuters

"Zaradi njega smo izgubili nekaj obračunov, prvenstvo in zgodaj zaključili z nastopi v Ligi prvakov," je dejal predsednik tretjeuvrščene zasedbe portugalskega prvenstva in napovedal njegovo slovo: "Njegova plača je velika težava za nas, kot vse kaže pa bo športno pot nadaljeval v ZDA. Omenili so mi, da si ga želi New York City. To bi bila najboljša rešitev za vse nas."

Pinto da Costa je prek uradnega klubskega programa Canal Porto nato le nekaj ur kasneje šokiral z razkritjem, da legendarni španski reprezentant ne odhaja, temveč celo razmišlja o podaljšanju pogodbe do leta 2018. Dosegli naj bi tudi ustni dogovor. "O tem smo že govorili in z agentom igralca smo prišli do dogovora, ne le za naslednje leto, podaljšali bomo še za eno dodatno leto," je dejal Da Costa. "Žoga je zdaj na njegovi polovici, pogajanj je namreč konec. Podpisali bomo, ko bo hotel on. Kar pa se je govorilo v zadnjih urah mi je smešno. Hecno je razmišljati o tem. Vse to je zaradi vojne v Španiji, ki se je razdivjala okoli tega, če bo še prvi vratar reprezentance."

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

peggi
17. 03. 2016 14.24
+3
Gledam tekme porta in kar opažam je to,da je Iker dejansko najboljši mož na igrišču večina njegovih igralcev je tako levih in nesposobnih,da ni šans ,da bi on popravljal lahko vse njihove napake .Lahko so veseli,da sploh so kjer so ,ker jim Iker rešuje tazadnjo .
derek angelus
17. 03. 2016 10.05
-4
iker je zdrahar in ze par sezon nesposoben golman ki zivi na stari slavi v finalu lige prvakov je dobo tak smesen gol da se se zdaj krohotam
Ka pa mislis
16. 03. 2016 21.37
+0
Iker legenda bil in ostal. Vec kot 10 let braniti v najboljsem klubu kot prvi golman, osvojiti vse s klubom in repr dovolj pove. Sezonci pa prosim tiho in mirno ko se omenja Iker.
ledr
17. 03. 2016 12.17
+6
Lepše se bo slišalo če napišeš "v nekoč najboljšem klubu"... he,he...
poserjemsenavas
16. 03. 2016 19.46
-1
Ko smo navijači Reala to govorili, so nas pa vsi pljuvali.
ZlonamerniGeneralFranco
16. 03. 2016 19.47
+15
Pljuvali ste se med sabo. Za to se lahko zahvališ Muriju. Je lepo sprl igralce in navijače.
poserjemsenavas
16. 03. 2016 20.06
-7
za mene je še vedno odličen trener, če pa Casillas ni mogel prenesti sedebja na klopi, pa je to njegov problem, ne pa da je sprl pol moštva in razdelil navijače.
Hachi
16. 03. 2016 20.46
-2
neobax, ni Muri sprl igralce med sabo, ampak Iker, ker ni prenesel, da je morda kdo boljsi in tako delal nered in nemir v garderobi, posledicno pa zbijal avtoriteto Joseju. Ceprav se ze leta kaze, da je imel Mou se kako prav. to jih tepe se danes!
CestniKolesar370Wattov
16. 03. 2016 20.47
+1