Nogomet

Povratnik Juninho okrepil Domžale

Domžale, 07. 02. 2015 13.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V domžalski nogometni klub se vrača eden najboljših tujcev v zgodovini najmočnejše slovenske lige. Brazilec Juninho je v Domžale prišel leta 2004 in je v klubu ostal kar sedem let, na 156 prvenstvenih tekem pa je dosegel kar 20 golov.

Juninho
Juninho FOTO: Damjan Žibert

Južnoameričan Juninho je bil zelo pomemben člen pri osvojitvi vseh lovorik v zgodovini kluba, v finalu slovenskega pokala leta 2011 med Domžalami in Mariborom pa je bil izbran tudi za najboljšega igralca tekme, ki se je končala z izidom 4:3 v korist rumenih. Tujec z največ nastopi v zgodovini domžalskega kluba je podpisal pogodbo do konca sezone 2016/2017.

Z odhodom Nemanje Maksimovića h kazahstanski Astani se je v ekipi jesenskih prvakov sprostilo mesto tujca in tako je bil izpolnjen še zadnji pogoj za vrnitev priljubljenega Juninha k dvakratnim slovenskim prvakom.

"Vesel sem povratka v Domžale. Tukaj se počutim kot doma, saj je to moj klub. Dosežke kluba sem vseskozi spremljal s pomočjo medmrežja, hkrati pa sem se tudi veliko pogovarjal z igralci, ki so mi povedali, kaj se dogaja znotraj kluba. Niti v trenutku nisem pozabil na Domžale. Večino igralcev poznam, z nekaterimi sem tukaj igral, drugi pa so bili takrat moji nasprotniki. Sprejeli so me odlično, na prvem treningu smo se veliko smejali in prepričan sem, da se bom z njimi hitro ujel," je med drugim dejal Juninho.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mungos2
07. 02. 2015 18.00
+1
Dobrodošel nazaj !!!!!
PVSK
07. 02. 2015 14.39
+11
Letos se nam kot kaže končno obeta pravi troboj za naslov prvaka! Celje in Domžale sta se samo še bolj okrepili v primerjavi z začetkom sezone ključni igralci pa so ostali. Ampak vseeno zvestoba do groba, Maribor!!!