Tuja scena
Oglas

Pomlad v objemu narave

Kranjska Gora, 24. 04. 2015 07.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
Hit holidays
Komentarji
0

Kranjska Gora slovi kot celoletna destinacija, primerna za vse generacije!

Neokrnjena narava, idealna za kolesarjene in sprehode
Neokrnjena narava, idealna za kolesarjene in sprehode FOTO: Hit holidays

Pomlad Kranjsko Goro ovije v tople sončne žarke in tako postane odlično izhodišče za sprehode v naravi, kolesarjenje (kolesarska pot vodi vse od Mojstrane do Rateč in v sosednjo Italijo) ter odkrivanje ponudbe po okoliških vaseh (muzeji, kulturne prireditve,…). Veriga hotelov Hit holidays Kranjska Gora pa doda še vse preostale manjkajoče elemente za popoln oddih.

Med spomladanskimi prazniki bo v hotelih Hit holidays veselo. Otroci se bodo lahko udeležili najrazličnejših kreativnih delavnic, se zabavali v mini klubu, se srečali s Kekcem in skupaj s starši ter v spremstvu animatorjev spoznavali Kranjsko Goro v soju bakel. Podajte se na razburljive vožnje na poletno sankališče Besna Pehta ali na poletni tobogan Bedančeva drča. Preživite svoj oddih aktivno in spoznajte tudi ponudbo okoliških vasi, kamor se lahko odpravite kar s kolesom in pri tem obiščete katerega od muzejev (Planinski, Liznjekova hiša, Kajžnkova domačija), se povzpnete do katerega od slapov (Martuljški, Nadiža, Peričnik), si ogledate zanimiv izvir Save v Zelencih ali pa povzpnete na Peč, tromejo med Italijo, Avstrijo in Slovenijo.

Jezero Jasna, idealno izhodišče za sprehode ali piknike
Jezero Jasna, idealno izhodišče za sprehode ali piknike FOTO: Hit holidays

Alpski wellness

Ponudbo hotelov dopolnjujejo kar trije wellness centri (v hotelih Kompas, Ramada Resort Kranjska Gora ter Špik) in so na voljo vsem, ki bi se želeli prepustiti spretnim rokam maserk, zaplavati v bazenu ali si privoščiti katero izmed neg obraza ali telesa.
Vodni park Aqua Larix se razprostira na 400 m2 vodnih površin s hidrozračno masažo in zračnimi gejzirji, vodnimi slapovi in posebnim masažnim bazenom in bazenom za najmlajše. V hotelu Špik pa lahko zaplavate v Svetu vode, ki ga na 250 m2 vodnih površin sestavljajo sprostitveni bazen, plavalni bazen s protitokom ter otroški bazen z igrali.

Pestra wellness ponudba, dva vodna parka in štirje wellness centri
Pestra wellness ponudba, dva vodna parka in štirje wellness centri FOTO: Hit holidays

Posebnost wellness ponudbe v hotelu Špik je Alpski wellnes, ki s pristnim alpskim ambientom petih tematskih sob (voda, les, ogenj, zemlja in kovina) ter pomočjo alternativnih metod ( barva, zvok, aroma, toplota, knaipova kura, kisikova terapija ter infrardeča savna) uravnoveša in ustvarja harmonijo notranjih organov, kar se odraža na telesni in duhovni ravni.
Odlična kulinarična ponudba, katera se prepleta skozi hotelske restavracije, pizzerijo Napoli in Oštarijo pa še doda piko na i vašemu oddihu.

Posebno kulinarično razvajanje

Barvita doživetja v Kranjski Gori. Aktivne počitnice za vso družino, spoznajte Kranjsko Goro in njeno okolico, doživite široko paleto wellness centrov in pestro kulinarično ponudbo.

Spomladi pa bodo nadaljevali tudi s serijo kulinaričnih večerov. 9. maja bo v hotelu Ramada Hotel & Suites za vas kuhal chef Igor Jagodic, ki je svoje kuharsko znanje med drugim izpopolnjeval tudi pri slovitem Reneju Redzepiju iz Nome, trikratne zaporedne zmagovalke seznama 50 najboljših restavracij sveta. Igor je danes eden najbolj dovršenih kuharjev pri nas, v kar se boste lahko prepričali v Kranjski Gori.

Idealen oddih

Za prvomajske počitnice so v Kranjski Gori pripravili posebno ugoden paket, kjer za ceno enega bivata dva, brezplačno pa biva tudi 1. otrok do 12. leta starosti. Paket vključuje polpenzion, kopanje v bazenih, popuste na savne, kozmetične storitve, masaže... Več o paketu si preberite na njihovi spletni strani.

Soba v hotelu Špik
Soba v hotelu Špik FOTO: Hit holidays

Zakaj ne bi letos naredili nekaj zase in se odpravili na počitnice v kraj z dolgoletno tradicijo in prepoznavnostjo po zdravilni klimi? Sprehodi v naravi, posedanje po hotelskih terasah z izjemnimi pogledi na vrhove Julijskih Alp in ob odličnih dobrotah Sladke Julije (lastna blagovna znamka sladic) pa bodo dodali piko na i vašim počitnicam.

Pustite se razvajati, privoščite sebi in svojim najdražjim aktivne počitnice, naredite nekaj zase in doživite prijetne trenutke v objemu narave.

Informacije na: http://www.hitholidays.si in brezplačni telefonski številki: 080 88 30 ali na info@hitholidays-kg.si

Raj za aktivne družinske počitnice
Raj za aktivne družinske počitnice FOTO: Hit holidays
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni