Nogomet

Pomemben člen italijanske reprezentance Pelle se je iz Southamptona preselil … na Kitajsko!

Hampshire, 12. 07. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Graziano Pelle je nase opozoril tudi z dobrimi nastopi na pravkar končanem Euru v dresu italijanske reprezentance. 30-letni napadalec je povzročal nemalo preglavic obrambam nasprotnikov, na štirih tekmah pa je zabil dva zadetka. Zdaj se seli na Kitajsko.

Pelle je nase opozoril z dobrimi igrami v dresu italijanske reprezentance.
Pelle je nase opozoril z dobrimi igrami v dresu italijanske reprezentance. FOTO: AP

"V klubu lahko potrdimo, da se je napadalec Graziano Pelle pridružil kitajskemu klubu Shandong Luneng za tajno odškodnino," so zapisali na spletni strani Southamptona, angleškega premierligaša. Tega bo v prihajajoči sezoni vodil nekdanji trener Lilla, Lyona in Nice Claude Puel. Ljubitelji slovenskega nogometa se ga morda spominjate, ko je poveljeval nekdanjemu slovenskemu reprezentantu Milenku Ačimoviću, ko je ta še brcal za Lille.

Spletni portal goal.com sicer poroča, da je odškodnina za prestop Graziana Pelleja v kitajsko Super ligo znašala dobrih 15 milijonov evrov, Pelle, ki je imel s Southamptonom še leto dni veljavno pogodbo, pa bo za dve leti in pol brcanja zaslužil kar neverjetnih 40 milijonov evrov.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

the kop
12. 07. 2016 14.29
saj bo kmalu nazaj!
rossi321
12. 07. 2016 10.24
Denar,denar,denar pa še 1x denar. Sej nerečem tud jaz bi šel za denar dol pa makar za 40.000 Eur. Je rekla kolegica na šihtu, da bo zamenjala spol, pa šla futbal trenirat.