Nogomet

Podpisan Messijev dres še pridobil na vrednosti po dveh zadetkih virtuoza, s čimer je Argentinec vpisal stotico v Ligi prvakov

Ljubljana, 15. 03. 2018 09.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Še pred tekmo med Barcelono in Chelseajem smo nadaljevali dobrodelno dražbo dresov nogometašev Lige prvakov. Po uspešni akciji z dresom Gianluigija Buffona, s katerim smo v dobrodelne namene skupaj zbrali kar 13.800 evrov, se zbiranje sredstev za pomoč Goranu Kneževiću nadaljuje z dražbo podpisanega dresa Lionela Messija.

Thibaut Courtois sodi med najboljše vratarje na svetu, a nogometaš Barcelone Lionel Messi, ki sicer pred letošnjim spopadom osmine finala Lige prvakov Chelseaju nikoli ni zabil gola, je pokazal, da ima tudi Belgijec v vratih modrih šibke točke. Kar dvakrat mu je namreč na povratni tekmi na Camp Nouu žogo spustil med nogami in ga dodobra osmešil. Skupno je v osmini finala Chelseaju zabil tri zadetke, s temi tremi zadetki pa je postal šele drugi nogometaš v zgodovini nogometa, ki je presegel mejo stotih zadetkov v Ligi prvakov. Prvemu je to uspelo Cristianu Ronaldu, ki ima do danes na kontu 117 zadetkov v najprestižnejšem klubskem tekmovanju.

Podpisan dres Lionela Messija, ki vam ga ponujamo v dobrodelni dražbi, v kateri zbiramo sredstva za hudo bolnega Gorana Kneževića, je ob Messijevi stotici v Ligi prvakov še pridobil na vrednosti. Celoten izkupiček od dražbe bo šel v dobrodelne namene, do Messijevega dresa pa nam je pomagal sam predsednik Uefe Aleksander Čeferin. Ta je znova dokazal, da ima veliko srce za tiste, ki jim je pomoč nujno potrebna. Spomnimo, tudi sam si na mestu predsednika Uefe močno prizadeva, da bi z nogometom izboljšal socialni položaj otrok v nerazvitih in ogroženih državah.

Kako lahko sodelujete?
Na dražbi pa lahko sodelujete tako, da pošljete SMS z vsebino DRES in zneskom, ki ga ponujate na številko 6446. Storitev je brezplačna. Tudi sredstva, zbrana s to prodajo bodo namenjena za Gorana, ki je že nekaj tednov na kliniki v Kaliforniji, v prihodnjih dneh ga čaka operacija, pravi pa, da so zdravniki z njegovim napredkom zelo zadovoljni.

dražba
dražba FOTO: POP TV
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Carrasco
17. 03. 2018 10.50
+3
Darujte in bodite dobri da bodo lahko zakonsko kradli naprej
MarKav
16. 03. 2018 22.19
-9
jaz ga ne vzamem niti za 50000
krnekilojz
17. 03. 2018 10.25
+8
Barcin dres lahko nosijo samo ljudje, ti pa nisi niti kvalificiran za to.
zelopameten
15. 03. 2018 10.58
+9
Koliko je pa trenutna cena??
Le vkup uboga gmajna
17. 03. 2018 10.15
-2
Ponudi dvajset jurjev, pa boš hitro vedel, če je dovolj