Nogomet

Po Djermanoviću in Nikeziću prišel še Ivačič

Ljubljana, 25. 01. 2012 08.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vodstvo nogometnega kluba Olimpija Ljubljana je sklenilo dogovor z mladim vratarjem Aljažem Ivačičem. 18-letnik je tretja okrepitev zmajev v zimskem prestopnem roku.

Olimpiji se je pridružil 18-letni vratar Aljaž Ivačič, ki je s klubom podpisal pogodbo do poletja 2015. Ivačič v Ljubljano prihaja iz Domžal in bo pri zmajih treniral s člansko ekipo in naslednjih šest mesecev tudi še branil za moštvo do 18 let. Po Dejanu Djermanoviću in Nikoli Nikeziću je to tretja okrepitev Olimpije v tem prestopnem roku. Domžalčan je z novimi soigralci v torek zjutraj že opravil prvi trening.

Nogometašem ljubljanske Olimpije se je pridružil mladi vratar Aljaž Ivačič.
Nogometašem ljubljanske Olimpije se je pridružil mladi vratar Aljaž Ivačič. FOTO: Damjan Žibert

Ivačič v klub prihaja z visokimi priporočili trenerja vratarjev Andreja Kračmana in trenerja mladincev Andreja Razdrha. "Gre za zelo perspektivnega mladeniča," o novincu pri zmajih pravi Kračman in dodaja: "Če bo treniral, kot smo do sedaj trenirali na Olimpiji, se lahko razvije v vrhunskega vratarja. Na prvem treningu sem spoznal, da je zelo priden, marljiv in fizično dobro razvit. Opazno je, da je šolan vratar, bil je v pravih rokah. Ima prave predispozicije za uspeh. Kot vsak športnik bo potreboval tudi nekaj športne sreče, če bo imel še to, bo nekoč prvi vratar Olimpije," je prepričan trener vratarjev pri zeleno-belih.

Smiljanić zapustil zmaje

Stefan Smiljanić z današnjim dnem ni več član Olimpije. Dvajsetletni napadalec, ki je v člansko moštvo prišel iz klubskega podmladka, si je želel večje minutaže, po prihodu Nikezića in Djermanovića pa je bilo za to še manj možnosti kot jeseni, zato se je s športnim direktorjem Milenkom Aćimovićem dogovoril za sporazumno prekinitev pogodbe. Za Olimpijo je na 26 ligaških tekmah zabil dva gola.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Jože Zaplati?
04. 03. 2012 09.30
POL JE PA OLIMPIJA SPET NAJMOČNEJŠA PO IMENIH IGRALCEV TAKO SE NI BAT ZA PRVAKA
tedo974P8medo
25. 01. 2012 21.23
+0
Samo -ić na koncu priimkov novincev v Olimpiji - ma, pa tudi v ostalih klubih. Ni mi jasno, zakaj vsi slovenski klubi iščejo okrepitve v 99,9999% primerov na področju bivše države????
ILoveGaming
25. 01. 2012 10.27
-1
nasledno sezono bo meu maribor konkurenco...pol bomo pa mel slovenski EL CLASIKO :D haha
Lovro14
25. 01. 2012 10.18
+0
tedomedo poglej si prvo moštvo Olimpije in koliko tucev ima..pol pa govori..Ivačič pa je z Domžal prišel.. Olimpija ma trenuto 3 tujce..Ivelja,Nikezić in Sretenović...kar je za slovenske razmere zelo nizko število...
n0rc
25. 01. 2012 09.21
+2
Kva pa je z Đafićam narobej ???
CarexD00
25. 01. 2012 09.26
+4