Nogomet

Pique: Mourinho uničuje španski nogomet

Barcelona, 18. 08. 2011 09.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši Barcelone so osvojili prvo letošnjo lovoriko, in sicer španski superpokal. Na povratni tekmi so na Camp Nouu dobili le-to s 3:2 in se s skupnim izidom 5:4 veselili zmage nad večnim rivalom Real Madridom.

Nogometaši Barcelone so prvič v letošnji sezoni premagali Real Madrid. Na povratni tekmi španskega superpokala so se veselili zmage s 3:2 in tako na najlepši možni način že na začetku sezone razveselili svoje navijače oz. razžalostili privržence madridskih galaktikov. Po tekmi pa je bilo spet ogormno tistih, ki so bili kritični do obnašanja Joseja Mourinha, ki še enkrat več ni našel načina, s katerim bi zaustavil Argentinca Lionela Messija. Spomnimo, da se je The Spacial One po koncu dvoboja vmešal v prerivanje in s prstom v oko sunil Barcinega pomočnika trenerja Tita Vilanovo. Njegovo nizkotno dejanje so zabeležile številne televizijske kamere, tako da ga bržkone v kratkem čaka nova kazen španske zveze.

Iker Casillas ni našel rešitve za strele Inieste in Messija.
Iker Casillas ni našel rešitve za strele Inieste in Messija. FOTO: Reuters

"Predstava madriskega kluba je bila sramota. Ni prvič, da se je na naši tekmi dogajalo kaj takšnega. Nekdo bo moral stopiti na prste predstavnikom madridskega kluba. Mourinho uničuje španski nogomet. Vseskozi govorijo o Kataloncih, a težava je v Madridu," je bil po tekmi besen branilec Barce Gerard Pique, ki je bil podobno kot trener Pep Guardiola besen na portugalskega stratega: "Menim, da je prestopil zgornjo mejo, zato ga je potrebno zaustaviti. Ne morejo se naše tekme vedno končati na enak način. V kolikor temu ne bomo naredili konca, bo v prihodnje le še slabše.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (214)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pajopajac420
21. 08. 2011 12.42
Blaž Kuhar glej to kaj je šo marčelo naredo fabregasu to je res hoja po tankem ledu...in zaradi koga pride do teh izgredov?...zaradi realovih igralcev ki jim na koncu tekme popustijo živci ker ne bodo prišli do zmage..res je da barcini igralci niso angelčki samo braiti se morajo...kako bi bilo tebi če bi ti nekdo porinil prst v oko..vrjetno ti nebi bilo fajn
greenie21
20. 08. 2011 00.24
CAKATE NOVI El classico na camp nou DA VAM NATRESE ZA ENO PETARDO pa ne govorte da se real priblizal barci. BARCELONA SE SE NITI OGRELA NI TO JE BIL KAKO BI REKEL PRIPRAVLJALNI DEL ZA BARCELONO
buldog7
19. 08. 2011 15.49
ČISTO PRAVILNO POVEDANO BRAVO IN ČESTITKE NA ZMAGI.
Blaž Kuhar 1
19. 08. 2011 02.14
Kaj ko pa je Pinto začel daviti Marcela pa ni nihče nič videl??? ne si misliti barcini navijači da so vaši igralce mile ovčice, ker niso. Pa če smo že pri tem kdo ima prav, prav je imel Van Persie ko je rekel da se barcini navijači samo jočejo po igrišču.
jejzova_mati
19. 08. 2011 01.25
Res je, vendar pa uefalona ne le da dosti bolj uničuje španski nogomet, temveč uničuje tudi evropski nogomet.
mark50
19. 08. 2011 01.05
Zelo mi je žal ker eni pač nočejo videti očitnega. Morinjo je v igro reala vnesel toliko agresije da to ni dobro za fusbal. Ne govorimo o startih. Včeraj je bilo par prekrškov ki so imeli očiten in edini namen nasprotnika onesposobiti za daljši čas. To da nobeden ni končal v bolnišnici nič ne pove. To je zgolj sreča in kot pravite rezultat kakega simuliranja. ker če se igralec nebi sam vrgel ali malo zasimuliral ( in bi šel na polno ) bi pa sigurno kar nekaj njih končalo z gipsom ali še kaj hujšega. Ti fantje celo življenje trenirajo in naj bi se pustili polamat od enih grobjanov ? Upam da niso tak nori. Zato ne zamerim igralcem ( pa ne samo barcinim ) da se včasih že prej kot pride do kontakta vrže na tla in si zavaruje noge ali še kaj več ( glavo ). In da je Morinjo tisti ki igralce spodbuja k (pre)grobi igri se je včeraj dobro videlo. Saj tudi sam daje tak vzgled. In to ni dobro ne za real ne za Morinja. Škoda ko so začeli realovci res lepo igrati in si z lahkoto pripravijo številne lepe priložnosti. Vendar s takim pristopom nebodo daleč prišli. Slej ko prej bodo naleteli na še večje bu.dale in pol bo zadeve konec.
elephantus
18. 08. 2011 23.35
Ha ha ha se ga že bojijo.Še malo pa jih bo popapal.Tudi na tej tekmi bi že lahko bil popolnoma drugačen rezultat.Hoče samo, da jih postane strah potem pa pa pa...
Primo9
18. 08. 2011 22.55
BINIDANDAN Poglej si posnetke Stoke:Chelsea, tam je bila prava nogometna moška igra. Seveda da v lp ne morejo kazati argesije, ker bi bili izključeni tudi za zbijanje žoge (Pepe). In kaj ste vi krojili pred Francom. Mi imamo 3 lovorike pred Francom vi le 1. In tudi po Francu imamo več La Lig. Izjava Fabregasa: Štart je bil normalen in v duhu borbe!
Nepomembn
18. 08. 2011 20.57
primo 9 pol si pa zamenjaj prikazno sliko in zacni gledati premier league ce mislis da so barcini igralci premehkuzni za la ligo.ob tem pa sam dodajam da so igralci barce u finalu lp premagali prvake premier league in da celoten nogometni svet ni videl te nogometne agresije ki naj bi veljala za angleze,tko da ti in ostali relovi navijacki lki sedaj iscete izgovor za vas poraz,iscite ga v portugalcih- CR,PEPE,MOURINHO........... kar se pa grobosti angleske lige tice-niso vec casi gaiscoigna in cantonaja in tko da kdor pise o cvrstosti angleske lige prodaja uteho za realove navijace.se enkrat se je videlo katera ekipa kroji svetovni nogomet kot ga je nekoc pred francom in ga sedaj samo nadaljuje. MES QUE EN CLUB
Primo9
18. 08. 2011 20.27
Naj kdo o barcinih navijačev pogleda samo posnetke s kakšne tekme iz angleške lige. Tam te ne trpijo niti tvoji navijači če se valjaš po tleh. In te štarti, ki jih vi imenujete živalski, so tam nekaj normalnega. Kot da je nogomet neka nekontaktna igra. A se je kdo poškodoval na El Clasicu? NE! Torej igra ni bila nevarna in živalska!
4krat
18. 08. 2011 20.13
Upam, da bo uefa (barcelonina ali ne) kaznovala obnašanje Mouja. Trener s takim obnašanjem ne sodi na nogomet...
4krat
18. 08. 2011 20.11
Pique ima prav, odkar je v Realu Murinjo, je to rivalstvo preraslo vse zdrave meje. V Madridu pač hočejo na silo preko Barcelone, a ne gre tako, morali bi biti malo bolj potrpežljivi, se bolj ukvarjati s svojo igro in ne toliko z Barcelonino. Žal je cel klub talec presranega Portugalca, ki ne zna prenesti poraza in krivce vedno išče drugje, zraven se pa še obnaša kot retardirana opica.
DarkLordOfDoom
18. 08. 2011 20.09
Čeprav na nek način je to dobro, ker je nogomet bolj zanimiv.
fihner
18. 08. 2011 19.48
SlovenianPride Vprašaj se raje, zakaj proti Almeriji in Osasuni Real ne igra tako! Proti boljšim ne more drugače, prav je da ščitijo igro, ne pa to, kar kažejo baletniki!
ElCapitan
18. 08. 2011 19.00
zakaj bi govrili če pa mamo posnetke =)
ElCapitan
18. 08. 2011 19.00
Barcelona hollywood cheaters v youtube vse se vidi vse se sliši
matazkolincek
18. 08. 2011 17.39
dj ti mal primerjaj barco in real,pa boš vidu da oba igrata skoraj enako. morda igra res real boks,tole priznam...ampak potem igra barca ragby
cat94
18. 08. 2011 17.33
matazkolincek.....ti si en VELIK lol! 1. dejstvo je, da real najbolj grobo igra proti barci! 2. dejstvo je, da se igralci reala ne znajo obnašati profesionalno, kar je največja SRAMOTA celotnega reala! 3. dejstvo je, da boste osvojili VSE lovorike v sezoni samo takrat, ko boste boks spremenili v prelep nogomet!
Primož Roži? 1
18. 08. 2011 17.28
ne uničuje samo špansko ligo,pač pa kar ves nogomet!!!
mlad3n
18. 08. 2011 16.55
c-c-c--c-c izgleda da so sodniki spustil ceno. Lol!