Nogomet

Pardew ni več Vučkićev trener?

Newcastle, 30. 12. 2014 15.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši angleškega Newcastla se bodo morali v nadaljevanju tekmovalnega leta v Premier League najverjetneje znajti brez dosedanjega menedžerja Alena Pardewa. S strani pristašev srak osovraženi strateg, je blizu selitve k Crystal Palace.

Alan Pardew
Alan Pardew FOTO: Reuters

"Newcastle United potrjuje, da je Crystal Palace zahteval dovoljenje za začetek pogajanj z menedžerjem Alanom Pardewom. Zaradi nastale situacije ne bo vodil ponedeljkovega treninga, ampak bo njegovo vlogo prevzel pomočnik John Carver," so zapisali v obvestilu za javnost pri Newcastlu, za katerega igra tudi slovenski mladi reprezentant Haris Vučkić. Pardew na klopi zasedbe iz St. James Parka sedi od leta 2010 naprej, a z njimi ni osvojil niti ene same lovorike.

Najbolje je svoje delo opravljal v sezoni 2011/12, ko je bil izbran za najboljšega trenerja Premier League. Po poročanju britanskih medijev naj bi na klop Crystal Palacea sedel v četrtek, ko se bodo Londončani udarili z Birminghamom.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

adidasler
30. 12. 2014 23.06
+3
smesni so mi naslovi clankov z vprasaji.. imam obcutek kot da avtor nas sprasuje ce Pardew ni vec trener.. ehh ti clanki so taki, na zacetku imas eno vprasanje ko preberes clanek pa deset novih vpraasanj (govorim nasploh za ta portal kokosk k kvaliteta novic pesa, vreden je le nacin komentiranja in si veckrat samo komentarje preberem).. sicet ne maram kritizirat, ampak de.bilne clanke imam pa se manj rad ;)
chelsea 99
30. 12. 2014 20.47
+0
drugače pa upam, da nov trener Newcastla ponudi Vučkiću kaj priložnosti, pri Pardewu je sicer igral nekaj minut zadnjič ampak bolj zaradi poškodbe Taylorja in utrujenosti ostalih, drugače pa niti na klopi ne sedi. Zanj bi bilo verjetno bolje da bi šel še za kakšno sezono na posojo v nižje lige, kjerbi normalno igral in se razvijal, če ne bo postal kot Velikonja, ki pri Cardiffu trenira z B ekipo in članske tekme že lep čas ni videl ter tako lepo uničuje svoj velik talent
chelsea 99
30. 12. 2014 20.43
+5
"na klop Crystal Palacea sedel v četrtek, ko se bodo Londončani udarili z Birminghamom." igrajo proti Aston Villi, ki prihaja iz Birminghama ampak nima to nobene veze z njenim imenom, klub Birmingham igra v 2. ligi!!
{file_deleted}
30. 12. 2014 18.13
+4
Vedno me je zanimal kaj majo navijači Newcastla tolk proti Pardewu? Glede na buđet ki ga ma na voljo, dela, kar pač lahko in klub brez večjih težav ohranja vsaj tam okrog 10. mesta, kar je v tem trenutku realno gledano tudi Newcastlov domet. Če v Toon Armyju mislijo, da se bo bilokateri trener odrezal bistveno bolje, so se zmotili.
11234543211
30. 12. 2014 18.35
+0
tak problem z denarjem pa spet nimajo, pa je Pardew pol Francije zvozu gor, pa še navijači so že siti čakanja na kakšno večjo lovoriko