Nogomet

Obi Mikel: Odhod Mourinha? Vzdušje je takoj boljše!

London, 30. 12. 2015 16.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nigerijski nogometaš Chelseja Obi Mikel je prepričan, da so s pomočjo novega menedžerja Guusa Hiddinka, spet na želeni poti. Na treh dvobojih pod vodstvom Nizozemca, še niso izgubili in to je tisto, kar potrebujejo, za dvig samozavesti.

Obi Mikel
Obi Mikel FOTO: Reuters

Obi Mikel, John Terry in Branislav Ivanović so bili del angleškega nogometnega velikana Chelseja že ob prvem prihodu Guusa Hiddinka na Stamford Bridge. Nigerijec priznava, da se je razpoloženje v moštvu po slovesu Joseja Mourinha hitro izboljšalo. "Premaknili smo se z mrtve točke in to je ta hip najbolj pomembno. Vzdušje v slačilnici se je takoj izboljšalo," je dejal Mikel in nadaljeval: "Mourinho je izjemen menedžer, a nogomet je pogosto krut. Vrnil se je v klub, osvojil dve lovoriki, sedaj pa ga ni več. Je to pravilna odločitev? Ne vem! Bomo videli."

Mourinho ga je sicer v zadnjih tednih nanj ni resneje računal: "Na dnu lestvice smo z razlogom in od Hiddinka ni možno pričakovati čudežev. Ni še bistveno spreminjal sistema, a bil je že v klubu, pozna ga, pozna osebje. Pod njegovim vodstvom smo odigrali tri dvoboje, nismo še izgubili, kar pomeni, da smo na dobri poti!"

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

NerdIRL
30. 12. 2015 17.16
+5
Banda podganja od igralcev. Če ti lastni navijači na tekmi po odhodu mourinha vzklikajo njegovo ime, pa imajo plakate z napisom : 3 rats: Hazzard, Costa, Fabregas (torej 3 podgane), pol vsi vemo koliko je ura.
CURVANORD Zanetti
30. 12. 2015 17.57
+6
Iniesta
30. 12. 2015 19.57
+1