Nogomet

Novo poglavje v sporu na daljavo med Xavijem in Ronaldom: 'Nisem bil nespoštljiv do Cristiana. Pa on do mene?'

Madrid, 04. 10. 2016 21.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

''Videl sem, da Ronaldo mojih besed ni dobro sprejel. Toda še vedno stojim za tem, kar sem rekel,'' se je glasil odziv katalonskega vezista Xavija Hernandeza, enega najboljših v zgodovini nogometa na svojem igralnem položaju, na reakcijo Cristiana Ronalda, ki besed Katalonca o tem, da je njegova težava ta, da igra v času najboljšega nogometaša v zgodovini, ni najbolje sprejel.

O tem, da se je Cristiano Ronaldo ostro odzval na besede Xavija – ta je pred časom dejal, da je Ronaldo izvrsten nogometaš, toda njegov problem je, da igra v času, ko igra tudi najboljši nogometaš v zgodovini –, smo že pisali. Zdaj se zgodba nadaljuje. Potem ko je Ronaldo novinarjem dejal, da je sam osvojil tri zlate žoge, Xavi pa nobene, je sledil odziv Katalonca.

Ronaldo in Xavi v zadnjih tednih bijeta bitko na daljavo.
Ronaldo in Xavi v zadnjih tednih bijeta bitko na daljavo. FOTO: AP

V Madridu na predstavitvi v vlogi ambasadorja španske La lige je Xavi, ki zdaj brca v Katarju, odgovoril Ronaldu: "Videl sem, da Ronaldo mojih besed ni dobro sprejel. Toda še vedno stojim za tem, kar sem rekel. Kar je povedal o zlatih žogah, je prav tako resnica. Nisem bil nespoštljiv do njega. Pa on? Kaj si vi mislite?"

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

apodgraj
06. 10. 2016 09.44
+2
On se tudi ne strinja z nobeno sodniško odločitvijo , ki ni njemu pisana na kožu .Da bi se pa strinjal z izjavo Xavija , da se je Ronaldo rodil žal v dobi Messija , je nekaj podcenjevalnega in neresničnega . Kot pravi športnik, se nikoli ne bi smel spustiti v besedni dvoboj z Xavijem. Ker pa to ni in sam sebe postavlja na tron najboljšega je pa njegova posebnost . NIkdar ne hvali sam sebe , naj to storijo drugi . Lastna hvala ,cena mala .
zbuks
05. 10. 2016 19.18
+1
To se še ni zgodilo v zgodovini, da imaš taka dva kalibra in se svet prereka, kdo je boljši. Ronaldo želi, messi je in to je edino kar šteje.
bondjanez
05. 10. 2016 11.20
+5
Baletka
04. 10. 2016 22.24
+18
jaz si mislim, da bi lahko ronaldo dal vse te žoge, pa še messi kakšno za takšne igralce kot je xavi, iniesta, ribery, itd. definitivno zadnje dve sezone vsaj, niti ronaldo ni več na nivoju, niti messi.. roko na srce, na takem nivoju kot sta igrala vsaj 2sezone nazaj, nebosta nikol več.. in to se opazi.. že to da prej ni blo poškodb, zdaj pa že v štartu ronaldo, messi sploh pitaj boga če kdaj sanira 100%.. itditd te zlate žoge so res zadeva, ki bi jo mogl ukint al pa prekonstruirat, da bi dobival predvsem igralci, ki si zaslužjo naziv "najboljšega", ker zame osebno ni najboljši izbran med najbol plačanimi, ali pa igralec, ki je zadel največ golov.. ampak igralec, ki kreira nogomet.. brez teh profesorjev, ronaldo ne zadeva, prav tako ne zadeva messi - čeprav slednji, je v zadnjih obdobjih - sam veliko pomagal pri sami organizaciji igre..
chepps
05. 10. 2016 08.36
+14
Messi pomaga pri organizaciji igre Ronaldo pa bol malo
Porocilo
05. 10. 2016 09.07
+8
Mess je za razliko od Ronalda razvijal pogled na nogometno igro.
Baletka
05. 10. 2016 09.09
+1
ja kaj sem pa jaz gor napisal, da sta morala še dva usak posebej še enkrat dopisat? haha
Porocilo
05. 10. 2016 09.16
+4
Dajem ti repliko, na "Messi ni vec na nivoju". Messi je dvignil svoj nivo s tem, da je postal vsestranski igralec in to najboljsi
Baletka
05. 10. 2016 13.00
+1
očitno nisi razumel, da sem to napisal tudi jaz.. vseeno pa ni več na istem nivoju kot je bil pred 2emi sezonami.. tko kot ni iniesta in še marsikdo.. leta so leta.. vsa ta leta na tako "divjem" nivoju odigrat kot so igral ti igralci je pa tut nemogoče..
FootballMaster
05. 10. 2016 14.11
+1
Res je da si nobeden izmed njiju ni zaslužil vseh zlatih žog, ki jih imata. Vendar pa si je tudi Ronaldo zaslužil vsaj 2 in ne tako kot si napisal nobene. Letos je nebi podaril nobenemu izmed njiju...
FootballMaster
05. 10. 2016 14.12
+4
Sploh pa mi je to največji nesmisel primerjati igralce med seboj, ki igrajo na različnih položajih...
apodgraj
06. 10. 2016 09.04
+2
ZatoAA- Ko se izbira najboljšega igralca na svetu , mora ta igralec obvladati vrhunsko vse veščine nogometne igre . Zato ne razumem Messi ni več na nivoju , istočasno pa je dvignil svoj nivo s tem ,da je postal vsestranski igralec na svetu . Kontradiktorna izjava v dveh tvojih stavkih. Drži pa nekaj ,da je Ronaldo svoje globuse dobil predvsem zaradi svojih strelskih dosežkioh .. Dve nagradi za isto stvar, kar pa je precej nenavadno , toda resnično .
KardinaIFrancRodeVKristusu2
04. 10. 2016 21.27
+11
Ronaldo enostavno ne prenese dejstva, da se stara, da nikoli več ne bo v top formi in da bo čez leto ali dve moral v penzijo.... To je nogometaška kriza srednjih let.... Frustracije, čustveni izpadi in bridke solze princeske Kristine so v prihajajočem letu neizogibne in bojo vedno bolj pogoste in intenzivne.... KOMAJ ČAKAM!!!!
cripstoned
04. 10. 2016 21.44
-20
to hejteri govorite ze 3leta....pa je medtem ze drugic osvojil ligo prvakov in tudi z zlato zogo bo tako....zabija po 50+golov na sezono in tudi najboljsi strelec v zgodovini lige prvakov bo postal letos....lahko hejtate kolikor hocete ko vas vedno znova demantira na igriscu....
Zentrum
04. 10. 2016 22.39
+8
Seveda, si proti, si "hejter". Tudi, če imaš trdne argumente, si "hejter". Dežela butalcev.
Campeones34
05. 10. 2016 14.59
Najboljši strelec LPja je že kr nekaj cajta. Letos pač lahko preseže št 100 golov v evropskih tekmovanjih
apodgraj
06. 10. 2016 09.28
+2
Normalen fiziloški pojav , da se z leti človek stara in to velja tudi za športnike . Tudi sam sem napisal pred časom , da bo zelo hitro prišel trenutek resnice , ko bo do spoznanja prišel sam . Inteligenca dobrega športnika je prav v tem ,da se sam zaveda tega trenutka in se sprijazni s spremembo in se temu primerno prilagodi . Tu pa ima Ronaldo velike težave.,da se noče sočiti s realnostjo tudi po zaslugi medije , ki ga še kar naprej kujejo med oblake . Komentar , letos že lahko preseže številko 100 zadetkov v ligi prvakov , zato je pač najboljši . Če bo ta rekord veljal še deset let in Ronaldo še bo igral , torej bo še vedno vsako leto najboljši igralec na svetu . Gola statistika ni nikoli realni odsev resničnega stanja in nima velike uporabne vrednosti i .