Nogomet

NK Olimpija ima novo priravljalno bazo

Čatež ob Savi, 16. 09. 2016 10.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Bogata športna zgodovina se je pisala in se piše na čateških poljih z izviri termalne vode. Matjaž Smodiš, Uroš Zorman, Peter Mankoč - in skupni poletni mladinski in otroški kampi v Termah Čatež. Slovenska košarkarska in rokometna reprezentanca - obe uspešni po pripravah v Termah Čatež.

Prav tako številni plavalci, rokometaši, košarkarji, odbojkarji, karateisti iz različnih koncev sveta. In  - ne pozabimo na Mokrice in igrišče za golf -  šport, ki bo premierno na naslednji olimpijadi!

Kaj pa nogomet?

Vsak še pomni izjemno uspešne in prav tako odmevne športne zgodbe hrvaške reprezentance in Term Čatež. V zadnjih letih pišemo zgodbe z beograjsko legendo - FK Crvena zvezda, ob pomoči lokalnega okolja - NK Krško in Zavoda za šport Brežice. Zaradi povečanega zanimanja nogometnih ekip, smo se lani odločili za novo investicijo v lastno nogometno igrišče, letos še dodatni teren za treninge.

Terme Čatež - 3
Terme Čatež - 3 FOTO: Terme Čatež

Nogometaši Katarja, Saudske Arabije, Azerbajdžana, Rabotničkega, Sarajeva, Žiline, Karpaty, Slobode Tuzla, Regensburga, Celja in Olimpije in mnogi drugi so bili več kot zadovoljni s pripravami v termalni metropoli Term Čatež.

Najnovejša zgodba je zeleno-bela, 'zmajska', z NK Olimpijo. Sodelovanje, s katerim Terme Čatež postajajo nova baza in trenažni center za priprave kluba ter hkrati lokacija za izvedbo otroških in mladinskih kampov NK Olimpije.

Milan Mandarić in Bojan Petan sta po podpisu pogodbe nazdravila na uspešen začetek skupne zgodbe kar v samem 'središču' zgodbe – na nogometnem terenu v Termah Čatež.

Terme Čatež - 1
Terme Čatež - 1 FOTO: Terme Čatež
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3