Nogomet

Neymar normalno treniral in poudarja: Pomembno je moštvo, ne posameznik!

Fortaleza, 03. 07. 2014 07.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Prvi zvezdnik brazilske nogometne reprezentance Neymar je pripravljen za nadaljevanje svetovnega prvenstva. Po poškodbi, ki jo je staknil na dvoboju osmine finala tekmovanja, je oddelal celoten trening.

Neymar
Neymar FOTO: Reuters

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar je v sredo oddelal celoten trening, ga končal brez bolečin, desno koleno in stegenska mišica pa nista otečena. Selektor Luis Felipe Scolari je lahko tako pred naslednjim pomembnim dvobojem povsem miren, čeprav se zaveda, da dvoboj s Kolumbijo ne bo enostaven. S tem namenom je na trening povabil psihologa.

Neymar je po dvobojih osmine finala še naprej najboljši brazilski strelec – dosegel je 4 gole in za napredovanje proti Kolumbijcem bo moral še kakšnega. "Zaradi visokih pričakovanj javnosti ne čutim dodatnega pritiska. Imam soigralce, ki mi pomagajo. Eni se borijo za žogo, drugi podajajo, tretji zabijamo. Mi smo moštvo. Ne gre za enega igralca, saj želimo, da Brazilija osvoji naslov svetovnega prvaka," je po zadnjem treningu povedal Neymar.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mmmmmmmnnnnnnmmm
03. 07. 2014 17.46
-1
kje pa je igralec zlata žoga??...nič ga ni videt aja portugalci so že zdavno doma....hahahaha,,..tak da on je lahko dober samo v realu...ostalo je pa rupa,,,od barce napadalci so vsak za svojo državo vsaj nekaj pokazali...in se vidi da messi daje gole tud za reprezentanco ,,eni so včasih pisali da on samo zaradi injeste pa xavia daje gole in da v drugem klubu nebi bilo nič z njega..heheheh
DonMiltonFriedman
03. 07. 2014 12.52
+5
Kakšna čuda je Hulk počel v Portu, 2 leti nazaj en najmočnejših napadalcev na svetu, zgleda da je bil prestop v Zenit katastrofa. Sicer gara po igrišču, še vedno fizično superioren, ampak totalen kramp od wingerja.
Symbolic
03. 07. 2014 13.31
+2
Don, o tem sem spodaj govoril... Zelo konkretna ocena! + + +
Iniesta
03. 07. 2014 15.54
-1
Hulk zna biti mož odločitve v polfinalu in kasneje v finalu z argentinci .... Ne bi ga jaz kar odpisal!
306921 .
03. 07. 2014 12.48
+0
Najbolši v ush pogledih :)
Nick031
03. 07. 2014 10.34
+3
Brazilci bodo morali pokazati veliko več če bodo hoteli ustavit Kolumbijce... Cuardado, Armero, James Rodriguez so pa zelo zelo zelo razpoloženi. in zelo zelo zelo hitri
Iniesta
03. 07. 2014 09.29
-1
Upam, da jih Kolumbijci stresejo ...
alien8potnik
03. 07. 2014 09.24
-11
ne jokat, ney, pa bo;)
TomažNovak
03. 07. 2014 09.39
+3
če bil jokal 24/7 pa ne bi dosegel pravega mojstra jokanja - Jokice Ronalda
Symbolic
03. 07. 2014 10.16
+4
Alien, na dosedanjih tekmah je Neymar pokazal največ od ostalih BRA- igralcev v polju... Bojim se, da bo Neymar "letel" v prvem polčasu zaradi poškodbe! To se bo igralo "na nož" , on bo pa stalna tarča obrambnih / veznih igralcev Kolumbije!
TomažNovak
03. 07. 2014 10.29
+2
Res je Symbolic. Kolumbijci dobro vedo, da je Neymar rahlo poškodovan, koleno ga daje. In bodo na njega šli še bolj grobo. Upajmo samo, da ga bo sodnik zaščitil pred grobostmi nasprotnikov.
mmickica
03. 07. 2014 10.37
+1
Tudi mene je strah, da se še bolj ne poškoduje! Menda ga daje koleno na eni nogi, kot pravi Hammurabi in stegenjska mišica na drugi. Veliko bo odvisno od sodnika, kako grobo igro bo dovolil!
Seljako1899
03. 07. 2014 10.40
+1
Indijance ki se grejo take umazane igre je treba kaznovat...videlo se je kaj so delal na messiju sam njemu itak ne moreš do živega tip je mašina...upam da ne poškodujejo neymarja ker bo definitivno na nož že zadnja tekma proti chileju se je videlo kaj imajo nasprotniki kot cilj...
Los Galacticos
03. 07. 2014 11.03
-3
Alien ti dam prav, ko se Ney jokca je vse ok in je to za pohvalo, in cela kalonija je ponosna na to, čeprav sem opazil da se je ekrat jokcal tud pred tekmo... Ampak če to naredi Ronaldo je pa oh in sploh JOKICA... Tipični dvoličneži katalonski in samo pri njih vidiš da eno in isto stvar obravnavajo na dva različna načina... Bravo bravo, ni čudno da jih noben ne mara, izjava Drogbe je pa itak najbolj realistična, sami otroci ki se jokcajo pa menjajo klub takoj ko jim ne gre dobro ;)
Symbolic
03. 07. 2014 11.09
+1
Belaj, a misliš, da je na tem forumu kakšen iz Katalonije? Poleg tega, debata je o Neymarju... pa mislim, da on nikakor ne more biti katalonec...ti pa zapel katalonci pa katalonci...
Los Galacticos
03. 07. 2014 11.24
-2
Ja je Symbolic... ANTIMADRIDISTA recimo je eden takih, se spominjaš njegovega teroriziranja z neodvisno katalonijo, kar mu je več pomenilo kot pa recimo splošni problemi Slovenije... Po drugi strani pa raje rečem katalonci kot pa barcalonarji, nekako bolj kulturno :) Drgač pa mislim da si razumel kaj sem gor hotel povedati, si k nek otrok k ga nekdo užali pa ne ve kako bi vrnil pol pa začne iskat neke napake v textu... Važn da se človk jokca pred tekmo, med tekmo in po tekmi, in to je hvale vredno, ampak če to naredi Ronaldo je pa JOKICA... Barca logic, bravo bravo...
mmickica
03. 07. 2014 11.35
Belaj_, prehitro si nas zmetal v isti koš, a se ti ne zdi? Jaz nikoli ne zagovarjam grobih prekrškov, pa naj bodo nad Neymarjem, Ronaldom, Messijem, ali nekom v 3.avstriski ligi! Pa tudi izražanje čustev ob žalosti, veselju, ali bolečini ob prejetem udarcu, se mi zdi povsem normalna stvar in stavim, da večini drugih tudi, ne glede na to, ali smo "Katalonci", ali kaj drugega!
Symbolic
03. 07. 2014 13.17
+1
Belaj, ne mislim polemizirat s tabo, ker dokler boš žalil svojih sogovornikov, vsak poskus za uzpostavit normalen dialog je zaman... enostavno škoda besed! Vendar me le eno zanima: kje rzvrščaš Espanyol? A to tvoje "kulturno imenovanje katalonci" velja tudi za njih? Hm... pol pa nekaj ni v skladu s tvojim "kulturnim imenovanjem barcelonarjev", ker je Espanxol tudi KATALONSKI KLUB, pa so kljub temu hudi nasprotniki Barcelone! Pa še to za zaključek debate: Ti navijaš za Real Md... ok, super... nihče ti tega ne brani, tvoja pravica do odločitve ampak TO ISTO DOVOLI TUDI DRUGIM IN SPOŠTUJ NJIHOVO PRAVICO DO ODLOČITVE!!! Sem bil jasen? Upam, da boš razumel bistvo zaključka debate... Če pa ne, žal, jaz ti ne morem pomagat!
Los Galacticos
03. 07. 2014 14.04
-1
Aha, jz sm tuki žalil nekoga baje, bravo, pa ti sploh slediš komentarjem navijačev katalonskega kluba ? Sploh veš kdaj je žalitev, kdaj pa po pravici povedano ? Poslušamo mi že dougo od vas kako je Ronaldo JOKICA, ampak ko jz to rečem za Neya potem je pa to žalitev za vas "katalonce"... En se loh jokca, drug pa ne, al kako gre to pri vas ? Jz spoštujem vsako misel in odločitev tukaj, če se pa z njo strinjam je pa druga stvar in se tiče samo mene, a se bom al ne, in prav tako lahko izrazim kontra mnenje, sploh če je ta skoraj da argumentiran, Sem bil jaz tebi jasen ??? Če govoriš o spoštovanju in pravici do odločitve in mnenja, potem naj bo to vsaj realno, ne pa da postavljate pravila tako kot vami paše pa še to za eno in isto stvar dva različna mnenja/pravila ( glej gor )... Če bi recimo Messi imel par sezon nazaj več golov iz penala bi rekli "ja tud to je treba znat, to je mojster", ker pa je to imel Ronaldo je pa blo "ah penaalldo, samo iz penala zadeva" in to je ta vaša dvoličnost ter vaše veliko "spoštovanje pravice do odločitve in mnenja"... Kot sem rekel zame je to dvolično mnenje in priznavanje in kot takega mi ni treba da ga spoštujem in sprejmem... Tudi jaz vami ne morem pomagat, žal... Upam da ti razumeš kaj sm jz tuki hotu povedat/dokazat in taki kot ste se z vami ne da polemizirat...
Symbolic
03. 07. 2014 15.37
Espanyol je katalonski, Barcelona je tudi katalonska... Odloči se komu boš fan in komu hejter... ne moreš obema "kataloncema"... Ti podajaš ENO enačbo, ki pa ima DVE neznanki... To je nerešljivo! V tako dolgem tekstu si se skušal izogniti temu nesmislu... žal, brezuspešno! Pri meni, površnost oz. nakladaštvo NE PROLAZI!
Los Galacticos
03. 07. 2014 16.04
-1
To si ti sebi zamislil v svoji glavi, kar pa nima kaj dosti z tistim kar sem jaz napisal in je daleč od ENE enačbe, ker je različno, Espanyol za razliko od Barce ne komercializira željo po neodvisnosti katalonije skozi nogomet, torej zakaj bi me motil Espanyol in njihovi navijači ? Drgač me katalonija sploh ne moti, ampak način na kater bi radi prišli do neodvisnosti, skozi nogomet ( torej Barcelona in FCB )... Če te moti dolg text in ga imaš za površnost in nakladaštvo je tvoj problem, mogoče ga tudi nisi razumel, žal pa se takih stvari ne da opisati z 50 črkami, da boš ti lahko manj bral in lažje razumel... Tudi pri meni NE PROLAZI "jz te ne razumem, zato menim da nakladaš"
torress
03. 07. 2014 09.04
+2
a zaradi pomembnega dvoboja je pripeljal psihologa? pa v prejšnem članku ste napisal da je ponj poslal ker so se jokali za vsako figo
Symbolic
03. 07. 2014 10.04
+0
Kakorkoli Torress, osebno ne verjamem, da bo to "peglanje" možganov kaj koristilo igralcem... A v primeru poraza bo kriv, kdo? Psiholog, ali Scolari ali pa "operativci" (igralci)?
Symbolic
03. 07. 2014 08.26
+9
Upam, da boste igrali brez Freda v prvi postavi...
mmickica
03. 07. 2014 08.36
+7
Tudi jaz se sprašujem, zakaj se ta Fred Scolariju tako dopade...!
Tomi Vido
03. 07. 2014 08.38
+6
Naj raje igra Neymar sam od spredaj, ker itak vedno ko poda Fredu je konec brazilskega napada. Ker je bil že večkrat sam v lepši poziciji in je podal, zagotovo pa je upošteval navodila Scolarija.
Symbolic
03. 07. 2014 10.00
+3
Pa tudi Hulk ni nič boljši... Za "težke" denarce je šel v Rusijo in tam se je skoraj zgubil... Takšna "hrga", kot od skale izklesan, pa vsak tolk časa je na travi... Kje je njegova prodornost, uletavanje, streli...? Ne vem kako bo Scolari razrešil to uganko (glede napada)... klop ne obeta nič boljšega... Po mojem se jim zelo slabo piše... Rad bi videl, da se motim! Sicer, kolumbijci bodo grizli do amena... borili se bodo za doseg najboljše uvrstitve na SP v svoji zgodovini!