Nogomet

Scholes je prepričan, da se Ibrahimoviću na Otoku obetajo težki časi

Manchester, 25. 07. 2016 06.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji angleški reprezentant Paul Scholes zvezdniški okrepitvi Manchester Uniteda Zlatanu Ibrahimoviću napoveduje, da bo moral veliko bolj garati kot pri PSG, če bo želel dosegati gole tudi v Premier League.

Švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović slovi po doseganju golov, ti so njegov zaščitni znak. Ibra je bil uspešen z različnimi klubi, o tem pričajo naslovi državnega prvaka v Italiji, Španiji, Franciji. Kjerkoli je igral, je bil zelo uspešen, tudi nazadnje pri PGS v francoski ligi, ko je na 51 tekmah dosegel kar 50 golov. A legenda Manchester Uniteda Paul Scholes je prepričan, da mu v novem okolju Premier League ne bo lahko. Scholes je eno od velikih imen rdečih vragov, celotno kariero je odigral v dresu Uniteda, nastopil je na 718 tekmah.

"Ne vemo kaj bo z Zlatanom. Star je 34 in bo verjetno igral le eno leto. Ok, res je, da je zelo dobro fizično pripravljen. Igral je za PSG in tam so mu pripravili veliko priložnosti. Lahko mu je bilo dosegati gole v tej ligi. Trenutno moštvo Uniteda ni tako dobro kot PSG. Veliko več dela ga čaka tukaj, veliko več kot pri PSG in ne bo mu lahko," je za angleški Express dejal Scholes. Ibrahimovića je v United pripeljal novi trener Jose Mourinho, s katerim sta v preteklosti že sodelovala, podpisal je enoletno pogodbo.

Zlatan Ibrahimović se je poslovil od PSG in bo gole dosegal za Manchester United.
Zlatan Ibrahimović se je poslovil od PSG in bo gole dosegal za Manchester United. FOTO: AP
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nekroman
25. 07. 2016 21.27
+2
grem stavt da bo prvi strelec uniteda
mmickica
25. 07. 2016 17.11
+4
Ibra s tehniko nadoknadi svojo "lenobo". Po moje se bo čisto dobro odrezal tudi na otoku.
murate
25. 07. 2016 18.16
+3
Angleška liga in Francoska nista enaki ,to je dejstvo.Verjetno bi kakšen tretje ligaš z otoka igral v Francoski ligi.Glede na to, da je na trgu vreden veliko denarja tudi nekaj pove in ,,lenuh,, ne pride do takšnega nivoja.Tudi če pogledaš njegova,, bedra ,, in ostalo, to ni telo lenuha.Za to se gara.Je pa vprašanje,če bo takšna zvezda kot je bil v Franciji in kako bo njegov karakter to prenesel,verjetno tudi zato samo 1 letna pogodba.
mmickica
25. 07. 2016 21.52
+0
Kaj misliš, urosq, zakaj sem dala "lenobo" v narekovaje?
+0
če je pa >>>ZLATAN<<< zgleda da paul tega še neve:))) za ostali del ekipe bo pa že muri poskrbel
booncl
25. 07. 2016 11.40
+6
S tole ekipo uniteda jih bo mogoče dal 10 v celi sezoni
+2
-2