Nogomet

Mourinho tarča kritik otoških medijev, potem ko je svoje varovance označil za otročje

Leicester, 24. 12. 2017 16.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho se je znašel pod plazom kritik otoških medijev, potem ko je svoje varovance po remiju v Leicestru označil za otročje. Portugalec zatrjuje, da se kljub klavrnemu tednu za rdeče vrage počuti odlično.

Jose Mourinho je svoje varovance označil za otročje.
Jose Mourinho je svoje varovance označil za otročje. FOTO: AP

"Nismo zmagali, ker smo zapravili neverjetne priložnosti, rekel bi kar smešne priložnosti, nato pa smo v zadnji sekundi naredili veliko napako v obrambi," je gostovanje v Leicestru, ki se je zaključilo z izidom 2:2, ocenil karizmatični portugalski strateg Manchester Uniteda Jose Mourinho. "Vse skupaj je seštevek napak v lahki tekmi, ki bi jo morali dobiti. Ekipa je igrala dobro in v drugem polčasu bi mogli zabiti že štiri, pet ali šest golov. Toda realnost je takšna, da je na koncu izid bil 2:2," je bil piker Mourinho.

Nekaj je biti jezen kot trener, drugo pa se počutiti odlično kot človek. Počutim se izvrstno, trdo delam. Jose Mourinho.

"Včasih narediš napake in nisi kaznovan, toda mi smo bili kaznovani. Mi smo bili kaznovani zaradi naših napak, kaj naj še dodam? Bila je lahka tekma, ki bi jo morali zmagati, toda kaj ko zapraviš tako velike priložnosti pred golom nasprotnika, nato pa otročje izgubiš žogo, za kar si na koncu kaznovan," je dodal Portugalec. "Otročje je bilo v njihovem kazenskem prostoru in otročje je bilo v našem. Napaka je sledila napaki in izgubili smo dve točki na tekmi, ki bi jo morali zlahka dobiti," je še okrcal svoje varovance. Na Otoku se je v medijih že vnela debata, ali je šel Mourinho, ki je svoje varovance označil za otročje, šel po remiju v Leicestru predaleč. 

Kljub izgubljenima dvema točkama in kljub porazu v pokalnem tekmovanju proti  drugoligašu Bristol Cityju Mourinho pravi, da se na klopi Uniteda počuti odlično. "Resnično se počutim dobro. Nekaj je biti jezen kot trener, drugo pa se počutiti odlično kot človek. Počutim se izvrstno, trdo delam,’’ je po tekmi angleškim novinarjem Sky Sports razlagal Mourinho.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JohnsonJohnson
26. 12. 2017 10.01
blefer prve vrste
SAF1
25. 12. 2017 16.43
-1
Kako sem jaz videl tekmo, tekma bi se morala končati 1:4 ali 2:4 za mufc, ampak ne. Tako da Joža ima prav, strinjam se z njim. Bral sem Žurnal ki je takrat izhajal, ko je bil Joža še trener Interja, takrat je rekel interjevim igralcem "ste kot kup dr*ka", ko je označil mufc igralce za otročje, ni tako hudo, samo pač cajtngi kot cajtngi, morajo napihovat neumne zadeve.
jebalvisvoju
24. 12. 2017 21.52
+0
tekma je bila lahka.. pa ta murinjo je tezek saljivec
Iniesta
24. 12. 2017 19.58
-1
Murijev junajted napreduje, tako da je naslednjo sezono naslov realna opcija v kolikor se pepovem sitiju ustavi. Liverpul bi znal biti najvecji tekmec ce se klopu prej ekipa ne razpade ... kutinjo zna oditi, mane pa se kdo ...
Volzan76
25. 12. 2017 20.31
NE PREHITEVAJ......na koncu je zmeraj drugač