Nogomet

Montella po novem bolečem porazu na izhodnih vratih Milana, prihaja Ancelotti?

Milano, 02. 10. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Domač prvenstveni poraz z Romo (0:2) je izjemno boleč za privržence rdeče-črnih, a obenem dovolj veliko opozorilo, da v zadnjem času v vrstah nekdanjega vladarja evropskega nogometa nekaj ne "štima". Tako naj bi bil po poročanju italijanskih medijev trener Vincenzo Montella na izhodnih vratih, kot njegova zamenjava pa se omenja legenda kluba Carlo Ancelotti.

 

Carlo Ancelotti (57), ki je med tednom prav tako po bolečem porazu zdaj že nekdanjega kluba v ligi prvakov na Parku princev proti tamkajšnjemu PSG-ju münchenskega Bayerna moral zapustiti klop bavarskega ponosa, je najresnejši kandidat za prevzem trenerskega položaja pri nekdanjem velikanu evropskega nogometa AC Milanu. Slednji si je v razmiku tedna dni privoščil še drugi prvenstveni poraz, tokrat je bila na kultnem San Siru po zadetkih Edina Džeka v 72. oziroma Alessandra Florenzija v 77. minuti boljša 'volkulja' iz prestolnice.

Trenerju AC Milana Vincenzu Montelli se je po dveh zaporednih domačih porazih začel močno 'majati' trenerski stolček.
Trenerju AC Milana Vincenzu Montelli se je po dveh zaporednih domačih porazih začel močno 'majati' trenerski stolček. FOTO: AP

Vse to je privedlo kitajske lastnike do roba obupa, saj naj ne bi bili zadovoljni z delom, ki ga zaenkrat še opravlja Vincenzo Montella. Vsekakor bo v prihodnjih dneh zanimivo spremljati dogajanje okoli 'Rossonerov', ki bi tako že v začetni fazi nove sezone 2017/18 utegnili dobiti novega šefa slačilnice.  

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

janezdollar
02. 10. 2017 09.48
+2
Upam, da res...
motorist_mb
02. 10. 2017 08.07
-1
Res ima nove igralce ampak Bacco je on uničil...gotof je...AC Milan forza!