Nogomet

Monaški strateg o Mbappeju: Vsak trener si želi zadržati svoje najboljše igralce, vendar to ni vedno mogoče

Monako, 02. 07. 2017 14.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Javnost z zanimanjem spremlja razplet zgodbe mladega nogometnega virtuoza Kyliana Mbappeja. Ko je že vse kazalo, da bo Monacu vendarle uspelo zadržati francoskega reprezentanta, so odgovorni spremenili svoj ton pogovorov, nekaj olja na ogenj pa je prilil tudi 18-letnik.

Kako dolgo bo Mbappe še nastopal v dresu monaškega nogometnega kluba?
Kako dolgo bo Mbappe še nastopal v dresu monaškega nogometnega kluba? FOTO: AP

Strateg monaškega kluba Leonadro Jardim je še pred tedni zatrjeval, da bo imel klubski talisman Kylian Mbappe še dovolj časa za nastope v vrstah nogometnih velikanov, v zadnjih dneh pa se zdi, da je popolnoma zamenjal ploščo. "Govoril sem z njim, vendar že sam ve, da ga želimo zadržati v svojih vrstah. Mislim, da bomo uspeli skupaj z njim sprejeti najboljšo odločitev. Vsak trener si želi zadržati v svojih vrstah svoje najboljše igralce, vendar to ni vedno mogoče. Bomo videli, kaj se bo zgodilo, trenutno pa je najpomembnejše prav to, da se osredotočimo na delo," je prepričan trener na klopi Monaca, medtem ko si tudi monaški princ želi obdržati mladostnika v rdeče belem dresu.

Prav zato je mladi Francoz na čelu kampanje za prihajajočo sezono v kateri so predstavili nove klubske majice, s to gesto pa so želeli v klubu nekoliko tudi pomiriti svoje navijače. Kljub temu se zdi, da mladi francoski nogometaš nad klubsko željo ni najbolj navdušen. Pred časom je namreč s svojega spletnega profila na Twitterju odstranil profil svojega trenutnega delodajalca, angleški mediji pa že namigujejo, da tudi vodilni v klubu že iščejo zamenjavo na Otoku, v oči naj bi jim padel nogometaš Stoke Cityja Julien Ngoy.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Maximus
03. 07. 2017 11.09
+1
Upam, da Čeferinu uspe sallary cap. Ker to da je 18 letnik vreden 100 miljonov je bolano. Na vseh nivojih. In dejansko si klubi z denarjem lahko privoščijo vse, tisti ki ga imajo manj pa lahko le od daleč spremljajo ta cirkus miljonov. Škoda za nogomet.
selecao
02. 07. 2017 22.24
+2
Gre za velikega talenta, a vseeno nisem prepričan, če gre zares za tako velik presežek. Sedaj so ga obrambni igralci do dobra spoznali in bomo videli koliko v resnici res tehta.
murate
02. 07. 2017 20.11
+1
monaški strateg v prevodu-denar tudi nam ne smrdi,a bo kdaj resnično uspel,pa še ne vemo ,podoben biser je naš dončič in treba ju bo lepo počasi obrusiti ,recepta za to pa ni.
šumar
02. 07. 2017 19.05
-3
virtuoz? gdo pa sploh to verjetn spet en medijski heroj tko kot ronaldo