Nogomet

Galaktiki s 'hat-trickom' Morate utrdili vodilni položaj v La Ligi, Messi povratek na zelenico koronal z zmago nad Sevillo

Barcelona, Legantes, 05. 04. 2017 20.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Beli balet je z nekoliko ornjeno postavo gostoval pri Legantesu, z zadetki Alvara Morate in Jamesa Rodrigueza pa se Madridčani domov vračajo s polnim izkuppičkom (4:2). Barcelona je v tridesetem krogu španske lige na Camp Nouu gostila četrtouvrščene Andaluzijce in se veselila novih treh pomembnih točk v boju za krono španskega prvenstva (3:0).

James Rodriguez je otvoril nogometno predstavo pri Legantesu.
James Rodriguez je otvoril nogometno predstavo pri Legantesu. FOTO: AP

V pričakovanju napornega tedna, v katerem se bodo galaktiki pomerili še z madridskim Atleticom in münchenskim Bayernom, je bil strateg belega baleta Zinedine Zidane prisiljen napraviti nekaj sprememb v prvi enajsterici na tekmi proti Leganesu, ki se nahaja na repu španske Primere Division. Počitek je tako privoščil Cristianu Ronaldu, pa tudi Garethu Baleu in Toniju Krossu, medtem ko so priložnost na zelenici stadiona Municipal de Butarque dobili nekateri mladi upi madridskega Reala. Legantes pa je želel odsotnost nekaterih zvezdnikov izkoristiti za trdnejši obstanek na španski lestvici, saj se kljub nizu neporaženosti niso uspeli izogniti grožnji o izpadu v drugo špansko ligo.

Obračun pa se je vendarle začel po pričakovanjih domačega kluba, prvi je mrežo domačih po podaji mladega Marca Asensia zatresel James Rodriguez, niz napadov pa so galaktiki nadaljevali z lepo akcijo Danila, ki ni uspel zatresti mreže Legantesa. Zato pa je to trenutek za tem uspelo Alvaru Morati, ki se je z glavo vpisal med strelce. Slednji pa se ni zadovoljil zgolj z enim samim zadetkom, izkoristil je namreč lepo podajo Matea Kovačića in še drugič na tekmi potisnil žogo za hrbet domačega čuvaja mreže. Po izjemnem začetku Reala pa so se prebudili tudi domači, najprej je Keylorja Navasa premagal Gabriel, tri minute kasneje pa je šok gostov izkoristil še Luciano. Dva zadetka v lastni mreži sta galaktike streznila in takoj po začetku drugega polčasa je vodstvo gostov vnovič povišal Morata, ki se je z glavo veselil hat-tricka. Po tem se je dogajanje na igrišču vendarle nekoliko umirilo, vse do zadnjih minut, ko je do lepe priložnosti prišel Lucas Vasquez, vendar je domači vratar še pravočasno spregledal njegovo namero.

Med strelce sta se na tekmi proti Sevilli vpisala Lionel Messi in Luis Suarez.
Med strelce sta se na tekmi proti Sevilli vpisala Lionel Messi in Luis Suarez. FOTO: AP

Četa Luisa Enriqueja se je v 30. krogu Primere Division na domačih tleh pomerila s Sevillo, še pred tedni kandidatko za ligaško lovoriko, ki se po zadnjem porazu in remiju bori za obstanek v prvi četverici. V novembrskem spopadu med ekipama so slavili Katalonci, ki so tudi tokrat potrebovali zmago za ohranitev prvega mesta na španski lestvici. Velik motiv pa je pred tekmo imel tudi strateg Jorge Sampaoli, čigar ime se pogosto omenja kot možna menjava za Enriqueja po koncu sezone.

Po prepovedi, zaradi katere ni nastopil na tekmi proti Granadi, se je na zelenico vrnil Lionel Messi, ki se je v napadu pridružil Neymarju in Luisu Suarezu. Argentinec se je izkazal že kmalu po začetnem sodnikovem žvižgu, ko se je po strelu njegov poskus odbil od vratnice. Do lepe priložnosti v prvem polčasu je prišla tudi Sevilla, z lepim strelom se je izkazal Steven N'Zonzi, vendar pa je Marc-Andre ter Stegen njegov strel še pravočasno odbil.

Po tej priložnosti gostujočega moštva so Katalonci prevzeli pobudo na zelenici, lepo akcijo sta izvedla Andres Iniesta in Ivan Rakitić, vendar je strel z glavo slednjega le za las zgrešil levo vratnico. Nato pa se je domačim vendarle nasmehnila sreča, najprej se je z izjemnim strelom izkazal Suarez, Urugvajec pa je prispeval tudi podajo pri drugem zadetku, za tega je poskrbel Messi, ki je izkoristil zmedo pred vrati gostov. Argentinec je bil zatresel mrežo Seville tudi v 33.minuti, ko je z močnim strelom še drugič na tekmi potisnil žogo za hrbet Sergia Rica.

Gostujoči vratar pa je bil zato bolj previden v drugem polčasu, ko je ubranil lepo priložnost Messija, na drugi strani pa se je izkazal tudi ter Stegen, ki je z izjemno obrambo ohranil mrežo Barcelone nedotaknjeno. Z lepim strelom ga je zaposlil Pablo Sarabia. Barcelona je do konca tekme imela še nekaj lepih priložnosti za povišanje vodstva, po lepi podaji se je pred golom gostov slabo znašel Alcacer Paco, ki je zgrešil žogo. V zadnjih izdihljajih tekme so gledalci lahko spremljali še eno lepo akcijo Kataloncev, pod katero se je podpisal Neymar. Slednja se je na žalost domačega moštva končala brez zadetka, ob številčni premoči na igrišču, saj je zelenico zaradi dveh rumenih kartonov moral zapustiti Victor Vitolo. Z novimi tremi točkami rdeče-modri ostajajo v igri za naslov španskega prvaka, čeprav je s tekmo manj trenutno v boljšem položaju madridski Real. 

Izid:

Legantes - Real Madrid 2:4 (2:3)
Gabriel 32., Luciano 34.; Rodriguez 15., Morata 18., 23., 49.

Barcelona
- Sevilla 3:0 (3:0)
Suarez 25., Messi 28.,33.

Gijon - Malaga 0:1 (0:1)

Deportivo La Coruna - Granada 0:0

Alaves - Osasuna 0:1 (0:0)

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (74)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

KardinaIFrancRodeVKristusu2
06. 04. 2017 20.10
+3
Messi spet dokazuje, zakaj je najboljši v zgodovini.... Ronaldo pa pričakovano spet popolnoma neviden in neučinkovit, naredil več škode kot koristi... Real rešuje mladinec Morata, ki bi si resnično zaslužil Ronaldovo plačo.... Medtem pa Kristina raje hodi v Maroko in na Deviških otokih snema reklame za tangice in pere denar....
CURVANORD Zanetti
06. 04. 2017 20.55
+0
Znova in znova dokazujes da v resnici ne spremljas tekem,Ronalda sploh ni bilo v kadru na zadnji tekmi,vazno da si ga ti zlajfas na njegov poster
nikajzadodat
07. 04. 2017 16.54
+2
Zanetti: Mogoče je Kardinal upošteval samo njegov učinek, ne glede ali igra ali ne igra ;)
manucao
06. 04. 2017 16.15
+3
Trenutno je v boljši formi vsekakor Barcelona. Igra bolj steče in imajo neko dominacijo nad vsemi nasprotniki. Real svojo igro temelji predvsem na visokih podajah (skok igri) in protinapadih in pol polprotinapadih. Igra ne steče, v obrambi delajo napake.
nikajzadodat
06. 04. 2017 16.00
+3
Včaraj Barca prvi polčas vrhunsko. Zbili Sevillo kot PSG na 30 m. MSNI v taki formi lahko premaga tudi Real.
RdečiKarton
08. 04. 2017 08.17
Če ne bo celotna ekipa delovala MSN ne bo imel niti za burek. Vprašanje je samo koliko penalov bodo dosodili barci. Ney in L.Suarez že ves čas pridno trenirata padanje v kazenskem prostoru.
TomažNovak
06. 04. 2017 14.06
+1
"koronal z zmago" - koronal? WTF??
CURVANORD Zanetti
06. 04. 2017 15.26
+0
Ne jih opominjat na napake,tako ne vidijo in ne poravijo,le dokazujejo da so salabajzeri:-D
kvapaje?
06. 04. 2017 11.11
+3
1. ni bil hattrick Morate ampak 24ur pa neke svoje vire vidim, Morata je sicer odigral zelo dobro in mislim da bi moral začeti pred Benzom.. 2. Utrdili vodilni položaj!?? a ne utrdiš položaja takrat ko povečaš razliko pred prvim zasledovalcem..
Paštašutar
06. 04. 2017 10.55
-3
Marselo,Casemiro in Hames so bili se na juznoameriskih kvalifikacijah,drugace pa se je spet pokazalo,da ima Real dve zelo mocni ekipi,treba je sestavit ENO TOP !! Kako pa,to je pa ze druga zgodba !!
Trend01
06. 04. 2017 12.32
-1
Paštašutar - Kaj novega? Je Asensio še vedno zanič?
Paštašutar
06. 04. 2017 13.07
+0
Casemiro,crno crna tema,Asensio,igralec za male tekme z tako ekipo,kot je vceraj igral Real !! Resne tezave so Casemiro,Modric in Bale !! ZELO,ZELO RESNE !!!
Trend01
06. 04. 2017 09.52
+0
Čestitke Barceloni k gladki zmagi nad sicer - žal - zadnje čase porazno Sevillo. Če upoštevamo tekmo s Katalonci, so v zadnjih 5ih tekmah na predzadnjem mestu. Tri (3) točke so osvojili. Gol razlika: 3:8. Le Granada je v slabši formi. Od tiste zmage, oz. treh zaporednih tekem z Realom, je šlo vse skupaj dol in dol in dol. Škoda. Pa tako lep nogomet so gojili. Vsa čast tudi Suárezu za evrogol. Pri Realu pa več ne vem kaj je bolje spredaj. BBC ali mladci. Asensio vs. Ronaldo, Morata vs. Benzema ali Vásquez vs. Bale? V tem trenutku se bolj nagibam k mladcem. Lepše igrajo. Hitreje. Bomo videli BBC proti Atletom? Zanesljivo da.
LocoBlanco
06. 04. 2017 10.54
+3
Mislim in upam, da je to zadnja sezona v kateri bomo spremljali BBC. Zdaj je že jasno, da je Morata boljši od Benza in da RM igra, kot ekipa če ni CR-a! Torej naslednje leto bi bilo lepo videti, če bi se poslovili od Benza ter CR-a! Proti AtlM-u pa upam, da bo tekmo začel Morata in ne ljubljenec Zidana (Benzema) ker zdaj je že preveč očitno, da je Morata boljši napadalec od Benza in to dokazuje dejstvo, da ima Morata 2.gola več od Benza pa vsi vemo kdaj Morata prihaja v igro! Če bi Morata začenjal vse tekme mislim, da bi bil letos v dosezenih zadetkih gladko na 1.mestu! Škoda, da 'mali' ne igra toliko, kot bi moral...
Trend01
06. 04. 2017 11.30
-2
Hmmmm. Benz, Benz, Benz. Roko na srce je imel zadnjih 4-5, morda 6 tekem, dobrih. Zdaj, ko je izgubil 6 kg, je boljši. Predvsem hitrejši, okretnejši, boljši. Morata? Zame še vedno super talent, a bolj kot ne s klopi. Takrat je najboljši. Takrat lahko maksimalno izkorišča svojo hitrost. Naj ga da enkrat od začetka proti neki res dobri ekipi in, da potem vidimo koliko je vreden. To čakam. A zadaj čaka še bolj eksplozivni Mariano. Če je Benz z glavo pri igri, ima Real 3 res dobre napadalce. Sicer enega slabega, ki bo ves čas igral, da se vrne v formo.
LocoBlanco
06. 04. 2017 09.51
-4
Vesel nad zmago RM-a, ampak žalosten nad igro Seville, ki bi včeraj lahko pokazala več! Sevilla je včeraj igrala daleč najslabšo tekmo v tej sezoni in takoj se mi postavlja vprašanje, če so včeraj 'spustili hlače' še preden se je tekma dobro začela! Ker vemo, da je Sampaoli velik prijatelj Messija in da je skoraj glavni kandidat, da prevzame stolček Barce v naslednji sezoni ne morem mimo tega, da je včeraj Sevilla podarila Barci 3.točke. Mogoče se motim ampak takšno je moje mnenje! Kakorkoli hvala bogu, da je RM zmagal in da je na 1.mestu!
Dragan Savic
06. 04. 2017 10.13
-3
Kva ti je zdej slabo barca je bla preprosto velik boljša,tipično realovsko kuj zmanjšujejo vrednost zmage barce
krnekilojz
06. 04. 2017 11.18
-3
Leganes včeraj oškodovan, ker so morali igrati tako, da real zmaga, Madridska kuhna spet
Ka pa mislis
06. 04. 2017 08.55
-13
Sevilla prodala tekmo. Mafia na delu
dark horse
06. 04. 2017 09.10
+13
Ja horde ti že veš. Boš kaj o drugem golu Reala povedal ali je bil spet čist?
Trend01
06. 04. 2017 10.17
-8
dark horse
06. 04. 2017 11.00
+12
Ma nemoj judo prekršek Ramosa pač nisi videl kajne beli trend. Bodi REALEN enkrat za spremembo
Symbolic
06. 04. 2017 11.08
+5
Darky, ker nisi predvidel "probono" advokata, bi tvoje vprašanje odzvenelo v prazno... Zgleda pa, da si le imel srečo: dežurni se je oglasil!
Trend01
06. 04. 2017 11.31
-8
hehe. A zdaj se pa že ljubkovalno kličete? Darky, Symbi.... še kdo? Se ljubezni pletejo? A je Obrez komentiral? Za spremembo glejte bolj resne kanale, ki imajo med odmorom in po tekmi analize. Ja, in ne boste verjeli - eden je celo Katalonec. In, glej ga zlomka, tudi tam niso videli prekrška!
Trend01
06. 04. 2017 11.37
-7
Ja, še to. Prav Katalonec je to zadnjič omenil. Naj povem. Dejal je kako je zanimivo, da vedno "ta veliki" jamrajo nad sojenjem. V veliki večini. In izpostavil je prav Barcelono. Verjeli ali pač ne. Novinar: Guillem Balagué . Kdor malo bolj resno nogomet spremlja, ga pozna. Kdor pač ne - gleda in uživa z Obrezom in mu vse verjame.
Symbolic
06. 04. 2017 12.04
+5
Drži se ti svojega "stila": najprej, kot fer kritizerček, "čestitaš" Barci, potem popljuvaš to zmago zaradi mizerne igre nasprotnika... Reko bi, bolj zahrbtno pa ni možno!
Trend01
06. 04. 2017 12.07
-6
Kompleksi in strah pred realnostjo? Saj bo, saj bo bolje "simbolični". Pojdi raje na kakšen slovenski forum Barcelone. Tam se boste lahko do mile volje hvalili, božali, crkljali in ljubkovalno klicali ter šinfali sodnike in igralce nasprotnih ekip. T.i. "Tajno društvo PGC." Ta resni forumaši, so pa žal ušli lansko leto, ko so se pojavili takšni "svedri" kot si ti in še slabši. Žal.
apodgraj
06. 04. 2017 12.12
+6
To kar počenjo sodniki , če ocenjujemo samo zadnja dva sodnika , ki sta sodila proti Barci , lahko brez poznavanja nogometne stroke ugotovimo , da je sojenje proti Barci katastrofalno -zelo pristransko Kaj govori neki novinar , me ne zanima . To kar se vidi na igrišču je samo verodostojno in če ta novinar tega ne opazi , je to njegov problem in problem tistih ,ki mu verjamejo .Velikolkrat se z komentarjem Obreza ne strinjam, da pa sodniki uporabljajo različne kriterije , pa je njegova ugovitev brez pripombe . Za storjeni prekršek se igralcu Barce podeli rumeni karton ,za podoben storjen prekršek na drugi strani , pa ostane sodniška piščalka nema. Kaj vse so počeli obrambni igralci s Suarezom -rokoborski prijemi v njihovem kazenskem prostoru in kaj se je zgodilo nič .
Trend01
06. 04. 2017 12.15
-5
Če Suárez 9x odigra prekršek in desetič celo je - kdo mu bo verjel?!? NIhče. V kolikor bi sodniki imeli "cojones", bi mu nekajkrat dali rumeni karton zaradi izsiljevanja, simuliranja... Zadeva bi bila hitro rešena. Enako velja za Morato, Ronalda, Neymarja in podobne. Da ne bo spet kakšnega nesporazuma. SAMI SO SI KRIVI, da jih ne jemljejo resno. Včeraj ni bilo penala. Prejšnjo je penal bil.
dark horse
06. 04. 2017 12.27
+6
Jst nobenga ne kličem ljubkovalno niti ne želim biti všečen komurkoli želim le realne komentarje v vseh smereh kar od tebe beli trend z belo slepoto ne morem pričakovati,pa vedno najbolj glasen in si želiš biti naj poznavalec. Če ne zmoreš realno komentirati bodi raje tiho. Zase osebno lahko rečem da povem kot vidim,tudi skritiziram slabo igro Barce
Trend01
06. 04. 2017 12.34
-7
he, he. Ta je pa dobra! Dpbro si me nasmejal. Kako bi že nek "objektivni poznavalec" tu napisal? Aja - LOL. Ajd, fantje uživajte!
Symbolic
06. 04. 2017 13.49
+7
Einstein je imel prav glede neskončnosti (relacija vesolje- človeška neumnost)... Kaj vsega ne bo "zbruhala" tvoja pokvarjena domišljija... Da niso posredi kakšna dogajanja v smeri, ki jo ti natolcuješ, TE bom pa od zdaj naprej klical Trendy... Upam, da si prepričan, da med nama ne more biti nič drugega razen nasprotja mnenj... Pa še to: @Dark Horse, moj namen je bil uporabiti okrajšavo, nikakor pa ne to kar Trendy natolcuje! Sorry... "mea culpa"!
TomažNovak
06. 04. 2017 14.09
+5
Guillem Balagué? Hahahahahaha... verodostojen vir je navedel. Ko njegovo ime omeniš kakšnemu kataloncu ta takoj pljune na tla. To je njihovo mnenje o Guillem Balaguéju...
nikajzadodat
06. 04. 2017 15.55
+2
Hamm...:Da bi pravi Katalonec pljuval v lastno skledo težko verjamem. Enako velja za pravega Madridista. Je pa zanimivo kako se enakateri razdi obešajo na takšne (ne)verodostojene vire. Nakateri "Katalonci" prav gotovo navijajo za Espanyol in potemtakem tudi za Real. Ta bi znal bit takšen. ;)
TomažNovak
06. 04. 2017 16.12
+3
Vedno najdeš kakšnega Efialta. V Sloveniji jih mrgoli, Katalonija ni nič boljša.
TomažNovak
06. 04. 2017 16.14
+4
Trend - " Ta resni forumaši, so pa žal ušli lansko leto, ko so se pojavili takšni "svedri" kot si ti in še slabši. Žal." Torej ti nisi resen forumaš po tvoji logiki? (p.s. - gre za retorično vprašanje, da ti olajšam delo).
nikajzadodat
06. 04. 2017 16.44
+6
HAmm...: Tale Trend res išče primere, ki mu niso ravno v prid in ponos. Zna tudi sebe spraviti v lasten pljuvalnik.
Trend01
06. 04. 2017 16.57
-6
Točno tako @hamm. Če Katalonec upa kakšno pikro, in "bog" ne daj, objektivno čez ljubljeno Barcelono povedati - seveda NI pravi Katalonec. Vse si povedal. Saj ni čudno da ga ne marajo (vsaj po tvoji izjavi). Ste pa "Katalonci". Vsak,ki ima drugačno mnenje, je kot kaže sovražnik. Hmmm. En bivši Grosupeljčan ima podobne ideje. Pa nek Trump, Putin in podobni. Če nisi naš, si pač sovražnik.
nikajzadodat
06. 04. 2017 18.05
+2
Trend01: Takšnemu mi pravimo VAŠKI POSEBNEŽ ali PAVLIHA. Tudi na forumu se najde kakšen tak in eni s pogostostjo podobnih komentarjev prednjačijo in so kar konkurenca tem. Potrebuješ le ogledalo ;)
Symbolic
06. 04. 2017 18.23
+3
Pa kaj ste navalili na bogega Trendy-ja... pustite mu naj "filozofira"... Vsaj vam bo razložil kar je prav in kar ni... On to "ZAGOTOVO" ve! Strel: + + +!
Campeones34
06. 04. 2017 08.25
+4
Morata ni zadel hattricka ampak je bil avtogol.
dark horse
06. 04. 2017 09.10
+3
ledr
06. 04. 2017 08.09
+6
Po dolgem, dolgem času sem spet užival ob gledanju Barcine igre! Včeraj so spet prikazali to s čimner so nas leta nazaj razvajali. Ker zadnje mesece je bilo gledanje njihove počasne igre pravo mučenje. Včeraj pa končno spet super in krasno.
širimresnico
05. 04. 2017 22.55
-5
v španiji imaš dve vrsti sojenja ...eno je sojenje proti barci, kjer se za vsak prekršek barce pokaže karton...drugo je sojenje v korist reala, kjer real vedno zmaga pa čeprav bi moral zgubiti...potrebno je samo malo časa , da vsako kolo pogledaš tekmo barce in tekmo reala....smeh, čeprav ironičen je zagotovljen...danes je zidan poslal b ekipo na igrišče , brez možnosti pravih menjav...bale, ronaldo, kros sploh niso bili med 18 igralcev...ali je nor ali pa mu je perez povedal , da proti realu d ( leganes ) so 3 točke dogovorjene.enako je proti espanjolu, in getafeju ( podružnice reala) , v realovi igri pa rada sodeluje tudi granada...3-4 ekipe v španski ligi ki plešejo kot perez igra...pa seveda vsi sodniki...
Barbarezo
06. 04. 2017 04.57
+6
fihner
06. 04. 2017 08.48
+1
Ka pa mislis
06. 04. 2017 08.52
-10
Moras pogledat sam eno tekmo ali dve. Barca-psg in chelsea-barca in ne rabis nc vec....
FootballMaster
06. 04. 2017 08.56
-5
Če še pikec ni twitnil potem je vse v tvoji glavi. Pišeš pa gluposti ker Realova B ekipa je veliko boljša kot marsikatera prva ekipa v Laligi. in če bi imel malo pojma in bi malosledil bi to vedel. Tako pač si eden tistih ki že na začetku sezone jokajo po prvem porazu Barce da je vse izgubljeno in kupljeno...
Campeones34
06. 04. 2017 09.14
-5
Če bi vedel kakšno je stanje s kartoni igralcev Reala, bi ti bilo jasno zakaj omenjenih ni bilo na klopi. Ampak to je že preveč za tvoj iq.
Trend01
06. 04. 2017 09.42
-7
Obstajata dve vrsti navijačev Barcelone. Eni so "cool" in se da z njimi pogovarjat tudi o drugih stvareh. Kdaj pa kdaj se "bocnemo" ob spornih situacijah, a čez 5 minut je vsega konec. Drugi so pa kot oseba, ki si pravi "prinašalec resnice" in povsod vidi le zarote. T.i. "navijač". In le zaradi takšnih osebkov imajo pristaši - sicer super kluba Barcelone - grenak priokus. Imam srečo, da osebno poznam le PRAVE navijače Blaugrane!
Symbolic
06. 04. 2017 11.34
+5
BRAVO! Zdaj pa pogrešam še "strokovno" analizo za navijače Reala... Dajmo... pogumno in ODKRITO (iskreno) !
Trend01
06. 04. 2017 11.48
-12
Zakaj? Saj je zelo podobno. Manj agresivno, jokajoče, a podobno.
Symbolic
06. 04. 2017 13.07
+8
Če je "zelo" podobno, zakaj potem vedno izpostavljaš le Barcine navijače? Brez hinavščine ne gre, kaj ne?
mariomandzukic
05. 04. 2017 22.23
-15
Obrezu pa se od dalec vidi,da ne mara nasga Rakete hahahah pa raketa je dans bil glavni vezist barce,vsi 3 gole so padli preko njega,na koncu pa ga je Campnou nagradil se z stojecimi ovacijami.kera fausija iz strani obreza.
nikajzadodat
05. 04. 2017 22.27
+21
Na koncu je dihal na škrge in delal čisto prveč napak. Obrezov komentar več kot na mestu.
Ka pa mislis
06. 04. 2017 08.52
+3
n1kolaj
05. 04. 2017 22.18
+9
nerazumem zakaj še vedno trdijo, da sodniki s svojimi odločitvami pomagajo Barceloni.
Ka pa mislis
06. 04. 2017 08.53
-7
Farsiči bodo to trdili tud ko ne bo vec sodnikov. Vidis da jim je se vedno Franco kriv pa ga ni ze 40 let
ares1976
06. 04. 2017 17.26
Fasizem in nacizem ne umresta kar tako... to bi ti lahko vedel...
KardinaIFrancRodeVKristusu2
05. 04. 2017 22.13
+20
Znova dokazuje, zakaj je najboljši vseh časov.... Enostavno nepogrešljiv....
JbmTiMt
05. 04. 2017 22.14
-16
Drago Kugler
06. 04. 2017 12.20
-1
pa itak se to ve že nekaj časa .zanima me koliko navijačev bo imela barcelona po odhodu v kakšen drug klub', seveda če bo do tega prišlo.
širimresnico
05. 04. 2017 22.09
+1
kakšno štimanje tekem...real niti na klopi nima ronalda, baleja, krosa....ker trener bi to naredi razen če bi vedel , da je tekma v naprej dobljena....le kdo je to zidanu prišepnil...
CURVANORD Zanetti
05. 04. 2017 22.18
-2
CURVANORD Zanetti
05. 04. 2017 22.59
-2
Lahko da jih je dal na hlado iz dumrugih razlogov ti pac vidis teorijo zarote dogovorjene tekme in da so vsi podlozniki Perezu,daj no pretiravas sto na uro,
Trend01
06. 04. 2017 09.45
-6
Trepec ne ve, da je Kroos na koncu z močmi in ga varčuje za Atlete. Da ima Ronaldo 4 rumene. Da se Bale še ni "vrnil". In, seveda, da ima Real dolgo klop. Mah. Tipičen "troll".
Felipao
05. 04. 2017 21.56
+19
Carlos Clos Gomez pa spet v vsem svojem sijaju. Še ko Barca prepričljivo vodi si ne more kaj, da ne bi poskušal sprovocirati kakšen karton. Na gleženj Rakitiča štartajo z obema nogama - niti prekrška, Carles Alena pa za prvi prekršek takoj karton in še in še. Kljub temu se bo še vedno našel kakšen genij, ki bo trdil, da sodniki pomagajo Barci... Ob taki "pomoči" bo kmalu nekdo odšel na 6 mesečni dopust z zlomljeno nogo.
+14
zadrževanje z rokama...na eni strani takoj karton..na drugi brez kartona...
nikajzadodat
05. 04. 2017 22.29
+14
Paštašutar
05. 04. 2017 21.48
+4
Zanimivost te tekme je,da je Sevilja igrala z petimi igralci v zadnji vrsti,prejela pa dva gola iz protinapada in enega iz kota............................................
Felipao
05. 04. 2017 21.58
+7
Sevilla že zadnjih nekaj tednov ni na nivoju. Odkar je športni direktor Ramon Rodriguez "Monchi" naznanil da odhaja si igralci po mojem že iščejo nove angažmaje za prihodnjo sezono.
Symbolic
05. 04. 2017 21.42
+17
Vsi še "spijo", čeprav je bil to nek derbi...Če bi Sevilla odnesla kakšno točko, bi to, verjetno pomenilo, adio La Liga... tako pa ostaja Barca še naprej v igri... Zaslužena zmaga... čestitke! O sodniku in tudi o komentatorju, škoda zgubljat besed... Kaj pa Messi? Ih... kaj druzga, kot po navadi: poskusi ustavitve na vse možne načine...
Kollerik
05. 04. 2017 21.28
+23
Fantastičen prvi polčas Barce,... drugi prava uspavanka, štedenje moči. Na drugi stranbi Sevilla kljub nekaj šansam nesposobna za gol. Sodnik Gomes glavni in edini kretten tekme, pač realov podkupljenec. Barca La Lige to leto enostavno NE SME osvojit.
dajno
05. 04. 2017 21.37
+12