Nogomet

Mertelj in Arghus v vijoličastem do leta 2016

Maribor, 11. 07. 2013 20.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Športni direktor NK Maribor Zlatko Zahovič je po vrnitvi na odgovorno klubsko funkcijo takoj zavihal rokave in podaljšal sodelovanje s pomembnima členoma prve ekipe. V vijoličastem do leta 2016 ostajata Aleš Mertelj in brazilski branilec Arghus.

Zahvaljujem se športnemu direktorju in vsem v klubu za zaupanje. Uspehi iz prejšnje sezone, pa tudi tisti leta prej, niso naključje, ampak plod trdega dela. Želim si, da bi uspešno zgodbo tudi nadaljevali. Da smo vedno boljši, saj je prostora za napredek še vedno dovolj. S soigralci se bomo potrudili, da bi izpolnili vse zastavljene naloge. Ko sem dobil ponudbo za podaljšanje pogodbe, nisem imel dileme. A je že peta sezona (smeh)? Ob prihodu razmišljaš le o tem, kako bi čim boljše igral, zdaj pa se ozreš nazaj in vidiš, da je minilo tako dolgo obdobje. Ker smo naredili toliko dobrega, čas hitreje mineva. Z vsemi v klubu sem v dobrih odnosih, navijači so nam vseskozi v veliko podporo. Občutki nogometaša v Mariboru so prijetni in sem se brez pomislekov odločil za podaljšanje pogodbe,” je po podaljšanju pogodbe z NK Maribor povedal Aleš Mertelj, ki bo tudi v prihodnje nosil vijoličasti dres.

Arghus
Arghus FOTO: Damjan Žibert

Enako velja za brazilskega branilca Arghusa: "Ko sem prišel v Maribor, sem takoj spoznal, za kako resen projekt gre. Želel sem prispevati delež k novim uspehom, ob tem pa sem napovedal, da bi se rad naučil tudi slovenskega jezika. Hitro napredujem, razumem že vse, le govorim še ne brezhibno (smeh). Zelo sem vesel, da sem podpisal še eno pogodbo, saj je Maribor vmes postal moj drugi dom. Nadaljujem zgodbo z velikim veseljem, posebna čustva se sproščajo prav na vsaki tekmi, ko oblečem vijoličasto majico. Ko pridem na igrišče, sem srečen in tako se počutim tudi v mestu. Hvala vodstvu kluba za zaupanje, oddolžil se bom na igrišču.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ANTIŽABAR89
11. 07. 2013 20.34
+5
Arghus je prava faca :) Imel sem ga priložnost spoznati osebno in mi ni žal haha :D