Nogomet

Maradona se pred dvobojem ne želi prenagliti, njegova izbranka brez dlake na jeziku

Madrid, 14. 02. 2017 19.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometni dvoboj izločilnega dela Lige prvakov med madridskim Realom in Napolijem si bo ogledal tudi legendarni Diego Maradona, ki je v družbi svoje mlajše izbranke Rocio prispel v Madrid. Argentinec sicer medijem ni zaupal svojih pričakovanj pred tekmo, zato pa je bilo nekoliko bolj zgovorno njegovo dekle.

Maradona bo na Santiagu stiskal pesti za nekdanje delodajalce.
Maradona bo na Santiagu stiskal pesti za nekdanje delodajalce. FOTO: AP

Nekdanji argentinski reprezentant Diego Armando Maradona, ki je kar sedem let branil barve italijanskega Napolija, si bo v španski prestolnici ogledal tekmo med svojimi ljubljenimi Neapeljčani in kraljevim Real Madridom. Po poročanjih tujih medijev naj bi bival v istem hotelu kot  gostujoča ekipa, udeležil pa naj bi se tudi tradicionalne večerje na predvečer spopada na Santiagu Bernabeuu. Seveda je novinarje ob tem zanimalo, kakšna so njegova predvidevanja pred obračunom, Maradona pa jih je le odbil s sočno izjavo: "Če bi lahko napovedoval prihodnost bi bil vedeževalec, ne nogometaš." Medtem, ko se je nogometaš, ki je Napoli kar dvakrat popeljal do naslova italijanskega prvaka ostal skrivnosten, pa je bila njegova boljša polovica Rocio Oliva nekoliko manj zadržana. Na družabnih omrežjih je zapisala: "Letimo v Španijo, kjer si bomo ogledali zmago Napolija."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Iniesta
14. 02. 2017 20.07
+4
Mali zeleni ... The greatest of all time!
nikajzadodat
14. 02. 2017 20.25