Nogomet

Maradona grozi, da bo zapustil Al Wasl

Dubaj, 25. 04. 2012 09.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji argentinski nogometni zvezdnik Maradona je svojim delodajalcem v Al Waslu v Združenih arabskih emiratih spet zagrozil, da bo po sezoni zapustil klub. Kot pravi Argentinec, je z vodilnimi v klubu že zahteval sestanek, da mu ti odobrijo več denarja za nakup igralcev, s katerimi bi bil konkurenčen v ligi.

Maradona
Maradona FOTO: Reuters

Diego Armando Maradona, ki ima s klubom dveletno pogodbo, pravi, da nima drugih atraktivnih ponudb, a se je za ta korak odločil, ker je klub po njegovem mnenju prelomil številne dane obljube. Prav zato je blizu temu, da se ne uvrsti v tamkajšnjo Ligo prvakov. "V prihodnjih dneh se bom sestal z gospodom Marwanom in drugimi iz uprave ter se nato odločil, ali bomo skupaj delali naprej," pravi Argentinec, ki pričakuje, da bo klub izpolnil del njegovih zahtev, v nasprotnem primeru pa bo zapustil omenjeno sredino: "V Dubaj pa se bom kot turist zanesljivo še vrnil."

To pa ni prva grožnja Maradone, da bo odšel, ker nima dovolj kakovostnih igralcev. Nazadnje je to storil februarja, ko so mu zmanjšali proračun za nakup nogometašev. Kot pravi, mu vodstvo kluba, v katerem se sicer odlično počuti, ne omogoča sestaviti ekipo, s katero bi se boril za naslov prvaka.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CheGaucho
26. 04. 2012 03.15
+2
Čisto razumem Maradono in res je ne da se iz nič narediti prvake. Pač je treba tudi nekaj vložiti ali pa delati dlje časa na mlajših naprimer imeti svojo nogometno šolo itd. Ker pa tega ni je potrebno kupiti kakega ali par kvalitetnih igralcev. Maradona že ve kaj dela in tako slab kot nekateri mislijo. Tudi Argentinsko reprezentanco je dobro vodil in ni bil on nič kriv, da je Argentina izgubila proti Nemčiji. To je bilo brez veze pač Nemčija je tudi močna sila v nogometu in tu ne gre nič zameriti Maradoni. In še to selektor Argentinske reprezentance bi moral biti dlje kot samo leto dni in šele potem bi se dejansko lahko videlo kak selektor je. Mislim, da je Maradona kar dober trener tak, da tisti ki imate toliko za povedati čezenj bolje da včasih zadržite zase, ker verjemite, da ga nebi šejki klical v Dubaj, če bi bil slab... Maradona je legenda ;)
Awesomedude
25. 04. 2012 14.20
+5
ah, maradona ko maradona, če nebi čivkal non-stop nebi bil živ. Sam to čivkanje je bilo še ok dokler je bil super igralec. Zdaj kod povprečni trener pa malo tepca iz sebe dela, vedno je neki narobe, če pa je ok, pa se s pelejem, messijem in platinijem ukvarja. Driblja sam sebe.
ghee
25. 04. 2012 12.29
+1
ce bi biu pou tok dobr trener kokr gobca , bi blo super
G.R.E.E.N
25. 04. 2012 11.48
+5
ni on za trenerja........
12king12
25. 04. 2012 11.37
+8
klub ni izpolnu oblube da mu bo dost heroina zagotovu zato gre drugam v nabavo
tinetone
25. 04. 2012 11.29
+4
najprej sem prebral madona...
PaganOldGod
25. 04. 2012 10.17
+1
koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka koka PELE KRALJ SVETA !!!
CheGaucho
26. 04. 2012 03.15
+2