Nogomet

Mamadou Sakho naslednje štiri sezone v Crystal Palaceu

Liverpool, 01. 09. 2017 09.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zadnji dan prestopnega roka je prinesel tudi spremembo v vrstah angleškega nogometnega prvoligaša Crystal Palacea. Spremembo z vidika statusa 27-letnega branilca Mamadouja Sakhoja, ki je že večji del lanske sezone kot posojen nogometaš Liverpoola prebil v tem klubu. Tokrat pa je le prišlo do končnega dogovora o podpisu štiriletne pogodbe.

Čeprav vrednost Sakhojevega prestopa iz Liverpoola v vrste Crystal Palacea - vsaj uradno - še ni znana, pa otoški mediji špekulirajo o 26 milijonih evrov odškodnine. 27-letnik je že večji del lanske sezone odigral za svojega novega delodajalca, toda očitno so mu bili novo okolje in novi izziv všeč, da se je odločil za nov korak v karieri.

Mamadou Sakho je s Crystal Palaceom podpisal štiriletno pogodbo.
Mamadou Sakho je s Crystal Palaceom podpisal štiriletno pogodbo. FOTO: AP

"Odločitev o prestopu v novo sredino ni bila pretirano težka. Vesel sem, da bom lahko nadaljeval delo v Crystal Palaceu, ki mu želim pomagati po svojih najboljših močeh. Veselim se že novih izzivov, čeprav se zavedam, da nam bo na trenutke težko," je za uradno klubsko spletno stran Crystal Palacea povedal Mamadou Sakho.

Sakho je z novim delodajalcem podpisal štiriletno pogodbo.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Symbolic
01. 09. 2017 13.24
Kje so pa izzidi včerjšnjih kval. tekem? Predvidevam, da boste združili z današnjimi tekmami pa potem objavili komplet ... Za omenit je visok poraz Nizozrmske...
Symbolic
01. 09. 2017 13.53
Dannašnji "derbi", po mojem je Španija - Italija... Imatae nako točk (16), Španci so trenutno vodilni zsradi boljše gol - razlike... Po propozicijah: prvoplasirani gre v finalni del turnirja, drugo uvrščeni pa v izločilne dvoboje (jasno, če se plasira)... Zanimivo bo in ne pričakujem taktiziranja: oba si želita prvo mesto v skupini!
TomažNovak
01. 09. 2017 15.00
Domači teren bo vsekakor prednost, pa tudi trenutna forma posameznikov gre Špancem na roke. Za pričakovati je minimalno zmago domačih, v najslabšem primeru pa remi.
TomažNovak
01. 09. 2017 12.58
+1
Liverpool namesto, da bi okrepil šibko obrambo, proda enega od glavnic CB in kupi OXA. Narobe svet, tole se bo še krepko maščevalo Kloppu, ko se bo srečal s kakšnim močnejšim nasprotnikom, še posebej po dolgem prvenstvu, ki ga kratka klop ne bo pokrila. Če pozimi ne nabavijo enega solidnega branilca, jim bo trda predla.