Nogomet

Lippija ne mika klop Milana

Rim, 15. 03. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Glede na to, da je tudi ta sezona za nogometaše Milana veliko razočaranje, so vse pogostejše novice, da bi Filippo Inzaghi kmalu utegnil ostati brez službe. A na San Siru ga ne bo zamenjal Marcelo Lippi, ki ga treniranje na klubski ravni ne zanima več.

Marcelo Lippi
Marcelo Lippi FOTO: Reuters

Marcelo Lippi je, odkar je zapustil kitajski Guangzhou Evergrande, brez kluba. A legendarni trener, ki je leta 2006 z italijansko izbrano vrsto slavil na svetovnem prvenstvu, nikakor ne hiti z iskanjem novega dela. V zadnjem času so se pojavila namigovanja, da bi 66-letni strokovnjak na klopi Milana utegnil zamenjati Filippa Inzaghija, a trenersko mesto 'rossonerov' Lippija ne zanima. "Mislim, da več nikoli ne bom vodil kakšnega kluba. V bistvu lahko to možnost popolnoma izključim. Namigovanja (glede Milana, op. a.) ne držijo. Razmislil bi o vlogi tehničnega direktorja, a do zdaj me ni še nihče kontaktiral. Rad bi vodil ambiciozno reprezentanco. Do takrat bom prihajajoče poletje užival brez obveznosti. Spočil se bom, tako da se bom vrnil poln energije. Septembra ali oktobra bom nato razmislil o svojih možnostih," je v pogovoru za radijsko postajo Deejay povedal Lippi, ki je leta 1996 z Juventusom osvojil ligo prvakov.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ka pa mislis
16. 03. 2015 05.03
+1
Milan je vrhunska ekipa bila v 90 letih, potem pa rahli padec, 2007 se preblisk. Kolko dnarja tolko muzike.
acmilanpatinhhho
16. 03. 2015 11.39
+1
Od kot te ri si? Milan je mel vrhunsko ekipo med 2002 in 2008. Bolan malo. 2003 so dobili ligo prvakov, 2005 izgubili naslov v finalu ter 2007 porazili liverpool. Raje sam ti glej, da real ni imel lani prebliska, in da se nebo pa kakih 10 ali morda 30 let čakalo na lovoriko. Prvenstvo pa si od 2002 poglej kolikokrat ste ga osvojili danes, koliko pa ostali klubi. Ker potem je to daleč od reala v zlati dobi med 60 in 65.
acmilanpatinhhho
15. 03. 2015 13.33
+7
Vedno bom za milan. Od kar sem začel gledat nogomet kot mladi fant je ta ekipa milana našla mene pred leti. Govorim vse od 2000 naprej. Ne bom jim obrnil hrbta, ker dobeno drugo navijanje ni iz srca, kot je za milan. Nogomet je stvar krivuljve vzponov in padcov. Jaz trdno vrjamem, da bo prej ko slej bolje.
Dobrovoljac
15. 03. 2015 11.30
+2
Ni problem tnener ampak igralski kader. Ekipa je sestavljena iz povprečnežev. Zato to tam ker so na lestvici.
acmilanpatinhhho
15. 03. 2015 13.15
+0
berPa milanu ne manjka dosti. Problemov je več. Inzagi ne zna naredit igre in dodelitev vlog v ekipi. Potem pa če milan premaga real tudi ni tako slaba ekipa. Je pa problem, da je kar nekaj igralcev ki so za v maribor in ne v milan. Ampak igralci kot so destro, el sharvey, bonaventura, deschilijo, rami, deyong, montolivo, menez, ta španski vratar in dodajamše še hondo in bonuccija za kakovost milana. Ostali igralci kot so neki alex, ki ni več kaj je bil, muntari, abbiati, bonera in še kar nekaj specialcov se najde nimajo kaj iskati v milanu. Vendar milan ima problem, da je igralski kader popolnoma nesamozavesten pa ni igre. Milan bi se navkljub tej ekipi moral boriti za 3 mesto in se tudi do januarja je. Od tod naprej pa polom. Saj te igralce kaj sem naštel so tudi večji del reprezetanti razen vratarja kjer sta imajo prednost casilas, bil je še valdez, de gea pač ma ta hip španija izredno dosti dobrih golmanov z reino na čelu. Potrebni bi bili kakšni 3 odmevni nakupi, enega od treh nakupov pa kaka wordclass zvezda, da igralcem da samozavesti. Poleti bo nov trener, in če je res prodal 30 procentni delež, so tudi na portalu kicknews objavili slike tajca in berlusconija z papirjami v rokami, vendar še vedno lahko berlusconi odstopi vendar plače 25 miljonov penalov. Pa tak ma denarja, star.i se dela norca. Dobesedno. Galliani pa B. morata sam oditi pa bo klub zadihal na sveža pljuča. Ampak za ekipo brez evrope bi z izkušenim trenerskim mačkom, ki ga milan ta hip nima ker je dobrega trenerja danes težko dobiti, komot se uvrstil v ligo prvakov. Zdaj tale B. in Galliani mislita, da če sta ustvarla Capelota kot trenerja, še ne pomeni, da se jima bo to kdaj posrečilo kot si ona dva to mislita.
OldSpice27
15. 03. 2015 10.25
+7
s tako precenjenimi igralci je tezko kaj naredit