Liga prvakov

VIDEO: Lewandowski: Ne glede koliko golov dosežem, vedno hočem še ...

München, 30. 09. 2015 12.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Poljak Robert Lewandowski je trenutno najbolj vroči napadalec na zemeljski obli. Tu ni nikakršnega dvoma. Nogometaš Bayerna je na zadnjih treh tekmah skupaj zabil kar deset golov. Za takšen podvig je potreboval točno 184 minut. Zadnje tri je izvrstni napadalec nemških prvakov zabil zagrebškemu Dinamu.

Robert Lewandowski v zadnjih dnevih zabija "po dolgem in po čez".
Robert Lewandowski v zadnjih dnevih zabija "po dolgem in po čez". FOTO: Reuters
V skupini F Lige prvakov je Bayern zlahka s 5:0 odpravil Dinamo iz Zagreba, vnovič pa je bil v središču pozornosti vroči poljski napadalec Robert Lewandowski. Bavarci so povedli že v 13. minuti z golom Douglasa Coste. Osem minut pozneje je Lewandowski zadel za 2:0, že v 25. minuti pa je bil zmagovalec odločen, Mario Götze je namreč zadel za 3:0. Polom Dinama je napovedal četrti zadetek Bayerna, ki ga je spet dosegel Lewandowski v 28. minuti. Poljak je v 55. minuti povišal že na 5:0, kar je bil že njegov deseti zadetek na zadnjih treh tekmah (v vseh tekmovanjih). Bayernov stroj za doseganje golov je "nevarno" začel sezono v vseh tekmovanjih. Poljak je trenutno najboljši strelec v Ligi prvakov, kvalifikacijah za Euro in v Bundesligi.

Robert Lewandowski s soprogo Anno.
Robert Lewandowski s soprogo Anno. FOTO: Reuters
Na zadnji tekmi proti zagrebškemu Dinamu je podpisal nov hat-trick. "Vesel sem, da nadaljujem z doseganjem zadetkom. S tem pomagam ekipi k dobrim rezultatom," je bil kar malce (pre)skromen pred nemškimi novinarji 27-letni Poljak, ki niti ni bil navdušen po doseženem hat-tricku proti Hrvatom. "V zadnjih petnajstih minutah bi moral doseči še kakšen zadetek. Sploh ni važno koliko golov zabijem, vedno jih želim še več. In vedno znova sem koncentriran na naslednjo tekmo. Kar je bilo - je bilo," je nemškim novinarjem povedal Lewandowski.

Manchester United - Wolfsburg
Manchester United - Wolfsburg FOTO: Kanal A

Pasica nagradna igra LP na FB
Pasica nagradna igra LP na FB FOTO:

Pasica Liga prvakov glasuj za zmagovalca
Pasica Liga prvakov glasuj za zmagovalca FOTO:
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BayernGomez
30. 09. 2015 14.45
+3
Naj lewa in costa obdržita formo
PIERREBRICE
30. 09. 2015 14.25
+2
Cena Robertu raste in raste in raste ...
DELTA22
30. 09. 2015 14.18
+1
V tem trenutku je najbolj vroč igralec na Svetu!
jurci275
30. 09. 2015 13.51
+4
A muller je pa zdahnil ob tisti sliki?, tut zenska lusna drgac.