Liga prvakov

VIDEO: Varnostniki obvarovali Realovega zvezdnika pred navijačem

Montreal, 19. 07. 2016 10.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zinedine Zidane je okrnjeno zasedbo madridskega Reala popeljal v Montreal, kjer bodo opravili priprave, nato pa jih čakajo tri prijateljske tekme. V Kanado so odpotovali s kar 3200 kilogrami opreme. Privrženec galaktikov je ušel varnostnikom in "naskočil" Benzemaja, vendar so hitro posredovali varnostniki.

Madridski Real je v Kanadi tretjič v klubski zgodovini, a prvič v Montrealu. Montreal je sicer bolj znan kot hokejsko mesto (NHL moštvo Canadiens), toda tudi nogomet se je dobro prijel. Montreal Impact je kvalitetno moštvo v nogometni ligi MLS, glavni zvezdnik je Didier Drogba. Galaktiki so dopotovali v Montreal in se iz letališča odpeljali v hotel Ritz Carlton, kjer jih je pričakala množica navijačev in kjer se je zgodil incident. Eden od navdušenih privržencev belega baleta je skočil mimo varnostnikov na Karima Benzemaja in želel narediti sliko s telefonom. Varnostna služba je hitro posredovala in vse se je končalo mirno.

Zanimiv podatek je, da ima Real s seboj kar 3200 ton opreme. Galaktiki so včeraj opravili prvi trening, v Montrealu pa seveda ni nekaterih reprezentantov, ki so nastopili na letošnjem Euru. Seveda manjka prvi zvezdnik Cristiano Ronaldo, pa Gareth Bale, Luka Modrić, Pepe itd., a bo Zinedine Zidane lahko računal na druge igralce belega baleta na čelu z Benzemajem.

 

 

Real bo priprave opravil v Montrealu, nato pa bo tri tekme odigral v ZDA, pomerili se bodo za mednarodni pokal prvakov. Tako bodo odigrali prvo tekmo v Columbusu proti PSG (28. 7.), v Ann Arborju proti Chelseaju dva dni kasneje in nato še zadnjo 4. avgusta proti Bayernu v New Jerseyju. Pravi del sezone se za njih začne 9. avgusta s Superpokalom Uefa, pomerili se bodo s Sevillo in takrat bo moštvo že popolno.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.