Liga prvakov

FOTO in VIDEO: Mojstrovina Ronalda in prvenec Jeseja za prvo zmago Reala na italijanskih tleh po letu 2004

Rim, 17. 02. 2016 22.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Nogometaši Real Madrida so na prvi tekmi osmine finala v Rimu premagali Romo z 2:0 in tako prvič po letu 2004 v Ligi prvakov slavili na italijanskih tleh. Za zmago galaktikov sta zadela Cristiano Ronaldo, ki je uprizoril pravo malo mojstrovino, in natančni rezervist Jese Rodriguez, za katerega je bil to prvi zadetek v Ligi prvakov.

Nogometaš Real Madrida Cristiano Ronaldo je z zadetkom postal prvi igralec, ki je zabil 40 zadetkov v izločilnih bojih Lige prvakov. To je bil še dvanajsti zadetek Portugalca v letošnji izvedbe najelitnejšega klubskega tekmovanja, poleg tega pa se je zdaj še utrdil v vodstvu na lestvici najboljših strelcev Lige prvakov vseh časov (89.). Jese Rodriguez je v dresu Reala le dočakal prvi zadetek v Ligi prvakov, potem ko je pet minut do konca rednega dela z natančnim strelom med nogama Lucasa Digneja matiral vratarja Wojciecha Szczesnyja. To je bil še 68. različni igralec Real Madrida, ki je zatresel mrežo v Ligi prvakov. Več jih ima na seznamu zgolj Barcelona (72). Ne le rezultat, tudi statistika govori v prid Špancev. Posest žoge je bila 60:40 odstotkov v korist Reala, razmerje v strelih v okvir vrat pa je bilo 5:1 za Madridčane.

Že v četrti minuti tekme je na tleh obležal Alessandro Florenzi, ki ga je zadela žoga v glavo po podaji Marcela. Z Italijanom, ki je tokrat zaigral na mestu Rominega desnega bočnega branilca, je bilo na srečo vse v redu in se je hitro lahko vrnil na zelenico. Prvi so na vrata domačinov sprožili Madridčani, ki sicer že dobrih 28 let v evropskih tekmovanjih niso uspeli izločiti italijanske ekipe v tekmah na izpadanje. Z velike razdalje je s prostega strela v osmi minuti poskusil Cristiano Ronaldo, a meril precej mimo vrat Szczesnyja. Roma je prvič nevarneje zapretila v 17. minuti tekme, ko je po podaji Diega Perottija z desne strani El Shaarawy poskusil iz težkega položaja – Dani Carvajal ga je dobro pokrival in strel Italijana egiptovskega porekla je letel prek vrat Keylorja Navasa. Statistika po 25 minutah tekme je sicer pokazala, da je bil več pri posesti žoge Real (62:38 %), a na zelenici je Roma v prvem delu prvega polčasa vendarle pokazala povsem konkurenčno predstavo. Marcelo je v 33. minuti imel najlepšo priložnost na tekmi. Po podaji Ronalda je Brazilec sprožil 's prve', a za las zgrešil levo vratnico Rominega čuvaja mreže. Dobro minuto pred iztekom prvega polčasa se je v lepem protinapadu sam znašel El Shaarawy, a se je v zadnjem trenutku še uspel vrniti hitri Realov branilec Raphaël Varane, ki je žogo uspel odbiti v kot. 

Real je na debitantski tekmi Lige prvakov v vlogi trenerja vpisal zmago.
Real je na debitantski tekmi Lige prvakov v vlogi trenerja vpisal zmago. FOTO: AP
Prvi strel v okvir vrat katere koli ekipe je uspel Carvajalu v 54. minuti tekme, a strel bočnega branilca je bil vse prej kot močen in natančen. Za vodstvo Reala je v 57. minuti tekme s pravo mojstrovino poskrbel Cristiano Ronaldo. Po podaji Marcela je Portugalec lepo stekel v protinapad in z roba kazenskega prostora sprožil na vrata Rome ter s silovitim strelom (najbrž tudi s pomočjo čuvaja Florenzija) matiral Sczcesnyja. V 64. minuti tekme je priložnost za igro pri domačih dobil tudi bosanski napadalec Edin Džeko, ki je zamenjal sicer tokrat kar razpoloženega El Shaarawyja. Dve minuti kasneje se je do lepe priložnosti dokopala tudi Roma, s kakšnih 12 metrov je sprožil Mohamed Salah, a s preslabotnim strelom, da bi resneje ogrozil gostujočega vratarja Navasa. Hitri Salah je pet minut kasneje hotel zaposliti Džeka, a se je znova izkazala obramba Reala, v zadnjem trenutku je posredoval Varane. Minuto kasneje je pravo bombo sprožil William Vainqueur, njegov strel s kakšnih 20 metrov pa je za las švignil mimo leve Navasove vratnice. Ronaldo pa je le minuto kasneje zapravil lepo priložnost za povišanje vodstva - z glavo je meril za kakšnih 30 centimetrov mimo desne vratnice Szczesnyja. Osamljen se je dobrih deset minut pred koncem prvega polčasa v kazenskem prostoru Rome znašel James Rodriguez, ki pa natančne Ronaldove podaje ni znal izkoristiti in meril mimo Rominih vrat. Že v naslednji akciji na drugi strani pa se je v lepi priložnosti znašel Džeko, a meril v zunanji del Navasove mreže. Roma je iskala izenačujoči zadetek in puščala vse več prostora za protinapade galaktikov. Rezervist Jese je v 86. minuti z desne strani med nogama Lucasa Digneja meril natančno in povišal vodstvo Reala na 2:0. To je bil tudi končni izid tekme na olimpijskem stadionu v Rimu. Real je tako prvič po letu 2004, ko je ugnal prav Romo (3:0), prišel do zmage na italijanskih tleh v sklopu Lige prvakov. Madridčani so tako na dobri poti, da prekinejo črn urok osmih zaporednih izpadov proti italijanskih moštvom v evropskih tekmovanjih.  
Veselje tria Ramos-Ronaldo-Zidane po zadetku Portugalca.
Veselje tria Ramos-Ronaldo-Zidane po zadetku Portugalca. FOTO: AP

Liga prvakov, osmina finala, prva tekma:

Roma - Real Madrid 0:2 (0:0)
Ronaldo 57., Jese 86.

Postavi:
Roma: Szczesny; Digne, Rüdiger, Manolas, Florenzi (Totti/87.); Pjanić, Perotti, Nainggolan; Vainqueur (De Rossi/77.), Salah, El Shaarawy (Džeko/64.).

Real Madrid: Navas; Marcelo, Varane, Ramos, Danilo; Modrić, Kroos, Isco (Kovačić/64.); James (Jese/82.), Ronaldo (Casemiro/89.), Benzema.

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (174)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Symbolic
18. 02. 2016 20.58
Yeee... končno so odstranili pregled skupinskega predtekmovanja... "Bravo"!
prekomeje
18. 02. 2016 19.10
Ker se nahajam v tujini, nimam pravice si ogledati predvajanja tega posnetka?????????????????
prekomeje
18. 02. 2016 19.12
Kje v tujini si lahko ogledam predvajanje tega ali drugih posnetkov?? V Ameriki??? Pa kaj se greste???
prekomeje
18. 02. 2016 19.13
V katerih drzavah omogocate predvajanje v tujini???? Se mascujete Avstrijcem?????????????????
Barbarezo
18. 02. 2016 17.00
-2
ajmooo sezonci in tisti ki nimate pojma o nogometu izpiste se iz nogometnega krozka...LP
metallica-one
18. 02. 2016 16.55
+0
Zaslužena zmaga Reala.So bili bolj konkretni.Ronaldo pa res mojstrski gol.Mislim da je tukaj vse odločeno.
fihner
18. 02. 2016 19.25
-1
Ne maram jih, pa vseeno priznavam premoč Reala, oz. nemoč Rome. Povsem zasluženo.......
mmickica
18. 02. 2016 20.21
Flamee
18. 02. 2016 12.15
+7
Očitno je večina komentarjev tukaj na ravni 15 letnih otrok razen nekaterih poštenih komentarjev s strani Barcinih navijačev. Kakšen penal in offside vi vidite? Noro res. Romin igralec je prej streljal potem pa ga je Carvajal podrl, ni logike tu o 11m. Če bi Carvajal podrl igralca pred strelom, potem je to 11m. Sami poznavalci nogometa. James nič ni pokazal včeraj, bolje če bi Jese igral. Pozna se odsotnost Bale-a, James pač ni toliko napadalno usmerjen.
Ka pa mislis
18. 02. 2016 12.19
+0
To so uni letnik 2000 in mislijo da prej fuzbal ni obstajal
carli17
18. 02. 2016 12.40
-2
Erik432
18. 02. 2016 13.23
+3
A ni po pravilih vsak prekršek v šestnajstercu penal, ne glede na okoliščine? Prekršek pa je bil, saj je šel s podplatom v njegovo nogo. Drugače pa je Ronaldo res dal lep gol (da ne bom razumljen preveč enostransko) :)
CrackMilko
18. 02. 2016 14.45
-1
TaPravi?ni
18. 02. 2016 16.07
+2
Tudi če bi bil izven 16m prostora bi to bil karton, vsaj rumen če ne celo rdeč..Namreč vsaka namera podreti nasprotnika je prekršek, ne glede na to ali ima igralec žogo ali ne.
Jure Strle
18. 02. 2016 12.13
+3
ma kdo komentira to... NIMA POJMA glupan, raje beri pravljice..
290ktober
18. 02. 2016 12.15
+1
290ktober
18. 02. 2016 12.03
-1
ojoj.kaka mojstrovina Ronalda!Nastrelal je branilca in odbilo se je po sreči...ojoj novinar!
stiflersmom
18. 02. 2016 11.48
+0
drstićna sprememba vremena v madridu.. odpovedali vse lete in vse prevoze.. namreć -7 je tam in se je vse ustavilo
Gostujo?iGost
18. 02. 2016 11.26
+3
Uf, zelo mučen prvi polčas tekme. Skoraj sem zaspal, nobenih akcij, ničesar. Drugi polčas presenetljivo zanimiv, po eni strani sem si cel čas želel, da bi Roma dosegla zadetek, saj bi se Real potem odprl in napadal kot nor, ob tem pa mogoče zabil še kakšen zadetek več. Lep gol Ronalda, čestitke. Je že res, da je zaprl usta nasprotnikom in po dolgem času končno zabil v gosteh. Je pa tudi res, da ena lastovka še ne prinese pomladi in, da tudi slepa kura najde zrno. Kakorkoli, včeraj je bil vsaj zame Ronaldo igralec tekme, kljub temu, da je na večih portalih razglašen Ramos. Res pomemben zadetek Ronalda, ki tokrat ni bil dosežen že takrat, ko je tekma odločena. Ta zadetek ima veliko težo in daje Realu veliko prednost pred povratno tekmo. Celo upam si trditi, da Roma ne bo spreobrnila izida na povratni tekmi, sploh zaradi tega, ker igrajo na Bernabeu. Isco in hrvaški dominatorski dvojec včeraj z naskokom najslabši igralci v vrstah Reala. Tudi Marcelo nekaj krat osmešen s strani Salaha, na srečo mu je kril hrbet Ramos (očitno tudi zato igralec tekme). Je pa res, da Salah (tako kot nekaj let nazaj Barcelonin Tello) nima nobene druge prednosti kot je šprint, nobenega tehničnega znanja, driblinga oziroma tiste dodane vrednosti, da bi potem Roma lahko zabila. Zelo dobra partija včeraj tudi levega bočnega branilca Lucasa Digne, nekaj osvojenih skokov in pa dobrih "klizačk" (ne spomnim se slovenske besede??). Je pa res, da sem zadnje čase zelo razočaran nad sojenjem sodnikov, ne samo v UCL in ne pišem tega zaradi Reala in točno te tekme, ampak nasploh. Veliko napak pri sojenju ofsajdov, spornih odločitev pri 11m, visoko dvignjenih nogah, itd. Nevem, očitno bo počasi res čas, da se uvedejo "košarkaški" vpogledi na kamero.
mariomandzukic
18. 02. 2016 11.37
-3
modric asistenca,kovacic med najboljsimi v zadnjih 20 min.ladominacija
snajpag
18. 02. 2016 11.46
+2
Slovenec Jan Oblak stane več kot Modrić, Kovaćić, Rakitić in Mandžukić skupaj. Haha
Ka pa mislis
18. 02. 2016 12.06
+1
Drseči start se rece :-) Modric je super odigral. Mateo pa bledo od kar je v realu
Gostujo?iGost
18. 02. 2016 12.27
@HordeZla, hvala, si bom zapomnil, nekako mi je ušlo iz glave :) Glede Modriča pa: 0 strelov, 0 driblingov, 0 zračnih dvobojev, 0 drsečih štartov, 2 izgubljeni žogi,.. Razen dosežene asistence je to v celoti gledano ena slabših njegovih predstav v dresu Reala.
Ka pa mislis
18. 02. 2016 13.00
+3
Je pa delil zoge, dve izgubljeni je zelo malo.
Gostujo?iGost
18. 02. 2016 13.41
Samo on, James Rodriguez in Salah so izgubili toliko žog, ostali manj ali nič.
265004
18. 02. 2016 11.22
-2
čestitam Realu za zasluženo zmago in napredovanje.Je ravno toliko boljši,da bo šel naprej.Včeraj si skoraj nihče od navijačev Reala ni upal napovedati zmago Reala,le jaz sem bil korajžen in točno tko je blo.Počasi se bodo začeli kazati obrisi Zidanovega dela(bolj napadalen nogomet) in to me je že prej skrbelo.Zato sem tudi pisal da spoštujem Zidana in da bo super trener.Kar se tekme tiče,je bila gledljiva,polna tempa,je pa res ,da je Real dal dva dokaj srečna gola,ampak vsak gol šteje.Mogoče bi sodnik moral dosoditi penal za Romo ampak je kakor je.Real bi šel vseeno naprej.Veseli me edino to ,da se še vedno vse vrti okrog Ronalda,kar za Realovo igro ni dobro.Ne razumem pa sistema,kjer Ronaldo non stop menja pozicije v napadu.Najprej je na levi pol v sredini ,pa na desno .....
snajpag
18. 02. 2016 11.50
+1
In kaj je blo srecnega pri golu Jeseja? Kje je rdec karton za Digneja ko je s kramponi zadel Jamesa v glavo, poleg tega, da je bil zadnji obrambni igralec Rome in je s tem preprecil cisto gol sanso? Prosim te lepo...
265004
18. 02. 2016 13.21
+0
OK maš prav,pojdiva po vrsti.Še enkrat.Zaslužena zmaga Reala.Srečni gol Jeseja zato,ker so ga od sredine gledali in do kazenskega prostora noben ni šel na njega.Na koncu lep gol.Priznam.Rdeč karton?Mogoče rumen,se strinjam,ampak kaj pa offside?
CrackMilko
18. 02. 2016 14.47
+0
To ni sreča, temveč boljša fizična pripravljenost, tehnika, skill.. Srečo je imel npr. Ibra v torek.
Petarda10
18. 02. 2016 10.25
-5
lep gol ampak daleč od mojstrovine :)
Petarda10
18. 02. 2016 10.25
-6
mojstrovina? ne vem no če je to mojstrovina sm js pecikl :)
290ktober
18. 02. 2016 12.05
+0
Trend01
18. 02. 2016 09.59
+4
V kolikor bi včeraj namesto Jamesa pri podaji CRja stala telegraf štanga, bi bil gol. Tudi Benz je bil kar "nekajkrat" kratek. K sreči je bil na drugi strani tehnično nesposobni Salah. Je Marcela po levi in desni prehiteval, da je bilo žalostno gledat. K sreči ga je Ramos reševal. Ter včeraj res špica Varane! Isco, Modrić, Kroos.... Ni bila njihova noč. Sicer so bili zanesljivi z žogo, a grešili, igrali počaaaaaasiiiii...Prenosi žoge kot v "slow motionu". Je pa tole "že" druga zaporedna tekma, kjer je Ronaldo igral za ekipo. Razigraval in zadel. No, morda se pa končno vrača. In to ni dobro znamenje za nasprotnike. Bomo videli čez vikend ali bo s tem nadaljeval. Če bo, je še LP odprta.
CURVANORD Zanetti
18. 02. 2016 10.01
+1
Saj ves kako je z Benzom v evropi je prestopni rok mimo sedaj bo malo bolj len ratal:-)
Trend01
18. 02. 2016 10.16
+0
Mu treba spet zagroziti.... Ja, Benz je Benz. Ko je vse v normali - on počiva. Hja, o prestopu Lewandowskega se je nehalo govoriti in Benz je to skontal..... Bo treba nove govorice sprožit.
7strel
18. 02. 2016 10.25
-1
Trend aka Bogdan daj ne palamudi preveč ker ti pamet raste že vn z glave jokau se boš na koncu bom jaz vesel tebi bojo pa smrkli tekli z nosa :D
Trend01
18. 02. 2016 11.07
+1
@7strel - samo enkrat, le enkrat samkrat bi rad s tabo normalno komuniciral. A se ne da. Zakaj si kot "vzor" ne vzameš kakšnega normalnega pristaša Barcelone. Npr. Mmickico, gostujočegagosta, semprebarco, NeyMessija, Stajerci007, geoid, kvapaje? BBarca, fantom46, .... pa še kdo. Kje pa. Ti si raje ala kardinal, ferrari (no, zdaj je menda "p(e)derčina ali nekaj podobnega. Lepo, da prizna :-)), chelsea1992 in podobni.... Bogdan?
7strel
18. 02. 2016 11.40
+0
Ka pa mislis
18. 02. 2016 12.08
+1
7strel
18. 02. 2016 13.00
-1
Barbarezo
18. 02. 2016 17.03
-1
raje imam malega Jeseja v igri od prve do 94min kot pa Benzemaja... to je pa ratal tak hlod da glava boli !!!!
7strel
18. 02. 2016 09.42
+0
Je reko zidan da bo ta zasedba nekaj osvojila? hahahaha z tako igro se lahko pod nosom obrišejo ker jih bojo psg bayern juve barca napumpali kot iz škafa
Trend01
18. 02. 2016 09.44
-4
7strel 15.02.2016 15:42:18 Real bo ob povprecnem tekmecu padel lahkotno 2:1 za romo doma in v madridu 1:1
Trend01
18. 02. 2016 09.45
-3
7strel 17.02.2016 10:46:20 bomo jokali danes kaj kaj
Trend01
18. 02. 2016 09.45
-3
7strel 17.02.2016 11:09:33 hahahha danes nebo zmage reala
7strel
18. 02. 2016 10.23
+1
:D trend še pol sezone je do konca oh te bom še j... v glavo :D hahahhaaaha mene bi skrbelo ker jaz nevidim tvojega prerojenega reala nikjer razen motivacije mogoče je isto kot z benitezom jok jok jok mee mee
7strel
18. 02. 2016 10.23
+1
hahahahaha je šou vse kopirat :D hahahahahhaa bolano bajsek en
Trend01
18. 02. 2016 10.25
-1
Seveda. Tvoje neumnosti beležim. Sicer se vedno izgovarjaš in lažeš. Bajsek?
7strel
18. 02. 2016 11.40
+1
Barbarezo
18. 02. 2016 17.04
+0
7strel
18. 02. 2016 17.11
+0
tekač
18. 02. 2016 09.36
-5
Torej tako. Ronaldov gol je bil iz offsajda. V počasnem posnetku se to dobro vidi. Prav tako nedosojena enajstmetrovka v korist Rome. Res je da je to prosta presoja sodnika, vendar se dobro vidi na posnetku, da je bil igralec Rome zrušen v kazenskem prostoru, žoga pa je bila v dosegu igralca in bi lahko dosegel gol. Po mojem mnenju čista enajstmetrovka, in tretje , ko je Salah po desni strani ušel obrambi Reala, je sodnik piskal prekršek namesto da bi pustil prednost. Akcija je bila obetavna, saj pred Salahom ni bilo ovire proti golu. Sodniške odločitve so bile skrajno sporne in po mojem mnenju nepravilne, kar je oškodovalo Romo. Ne zmanjšujem vrednosti Reala, vendar je res slapšalno za tako ekipo, da jim sodniki pomagajo. Ne vem kdaj bodo uvedli pregled posnetkov, kajti to je velika in nepopravljiva škoda za nogomet.
enakostzavse
18. 02. 2016 09.41
-7
madridista in to 100%
18. 02. 2016 10.12
+4
somebody2
18. 02. 2016 10.22
+5
Tekač, malo realnosti. Žoga je bila skoraj že pri golmanu, ko je bil zrušen v kazenskem prostoru. Niti v sanjah ni bila v njegovem dosegu.
Campeones34
18. 02. 2016 10.33
+3
Tista žoga je bila svetlobna leta od dosega
Campeones34
18. 02. 2016 10.40
+5
Glede offside pri ronaldovem golu pa ti priporočam da si kupiš očala, ker tole ni bil o od offside-a. Tretji obrambni igralec od Ronalda je bil krepko bližje golmanu.
CrackMilko
18. 02. 2016 10.42
+1
Hahaha, ofsajda pač ni bilo, ne vem kako lahko tako grdo lažeš. Florenzi bi moral z nadzvočno hitrostjo steči proti žogi, da bi jo sploh ujel, pa še to ni rečeno, da bi bil gol, torej spet lažeš. Obremenjenec.
tekač
18. 02. 2016 11.22
-4
Res je bila pri golmanu vendar je bil Romin igralec v gibanju in vprašanje kako bi se končalo. Vendar so prekrški brez žoge v kazenskem prostoru tudi kaznovani z enajstmetrovko. To je realnost somebody2
tekač
18. 02. 2016 11.37
-2
Minotauer res je, tretji igralec je bližje vsaj po črti trave sodeč. Bi bilo pa dobro video pregledati. Vendar po tem sodeč je o.k. Da ne bo pomote gol je lep in mojstrovina.
Ka pa mislis
18. 02. 2016 12.14
+1
Js sm vidu unga crnca da je bil nekje v liniji z ronaldom. Nastel si vse kar je roma nardila in kaj je sodnik piskal za real, a pozabil si na priloznost z glavo cr 2m od gola mimo stative, jamesa z glavo ko je golman bil vkopan, marcela v 1.polcasu z lobvolejem par cm od vratnice, udarec s kopacko v prsa v 16m nad cr aći jamedom, sr ne spomnim, vsaj po tri nevarna strela mim gola cr in benza. Roma se na trenutke ni 2 min dotaknala zoge... A pises kot da so jih razbili. Vceraj je bila roma za klaso slabsa. Pac z farso so igraći 1-1, od reala so skadili.
tekač
18. 02. 2016 12.46
+1
Sem pa vesel, da se je razvila polemika in mislim, da ste tukaj nad mano, dobri poznavalci nogometa in da je prav, da se pogovarjamo in ne žalimo. To pa je že vprašanje kulture.
CrackMilko
18. 02. 2016 14.49
-2
Težko se označiš za poznavalca, če očitno ne veš kaj je offside.
Barbarezo
18. 02. 2016 17.05
enakostzavse
18. 02. 2016 09.29
-3
Real je padel že zelo nizko, ko se veselijo take zmage. Padavičar kristina pa je beda od bede. Vsako prejeto žogo, če je ogrožen, poda naprej pa če zadane soigralca ali poda nasprotniku. Enajstmetrovka ronaldu pa kaže na podkupljivost sodnika in na neprofesionalnost "nogometaša", kateri dobi milionček na MESEC. Beda od bede.
Ka pa mislis
18. 02. 2016 12.17
+0
fihner
18. 02. 2016 19.26
darkm
18. 02. 2016 09.15
-8
ali je sedaj že vsak udarec proti golu mojstrovina . ne bodite smešni!!
NeyMessi8
18. 02. 2016 09.07
+5
Kako lahko zmeraj padajo na eno in isto finto ronalda? Sicer vrhunski zadetek in sprva sploh nism opazu da se je zoga odbila od Florenzia, ampak kaj ima to veze. Jese tud klinicen ampak kaj pa je oni od rome tekel pred njim skoraj polovico igrisca in ga ni napadel? Bolje da mu poskusis odvzeti zogo kot pa da ga spremljas do kazenskega in potem samo gledas kako zadane gol.
Campeones34
18. 02. 2016 09.40
-1
Sej ga je dobro zapiral, samo mu jo je spustil med noge. V njega pa ni rinil ker je vedu da je Jese komaj iz klopi prišu in je zelo hiter, tako da v trenutku ko bi hotel rinit v njega, bi mu ta s forom ušel in imel 1 na 1 z golmanom
CrackMilko
18. 02. 2016 10.44
+1
NeyMessi razen na računalniku očitno še ni nogometa igral.
NeyMessi8
18. 02. 2016 19.11
Da bi vsaj paystation rekel samo kdo pa igra nogomet na racunalniku!
CURVANORD Zanetti
18. 02. 2016 20.06
1902
18. 02. 2016 08.56
+1
sem vesel za to zmago, saj so igrali kakor ekipa, to je velik korak a nadaljevanje naprej. Ronaldov gol je bil dokaj pomemben,prav tako jesejev....zidane ne samo da je bil dober igralec...zdaj je tudi odličen trener, <3 p.s. Keylor Navas na 7ih tekmah LP ni prejel goal (623 min) in je tako 3 na seznamu (pred jim sta še legendarni Van der Sar 657 min. in Lehmann 857 min.)
enakostzavse
18. 02. 2016 09.25
-4
Po eni tekmi in zmagi, z močno pomočjo sodnikov, še ne moremo govorit o odličnosti trenerja !
neropero
18. 02. 2016 08.55
-11
"mojstrovina Ronalda"???? odbila se je žoga od obrambnega igralca!!!! Malo se umiri z takšnimi izjavami-novinar!
BayernGomez
18. 02. 2016 09.09
+15
Sej ga ne maram sam tale gol je bil pa res ena mojstrovina.
NeyMessi8
18. 02. 2016 09.10
+8
Gol je bil lep ! Tud ce se ne bi odblia zoga bi verjetno zadel, drugace se pa gleda cela akcija ne samo sut.. dober sprejem zoge marcela in lepa podaja do ronalda ki je spretno preigral florenzia.
Symbolic
18. 02. 2016 09.37
-1
Ni provokacija, samo vprašanje: zakaj ni nobenega posnetka kritičnega trenutka, ko Marcelo poda Ronaldu? Nekaj je komentator govoril o "sumljivem položaju Ronalda"... Hotel sem preverit, vendar na spletu pa ni za tega trenutka... Zato sprašujem avditorij: kako ste vi to videli?
enakostzavse
18. 02. 2016 09.43
-8
neropero
18. 02. 2016 09.43
+1
to je sreča,ki jo imel Ibra v torek tudi. Mojstrovina je, ko zadeneš gol brez sreče. V soboto je Ronaldo lepo zadel(podobna akcija) in je bilo mojstersko!!!
Symbolic
18. 02. 2016 10.02
+0
Je pa neka sprememba pri Ronaldu: po zadetku ni izvedel tistega njegovega trapastega "superman" skoka... A je to "zasluga" Zidana?
Trend01
18. 02. 2016 10.19
+2
Tudi pred iztekom igre ga je ven potegnil. Sicer v 89', a ga je. Pod Ancelottijem tega ni bilo (razen 1x, na zadnji tekmi, ko ga je menjal Ødegaard. Benitez na kaj takega še pomisliti ni smel.) Se pozna.
Symbolic
18. 02. 2016 10.36
Eni vedno uporabljajo lastne "preizkušene principe": če se ne upajo z "da/ne" odgovoriti na zelo jasno vprašanje, obrnejo "vodo na svoj mlin" in natrosijo nove podatke, ki nimajo nič z zastavljenim vprašanjem...
Trend01
18. 02. 2016 11.14
+0
A nisem dovolj jasnega odgovora dal? Kaj ti je spet? Samo jamranje. Treba v nulo razložiti? S tem, da sem omenil Ancelottija in Beniteza, sem še dodatno pohvalil in potrdil Zizoujevo dejanje. Madonca, malo pa lahko tudi sklepaš. A treba vse dobesedno napisati? P.s. - a nimaš toliko j..., da vsaj mene omeniš? Vedno v tretji osebi množine... Vedno. Skrit za drevesom.
Symbolic
18. 02. 2016 11.42
Trend, pozdravlja te Dejan Obrez... Veš, on pravilno izgovarja MarSial, ne kot njegov brat MarTial ... Pa ne se razburjat, ker je "Onikanje" zastarelo, vendar pravilno obračanje na nekoga... saj valjda veš: "Sprechen SIE Deutsch"... Ampak jaz to na splošno "jamram"... Nisem kriv, da se ti skoraj vedno prepoznaš v mojih lomentarjih... Mogoče je vzrok temu tvoje vsiljevanje prav pri vseh zadevah, skratka: tvoje veleumno pametovanje! Uživaj še naprej v tem...
Trend01
18. 02. 2016 12.53
Za Martiala tudi mene moti. Jaz sem zadnjič trdil, da Francozi berejo tudi Masjal, tudi Marsijal. Ne le Marsial. Zakaj se prepoznam? Hehe. "Jer te znam tico..."
Symbolic
18. 02. 2016 15.25
To Sploh ni bil problem! Predmet debate je bil neznanje Obreza, da se "T" izpred dveh samoglasnikov, v francoščini bere kot "S"... Ti si pa (kot po navadi) "eskiviral" bistvo in lansiral neko svojo varianto (na kateri jaz sploh nisem imel zadržkov)... Vendar smo, ob tem zvedeli, da imaš za prijateljico sodniško prevajalko, ki živi v Franciji... Pa še to:da skušaš bit duhovit z južnjaškimi izrazi, mene nič ne moti... Saj vsi vemo, da so zelo uporabni in konkretni! Ti kar nadaljuj... pa bi lahko uporabil tudi kakšen drug jezik, reciva: makedonščino, ruščino, italijanščino, angleščino, jasno, tudi francoščino...Na koncu pa še ena bolj konkretna južnaška (opozit tvoji "tici"): "Znam te puško, kad si pištolj bila!"... :D