Liga prvakov

Prve grožnje prvakom: 'Messija, Neymarja in Suareza bomo pojedli!'

Eindhoven, 09. 12. 2015 18.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pred zadnjo tekmo Barcelone v skupinskem delu, na Kanalu A in VOYO jo boste lahko nocoj (od 20. ure dalje) spremljali med obračunom z Bayer Leverkusnom in Kevinom Kamplom, morebitni nasprotniki iz osmine finala že "grozijo" branilki naslova. Lionel Messi hrabri Neymarja po neugodni poškodbi.

Brazilski zvezdnik Neymar je bil najodmevnejša "žrtev" zadnjega treninga katalonskega kluba.
Brazilski zvezdnik Neymar je bil najodmevnejša "žrtev" zadnjega treninga katalonskega kluba. FOTO: Reuters

Poškodba Neymarja je zaznamovala ogrevanje na sredino tekmo zadnjega kroga skupinskega dela Lige prvakov, v Leverkusnu se bosta pomerila Bayer in Barcelona, Katalonci pa z nestrpnostjo pogledujejo v naslednje tedne, ko jih čakajo preizkušnje na svetovnem klubskem prvenstvu. Brazilski zvezdnik, ki je igral v izvrstni formi in se po mnenju nekaterih celo resno vključil v boj za Fifino zlato žogo (je tudi finalist izbora), si je na torkovem večernem treningu očitno resneje načel stegensko mišico, saj gre po uradnem sporočilu katalonskega kluba sodeč za manjšo natrganino.

"Vse mine," se je na družbenem omrežju z enigmatičnim zapisom in črno-belo fotografijo v sredo odzval Brazilec. Sporočilo podpore mu je poslal tudi Lionel Messi, ki bo najverjetneje z Luisom Suarezom na tekmi z ekipo Kevina Kampla vseeno tvoril spoštovanja vreden napad. "Bodi močen, Ney! Jutri (v sredo, op. a.) zaključujemo s skupinskim delom Lige prvakov v Nemčiji in poskusili bomo končati s še eno zmago," je Brazilcu in svetovnemu spletu sporočil argentinski zvezdnik.

Nizozemci so na račun Manchester Uniteda napredovali v osmino finala, medtem ko bodo Angleži igrali v Ligi Evropa.
Nizozemci so na račun Manchester Uniteda napredovali v osmino finala, medtem ko bodo Angleži igrali v Ligi Evropa. FOTO: Reuters

Barcelona ima prvo mesto na lestvici že zagotovljeno, medtem ko Bayer potrebuje zmago in zdrs AS Rome na domači tekmi z BATE Borisovim. Po torkovih obračunih zadnjega kroga Katalonci že poznajo nekatere morebitne nasprotnike, s katerimi bi se lahko v vlogi branilcev naslova pomerili v osmini finala, še posebej optimistične napovedi pa prihajajo iz Eindhovna. Branilec Joshua Brenet, sicer velik navijač aktualne španske prvakinje, je tudi malce v šali dejal, da naj si Blaugrana na ponedeljkovem žrebu nikar ne želi tovarniške ekipe iz Eindhovna.

"Vsi klubi so veliki, toda jaz sem velik navijač Barcelone. Izjemno bi se bilo pomeriti z njimi, če ne v tem krogu pa v naslednjem, v polfinalu ali v finalu: Messija, Suareza in Neymarja bomo žive pojedli!" je po zmagi nad CSKA Moskvo povedal Brenet.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mojebesedesozakon
10. 12. 2015 15.29
-2
Lepo je ta mali razložil Neymarju kako gre Barci v LP. Revež sigurno tega ni vedel. Mimogrede pa še to, letos ime Barca sumljivo veliko pomoč sodnikov, saj zadnje čase velikokrat spregledajo njihove ofsajde.
Barbarezo
09. 12. 2015 19.04
+4
nizozemci ? kako je to mogoce ko pa je zadnjo tekmo Manchester igral proti Wolfsburgu ??
Kostra
09. 12. 2015 20.43
+6
Ja nizozemci! PSV je šel zaradi zmage Wolfsburga dalje