Liga prvakov

Otrok Madrida Callejon se je želel srečati z Madridčani, a 'malce zgodaj je, da bi se pomerili z Realom'

Neapelj, 09. 02. 2017 15.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Jose Maria Callejon, ki nosi dres Napolija, se je pred tekmama osmine finala Lige prvakov z Realom v pogovoru za španski AS razgovoril o nekdanjih soigralcih in tem, ali se je želel srečati z ekipo, v kateri je odraščal. "Tega sem si želel, a nisem pričakoval, da bo do tega prišlo že v osmini finala, saj je to že malce zgodaj, a žreb je tako želel," je pojasnil 29-letnik.

Na vprašanje, česa se v Napoliju pred prvo tekmo v Madridu, ki jo bomo v sredo prenašali na Kanalu A in VOYO ob 20.30, najbolj bojijo, je Jose Maria Callejon iskreno odgovoril: "Vsega. To je najboljši klub na svetu, treba je biti previden praktično v vseh segmentih."

Jose Maria Callejon dobro pozna nogometaše Reala, saj je tam preživel veliko let, poleti 2013 pa se je preselil k Napoliju.
Jose Maria Callejon dobro pozna nogometaše Reala, saj je tam preživel veliko let, poleti 2013 pa se je preselil k Napoliju. FOTO: AP

Callejon je pomemben člen italijanske zasedbe, v Ligi prvakov pa je v skupinskem delu te sezone zabil en zadetek ter enkrat podal za gol soigralca. Na papirju je Real velik favorit, toda Neapeljčani igrajo v izvrstni formi, vse od 29. oktobra lani so namreč neporaženi. Callejon bi bil lahko pomemben del priprave Napolija na Real, saj odlično pozna svoje nekdanje soigralce, s katerimi še vedno ostaja v stikih. "Imam veliko kontaktov s Sergiom Ramosom in Alvarom Morato. Prav tako sem čestital Cristianu za osvojeno zlato žogo," je povedal španski napadalec. Ta je še obrazložil, da je Ronaldo "povsem običajna in preprosta oseba, je velik delavec". "Ne zgodi se, da bi vsak dan delal z najboljšim igralcem na svetu," je pristavil Callejon, ki skupaj z Driesom Mertensom in Lorenzem Insignejem tvori učinkovit napadalni trio Napolija. "Zelo se zabavamo. Vsi trije se dobro dopolnjujemo, upam, da bomo tako nadaljevali," je zaključil Callejon. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.