Liga prvakov

FOTO in VIDEO: Real z neverjetnim golom napredoval v osmino finala

Madrid, 03. 11. 2015 15.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Na tekmi četrtega kroga Lige prvakov sta se v derbiju skupine A na Santiagu Bernabeu pomerila španski Real in francoski PSG. Madridčani so slavili po golu rezervista Nacha z 1:0 pa čeprav so bili gostje, ki so kar trikrat zadeli okvir vrat, boljši nasprotnik. Galaktiki so se z zmago že uvrstili v osmino finala.

Evropska in svetovna nogometna velikana sta bila velika dolžnika s prve tekme v Parizu, kjer je bilo malo prometa pred goloma in še manj izrazitih priložnosti, tako da je bil izid brez zadetkov še najpravičnejši, vsekakor pa ni zadovoljil želja in pričakovanj nogometnih navdušencev po svetu. Da so v francoski prestolnici pokazala veliko premalo, so se očitno dobro zavedali tudi v obeh taborih pred tekmo na Santiagu Bernabeu, saj je bila otvoritev tekme veliko bolj živahna in pestra ter napovedovala pravi nogometni spektakel dveh izjemnih ekip. Če so bili v uvodnih minutah zelo podjetni in tudi napadalno usmerjeni večkratni francoski prvaki iz Pariza pa so po prvem naletu gostov vajeti igre povsem prevzeli galaktiki in uprizorili ofenzivo na vrata Kevina Trappa. Trener ekipe PSG Laurent Blanc je moral že po 15 minutah zamenjati svojega ideologa igre poškodovanega Italijana Marca Verattija, kar je pomenilo dovolj veliko težavo za francosko klop. Parižani so se po kratki obdobju nemoči pobrali in na polovici prvega polčasa prišli do izjemne priložnosti. Zlatan Ibrahimović si je na robu kazenskega prostora izboril prostor za strel in diagonalno le za las meril mimo domačih vrat, ki jih je vnovič (odlično) branil Keylor Navas.

Rafael Benitez in Laurent Blanc
Rafael Benitez in Laurent Blanc FOTO: Reuters
"Ibrakadabra" je bil le nekaj minut kasneje nevaren še iz prostega strela, ko je bil s kakšnih 25 metrov spet za malo nenatančen. Francoski prvaki so bili v prve pol ure boljši tekmec in so bili precej bližje vodstvu, kot dokaj medli Madridčani, ki so za nameček ostali še brez poškodovanega Brazilca Marcela. In ko so domači navijači že začeli s prvimi žvižgi, so galaktiki do vodstva prišli na nepričakovan način. Že takoj po vstopu v igro je, tudi po napaki gostujoče ožje obrambe na čelu z vratarjem Trappom, lepo zadel Nacho. Odgovor gostov je bil bliskovit. Že v naslednjem napadu je silovito sprožil rezervist Adrien Rabiot in zadel okvir vrat. PSG se je močno trudil, da bi že do odmora prišel do rezultatskega izenačenja, a gostom je tudi sreča obrnila hrbet in ostalo je pri minimalnem vodstvu Reala. V sodnikovem podaljšku je Angel di Maria sijajno našel Edinsona Cavanija, ki se je znašel sam pred Navasom, vendar je slabo streljal. PSG je v nadaljevanje startal podobno, kot je končal prvi polčas - napadalno, z željo po hitrem izenačenju. Terenska premoč je še naprej na gostujoči strani, Real pa je v nadaljevanju še bolj čvrst in obrambno naravnan, kar je vse bolj jezilo domačo armado navijačev, ki je svoje mnenje jasno izrazila z žvižgi. A sredstva pač opravičujejo cilj in cilj domačega trenerja Rafael Beniteza je bil, zapreti vse dohode do gola. Četudi na ne spektakularen način.

Edinson Cavani
Edinson Cavani FOTO: Reuters
Real je imel sicer petnajst minut pred koncem priložnost, da tekmo dokončno odloči, a je bil Isco premalo zbran in dvoboj je ostal "neodločen". Aktiven rezultat je napovedoval "turbulentno" končnico, saj so Francozi za mirnejše nadaljevanje Lige prvakov potrebovali točko na Santiagu, galaktiki pa bi si z zmago, ob ugodnem rezultatu na drugi tekmi skupine, že zagotovili napredovanje v osmino finala. Nalet Francozov ni obrodil sadov in španski velikan je ob ne ravno blesteči igri in ob številnih odsotnih, le prišel do odmevne zmage ter zadržal nedotaknjeno mrežo, kar je seveda najbolj razveselilo izjemnega vratarja Navasa. Kostaričan v Ligi prvakov že 540 minut ni prejel zadetka. Na lestvici debitantov brez prejetega gola je prehitel Miguela Angela Moyo, ki je med leti 2010 in 2015 svojo mrežo nedotaknjeno ohranil 529 minut.

Postavi:
Real Madrid: Navas, Marcelo (Nacho), Ramos, Varane, Danilo, Kroos, Casemiro, Modrić, Isco (Kovačić), Jese (Vazquez), Ronaldo. Trener: Rafael Benitez.
PSG: Trapp, Aurier, Luiz, Silva, Maxwell, Motta, Verratti (Rabiot), Matuidi (Lucas), Di Maria, Cavani, Ibrahimović. Trener: Laurent Blanc.
Sodnik: Mark Clattenburg

Izid:

Real Madrid - PSG 1:0 (1:0)
Nacho 35.

Real - PSG
Real - PSG FOTO:

Real - PSG Facebook
Real - PSG Facebook FOTO:

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (393)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

NoExit
04. 11. 2015 19.22
+4
Zelo dobra tekma ----PSG igra odlično ..Real je imel več sreče ,kot po navadi..--- Rezultat bi lahko bil absolutno tudi popolnoma drugačen ..
Principat
04. 11. 2015 19.10
+3
rael je toliko bogat , kot v neki državi cela 1. liga, tu se nimaš kaj čuditi ,, če bi včeraj ronaldo zadel bi še bilo nekako ,, v španiji se danes piše da sonce zahaja
kameltrajbar
04. 11. 2015 15.45
+10
....:))))..polizani na močnejših tekmah zmrzne....:))))
xx234
04. 11. 2015 17.18
+8
Ja iskreno povedano vceraj Ronaldo ni pokazal nicesar...in to bojo potrdili vsi ki so vceraj spremljali nogomet...drugace pa zanimiva tekma
Los Galacticos
04. 11. 2015 12.06
-2
Zalužena zmaga ? Ne in ja.. Zakaj ne, ker je PSG bil boljši, zakaj pa ja, ker en PSG ki trenutno ima eno boljših zasedb in je eden izmed favoritov za LP ni mogel na dveh tekmah zabit niti en gol zdesetkanemu Realu... Sinoč so bili zelo blizu, a žal samo trije streli v okvir gola... Igralec tekme za moje pojme je bil DiMa, vrjetno od prestopa v PSG odigral svojo najboljšo tekmo in podaje ki jih je pošiljal soigralcem bi morale končat v golu Reala... Real kot sem že rekel, je zdesetkan in kakšne super igre ni bilo pričakovati, za moje pojme so še dobro igrali glede na postavo... Že po prvi tekmi sem rekel da če PSG kdaj ima možnost zmagati Reala je bilo to v teh dveh tekmah in da mi je prva tekma pokazala da PSG še ni pripravljen na veliki korak v LP če ni mogel doma premagati polovičnega Reala... Kar se pa tiče Reala bi rekel da je vse potekalo kot so si želeli, no vsaj do tistega pretresa možganov Isca ( skoraj da sem prepričan da je bil manjši pretres ), od takrat je igra Reala hudo padla, Isco je pa bil kar malce zgubljen, kdor ga je opazoval je videl da ni na 100%... Najboljši je bil Kroos pri Realu, končno veliko tekanja, in predvsem je on bil ta ki je organiziral igro Reala, saj Modrić je bil pod nivojem, je pa bila to mogoče taktika Beniteza, kdo je prvi delal presing na polovici PSGja ? Kroos, kar me je zelo presenetilo da je bil postavljen tako visoko, celo pred Ronaldom in Jesejem ko so se branili... Jese se je od 20min naprej popolnoma zgubil, celo šel sem gledat potek tekme če je bil slučajno zamenjaj in da nisem tega opazil haha... Ronaldo je bil soliden, a vseeno se je pričakovalo veliko več, ampak čaka se komplet Real da bo prišel do izraza, sploh po vrnitvi Jamesa in Balea, ter tudi Benza bo Ronaldo spet mašina... Jih je pa ta zmaga spet drago stala, poškodba Marcela, ki pa upam da ni hujša in bo proti Barci spet na 100%... PSG bo zdaj pred pravim testom, saj bo v izločilnih bojih dobil zelo težkega nasprotnika... Kakorkoli Real je dobil kar je želel, sedaj pa dve izjemno važne tekme proti Sevilli v gosteh in doma Barca... Še posebej tekma proti Barci bo izjemno važna, z zmago na 3+, ter Barca igra z Sociedadom in Valencio naslednje tekme, kjer bi lahko zgubili kakšno točko... Ampak počakajmo clasico, tam je vse možno...
PD00X
04. 11. 2015 12.48
+8
Celoten svoj komentar si zrušil s svojo izjavo , da je bil Ronaldo včeraj soliden , kajti včeraj je bil ponovno zelo slab , med najslabšimi in popolnoma neviden , glede na renome prava katastrofa . Ibro je včeraj na igrišču pokazal , da je v vseh elementih nogometne igre car za njega , Ronaldo pa je s svojo igro ponovno dokazal , da je najbolj precenjen in medijsko ustvarjen super nogometaš , ter da je še zelo daleč od najboljšega saj še med najboljših 10 ne spada .
aleks 2
04. 11. 2015 13.19
+2
PD Ibra car za njega? Ja je odlicen a vseeno...zamenjani vlogi to tekmo.v Parizu je bil Ronaldo na takem nivoju kot vceraj Ibra (Ibra recimo ni spravil niti enega strela na prvi tekmi) .. Je bil pa vseeno Ronaldo vceraj niti ne bom rekel da zelo slab..a defenitivno pod nivojem na keterem je zmozen igrati..mogoce je pa razlog odsotnost nekaterih igralcev pri Realu.pa se Marcelo je bil off ki pa tudi vemo da je zadnje tekme naravnost fantasticen.
aleks 2
04. 11. 2015 13.19
+1
PD Ibra car za njega? Ja je odlicen a vseeno...zamenjani vlogi to tekmo.v Parizu je bil Ronaldo na takem nivoju kot vceraj Ibra (Ibra recimo ni spravil niti enega strela na prvi tekmi) .. Je bil pa vseeno Ronaldo vceraj niti ne bom rekel da zelo slab..a defenitivno pod nivojem na keterem je zmozen igrati..mogoce je pa razlog odsotnost nekaterih igralcev pri Realu.pa se Marcelo je bil off ki pa tudi vemo da je zadnje tekme naravnost fantasticen.
Los Galacticos
04. 11. 2015 14.49
+3
PD00X, se ne strinjam... Ronaldo je že kak mesec ali več edini napadalec pri Realu... Jese je včeraj kot sem napisal od 20min naprej bil neviden na terenu... Ronaldo v napadu ne bo kaj dosti naredil dokler igra sam, Modrić in Kroos sta pa nekoliko bolj usmerjena v defenzivi tako da je Ronaldo odvisen zgolj od Isca ki je pa po eni strani podoben Ronaldu, egoizem z žogo... Mogoče bi lahko rekel da Ronaldu prazaprav edine prave žoge pošilja Marcelo... Zakaj sem napisal soliden ? Ja v napadu ni bilo nič konkretnega, a Ronaldo ima letos tudi drugo nalogo in to je defenziva... Prebral si vrjetno da sem napisal da je Kroos bil celo pred Ronaldom in Jesejem ob presingu, kar ti lahko da vedeti da sta Ronaldo in Jese kar lepo zadaj v defenzivi in opravljala svoje delo... Torej solidno je odigral... Ne vem, mogoče pa ne razumeš besede "solidno" v tem primeru, za Ronalda je "solidno" že kiks... Moraš vedet da ekipa zelo lahko pokriva enega samega napadalca, PSG je to včeraj opravil z lahkoto in ne moreš pričakovati da bo Ronaldo ob tem naredil nekaj... Počakaj da se vrnejo Bale in Benz, bo za Ronalda takoj več prostora, če temu dodaš vrnitev Jamesa čigar žoge kar letijo v Ronalda boš videl da bo človek spet mašina...
ummax
04. 11. 2015 09.32
+3
Tale gol od Nacha, me spominja na Osterčevga proti Romuniji iz pred let, ko je ravno tako "užgal" na prvo, pa ni točno vedel kam bo letelo. Ni kaj...gol je gol.
mmickica
04. 11. 2015 09.14
+13
Tekma je bila odlična, ampak to predvsem zaradi PSG! Real me je kljub zmagi pravzaprav zelo razočaral - nekaj časa so bili celo izjemno nebogljeni, brez kakršnekoli ideje, brez koncepta,... Presenetilo so me v glavnem!
apodgraj
04. 11. 2015 11.59
+10
PSG je igral zelo dobro . Z malo več sreče , bi lahko gladko zmagal vsaj s tremi goli razlike . Real si prosto te zgmage ni zaslužil . Ronaldo je iz tekme v tekmo slabši in popolnoma ne viden na igrišču . ProTi PSG -ju je bil najslabši igralec na igrišču .
Los Galacticos
04. 11. 2015 12.28
-4
@apodgraj, res je PSG je bil boljši, a vseeno ne bi rekel da so si zmage zaslužili... Kot prvo v 180minutah niso spravili žoge v gol kljub polovičnemu Realu, spravili so komaj 5 strelov v okvir gola na dveh tekmah... Pač posest, veliko driblingov, 2 vratnice in lepa igra ne pomeni nič če ne zabiješ gola... @mmickica, ne vem zakaj si sploh pričakovala kaj več od igre Reala ? Glede na to da jim manjka skoraj celoten napad, na sredini igra Casemiro, manjka James, ter v obrambi ni Carvajala in še od 30min je RBja igral "super igralec" Nacho... Že to da so odnesli 4 točke je velik uspeh za "B ekipo" Reala... Poraz na prvi tekmi pa tudi na tej ne bi bilo presenečanje, zato je ta zmaga in tista točka na Parku prinčev še toliko slajša :)
mmickica
04. 11. 2015 15.57
+5
Belaj, jaz temu ne bi rekla B ekipa Reala. Vse to so zelo dobri in dragi igralci.
apodgraj
04. 11. 2015 16.17
+4
Real je igral zelo zaprto in pri takšni postavitvi je teško spraviti žogo v gol . Tudi Barca pri takšni postavitvi ima vedno velike težave . Gol , ki ga je zabil Nache je bil udarce pred gol , ki je na srećo Real končal v mreži . Zadnje čase opažam , da Ronaldo vse manj žog dobiva od svohi soigralcev in tako nima več pravih možnosti za dosego gola .
Ka pa mislis
04. 11. 2015 09.05
-8
Najbolj so razocarani slinavci katerim klub igra se le danes. Ali res toliko obozujejo real?
Los Galacticos
04. 11. 2015 12.21
-6
Jap, dvoličneži so tukaj zelo popularni... Se še danes spomnim ko so popili 7Up je bilo milijon izgovorov da je Messi igral poškodovan, torej zaradi enega igralca so imeli opravičilo za 7 komadov v mreži, ko pa Realu manjka 6 igralcev in zmaga 1:0 pa slišiš marsikaj na račun igre Reala haha... ( zakaj sem napisal 6, ker jih je toliko manjkalo proti Celti pa so kljub temu zmagali, Barci je pa manjkal Messi in letos povprečni Iniesta in so zgubili z visokih 4:1 )... Pač dvojna merila, a tega smo že vajeni an ? ;)
peggi
04. 11. 2015 08.59
+10
Pozitivno presenečena nad igro PSG ja in zelo razočarana nad igro Reala ,sama sreča ,da je PSG edini ,močnejši klub v njihovi skupini,ker drugače mislim,da bi Real komot pogrnil v prvem delu tekmovanja.A se tako igra na domačem terenu?Katastrofa res dejstvo je ,da je bil PSG včeraj zrel za visoko zmago ampak nekako je bil gol za nih zaklet ,toliko priložnosti kot so jih imeli z takim moštvom kot je Real je nedopustnu.Od Reala edini ,ki bi jih lahko pohvalila so Varane,Marcelo ,ki pa se je žal poškodoval upam,da ni poškodba hujše narave,,Isco kaj je ta model včeraj delal tako kot se je pa on boril pa res kapo dol pravi borec je in ena redkih svetlih točk pri Realu.Seved čestitke Nachu za prvenec in Kroosu za asistenco.Navas tisto kar je ubranil je bilo kar solidno.Ostalo pa bolj kot ne za pozabo,js nevem kake probleme majo v slačilnici ampak dejstvo je da jih imajo ker se to pozna na igrišču in samo boginji fortuni se lahko zahvalijo za zmago.S tako igro bodo na El Clasiccu pogrnili na celi črti četudi ne bo Messija .
vrtojb
04. 11. 2015 08.48
+10
hudo velik krompir za real, psg si je zasluzil zmago
apodgraj
04. 11. 2015 16.38
+2
Trend - V tvojih analizah na igro posameznih igralcev Reala pogrešam tudi kakško analizu o igri Ronalda . Prav bi bilo ,da bi si glede na svojo igro prislužil tudi kakšno negativo kritiko na njegovo igro , ki je zadne čase vse prej kot igra zvezdnika .
Trend01
04. 11. 2015 08.47
-10
Dejstvo je, da bi si PSG zaslužil točko. Kot sem že pred tekmo napovedal Real ni potreboval zmage. PSG pač. In tako so Francozi pristopili in igrali. Na zmago! Pošteno. Pred Madridčani sta le še dve tekmi letos, ki bi jih lahko jemali nekoliko bolj sproščeno. Malmö doma in Šahtar v gosteh. In konec. Ajd, res, da se pozna, ker nekateri še ne igrajo, a počasi bo treba tudi proti napadalno usmerjenim ekipam pokazati več od igre. Sicer spet brez prejetega gola. Nekoliko sreče je bilo. Spet. A iz aviona se vidi, da kljub željam, obramba ne deluje tako kot bi morala. Ali je to posledica neigranja cel kup igralcev? Ne vem. A v osrednji obrambi bo treba nekaj spremeniti. Morda bi kakšno tekmo lahko odigrali brez sicer dobrega Casemira. S Kroosom na DM-ju. Zadnje čase je forma Nemca bolj tako. Skromna za njegov nivo, znanje. Nekako se ne znajde najbolje ne trenutni »funkciji«. A najprej se mora vrniti James. PSG je odigral letos najboljšo tekmo, a pod črto v dveh tekmah ni zmogel niti 1x premagati poškodovanega Reala. Kdo je sploh odigral dobro tekmo? Solidno me je presenetil (že druga dobra tekma) Isco (kar tako naprej). Casemiro je bil zopet na svojem nivoju, tudi Varane. Zelo me je tokrat presenetil Nacho, ki mu bekovska pozicija mnogo bolj odgovarja kot CB (moje mnenje seveda). Modriću se vidno pozna, da še ni pravi. Kroos je sicer odigral solidno tekmo (v drugem polčasu), a žal nista s Hrvatom kaj prida v napadalnem delu pomagala. Ronaldo tokrat ni toliko negodoval kot prejšnje tekme, a mu to pomaganje v obrambi škodi v napadu. Manjko moči? Naj ga da počivati tekmo ali dve. K sreči je pred reprezentančno »pavzo« le še ena tekma. Brez obveznosti so vsi razen Navasa, Pepeja in morda Jamesa. Začudil sem se Benitezovi samozavesti, da Jamesu še ne dovoli igranja. Najboljšemu članu ekipe. Me zanima ali ga bo uporabil v soboto proti tokrat slabi Sevilli ali ga bo imel na klopi in tako nakazal Kolumbiji, da še ni sposoben igrati. Vemo kaj se je zgodilo v prejšnji »pavzi« z Benzom in Baleom. Nekoliko sem bil presenečen, da je tekmo začel z Iscom. Kot sem že dejal. Dobra tekma »krvavega« Isca. Vázquez je zopet opravil dobro delo. Jesé tokrat žal ne. Na drugi strani je Di María pokazal ogromno volje, energije, a mu je na koncu zmanjkalo. Vsa čast za tisti strel ter odlični driblingi (malo preveč jih je naklofal – 8). Motta je tokrat opravil mnogo boljše delo kot zadnjič. Žoga je šla hitreje od njega in posledično so Parižani pritiskali na Madridčane. Zdajle se bo sicer čudno slišalo, a PSG je imel »srečo«, da je vstopil Rabiot. Je kar korektno dvignil tempo. Maxwell je delal kar veliko škode po levem krilu kjer ga je čakal skromni Danilo. In Real je imel srečo, da sta v špici igrala spet nevidna, slaba Ibrahimović in Cavani. Trapp je bil sicer krivec pri golu, a je ostalo delo opravil več kot dobro. Ja, sicer je žalostno, da te doma nadigra PSG kljub oslabljeni domači postavi. A je tudi dejstvo, da je to ekipa, ki je lani nadigrala (in, ki ne pozna strahu pri igri v gosteh – še bolj so nevarni kot doma) odlični Chelsea (ja, vem, Mourinho je doma bunker igral). Vseeno – Real je zbral podobno število strelov in 8x tolkel v okvir gola, PSG 5x. S tako malo streli pač ne premagaš Navasa razen, če ti uspe »tap in«. Rezultat – OK. Pristop k igri – ni OK. Bomo videli kako bo s Sevillo. Čakam na pravega Modrića, na povratek Jamesa, Balea, Carvajala. To bo popolnoma druga zgodba. Upam! P.s. – naj se Marcelo in Verratti čim prej vrneta na igrišče.
sportko47
04. 11. 2015 09.59
+10
Uauu, bravo Trend a si kej zmatran, dej zdej se pa mal ulež pa počivi, tole je tut tebe izčrpali...pravs Muri je igral bunker, VI (Real) ste mel pa taktično postavitev...dobra! Na kratko: Real je dubu šolo nogometa včeraj by PSG in izredno srečo pri golu, ti pa kr olepsuj sej smo pričakoval, da bo tko...
Los Galacticos
04. 11. 2015 12.44
-1
Veš kaj je z Marcelom, kdaj se vrača ? James bo vrjetno nastopil proti Sevilli, v najslabšem primeru bo stopil na igrišče v drugem polčasu, zamenjal bo vrjetno Casemira ali Isca in bota Modrić in Kroos spet na svoji stari poziciji... @sportko47, kaj ti imaš mentalno kapaciteto kamna ? Zadnje čase te zelo motijo komentarji ki niso na nivoju primitivnosti... Kaj je pa slabega če človek napiše svoje mnenje kako je videl tekmo ? Tudi nikjer ni bilo napisano da Real ni igral bunkerja, je pa letos Real prvič igral "bunker", ampak vrjetno si ti veliki strokovnjak in mi lahko razložiš kako je Real z bunker igro uspel spraviti 9 strelov v okvir gola, med tem ko je PSG napadalno uspel le 4x ? Ja res je, Real je dobu šolo nogometa od PSGja ki v 180min ni uspel spraviti žogo v gol... WOW ti si pa res strokovnjak... Imaš še kakšno pametno, da se mi tukaj kaj naučimo ? Zgubljaš se če ni komentarja tipa "pen++naldo, pena++ssi, štala madrid" in podobni, saj je očitno da je to najvišji nivo komunikacije na katerem si sposoben komunicirati-normalno... Aja, pa še to če te lahko uprašam, zadnjo sezono je Real nadigral Barco v obeh tekmah, sicer eno zgubil kljub da so Barco šolali v nogometu ( sploh na prvi tekmi ), a se je vseeno Barca na koncu veselila lovorike, torej po tvoji logiki si Barca ni zaslužila la lige ?
SERIOUSLY01
04. 11. 2015 12.53
+4
kakšno mentalno kapaciteto ima osebek , ki piše kot blazen dan za dnem praktično iste stvari.kot našmrkana lajna....
Trend01
04. 11. 2015 14.27
-1
@Belaj - ne, ne vem. Nisem nikjer zasledil ali dobil informacije.
sportko47
04. 11. 2015 14.30
+3
Trendi tak esej pa nobenega somišljeniki, sami minusi , niti enga okusa,! Jest k sm bl slab analitiki ti sporočanje da nogomet očitno ni zate. Žal... Mogoče je pocas cajt da se počasi preusmeril...a ves kaj bi blo zate...ja sm vedu da veš UMETNOSTNO DRSANJE če boš dosegu 30% Milje Babovič boš car...če ne ves kdo je to ti kr vprašaj, oz če ti je to nerodn pa strička Googla vpraš
sportko47
04. 11. 2015 14.32
+3
Neki me hebe tale tipkovnica Milka Babovič,, niti enga plusa in ne okusa
Los Galacticos
04. 11. 2015 14.56
+0
@SERIOUSLY01, mogoče človek enostavno ima čas za to ? Mogoče je športni fanatik ? Ne vidim nič slabega v tem da piše dan za dnem... Kaj si pa ti kaj drugačen ? Dan za dnem pišeš tu, samo da so tvoji komentarji tipa "našmrkana lajna" in nimajo nobene zveze z člankom in debato... Če sm iskren včasih raje preberem njegov komentar o nogometu kot pa članek... Zakaj ? Ker ima informacije ki so včasih res zanimive, po drugi strani pa od komentarja kot je "našmrkana lajna" ne bom nič pametega zvedel... Zato mi ni jasno zakaj vas človek toliko moti...
kameltrajbar
04. 11. 2015 15.44
+2
točko???....psg bi moral zmagati vsaj 3:0...realno stanje na terenu...:)))
Trend01
04. 11. 2015 16.02
-4
Zanimivo. Ko je Real proti Gijonu, Granadi, Malagi streljal 78x proti golu in le 1x zadel, se pa nihče ni oglasil, da bi moral te tekme dobiti. PSG je imel na razpolago 180 minut + podaljške in ni uspel. Kje je zdaj problem? V dveh tekmah je bil boljši le v prvem polčasu druge tekme.
apodgraj
04. 11. 2015 16.40
+1
Velikokrat , poleg dobre igre potrebuješ tudi veliko sreče , ki je posebno v nogometu potrebna . Vedno ne zmagujejo najboljši !
Trend01
04. 11. 2015 18.13
+0
vsismosužnji
04. 11. 2015 08.45
+0
in za take nerodne šalabajzerje ki skrbijo da je nogomet vse manj gledljiv klubi zapravljajajo težke milijone!!
memike
04. 11. 2015 08.18
+8
bogi real. psg odlicno. vsaj dva bi morali dat.
Maady
04. 11. 2015 07.50
+14
Zaka ni špilal Ronaldo, a je gate prodajal..Nč od nč sreča, ampaj drugič za drugega..PSG jih je povozil ko brzi vlak..ampak vseeno zmaga je zmaga..daleč pa ne bodo prišli...tu bo zgodba teh umetnikov končana..
enakostzavse
04. 11. 2015 07.46
+12
1:0 za real. Tile kekci so bili nadigrani s strani PSG kot da so v tretji SLO ligi. Mogoče bi bila lepša igra na strani reala, če bi bil tudi pedraldo na igrišču hahahahahaha
sdkms
04. 11. 2015 08.08
-8
enakostzavse
04. 11. 2015 08.12
+9
Ah ja, saj je "igral" pedraldo. V devetdeseti minuti je je skoraj uspel podat soigralcu. Drugič mu naj prinesejo pručko v nasprotnikov prostor, da revež ne bo rabil stat. Beda od "nogometaša".
23345
04. 11. 2015 08.55
+6
JA PA KAKO SE ŠOPIRI KO DA KAKŠEN GOL. ODVRATNEŽ TA RONALDO. PSG SO SI ZASLUŽILI ZMAGO. ŠPANCI PA IMAJO SREČO KOT VEDNO. KAKŠNA SLABA IGRA REALA, NIČ OD NIČA
Ka pa mislis
04. 11. 2015 07.32
-20
Pac se igra kolk se potrebuje.
Barca17 1
04. 11. 2015 07.53
+6
Ka pa mislis
04. 11. 2015 09.03
-7
LAC
04. 11. 2015 07.28
+12
Zanimivo napadalec hoče centrirati in po nerodnosti doseže zadetek. Se spomnim Osterca je tudi za Slovenijo zadel pa tega ni hotel. Glavno da tudi takšni zadetki štejejo.
Campeones36
04. 11. 2015 07.47
+4
Nacho je pa res napadalec...svasta majka rodi
LAC
04. 11. 2015 08.12
+0
Vsaki igralec ko je pred nasprotnimi vrati se smatra kot napadalec ali ne!? Po tvoje se je Nacho branil. Sodeč po udarcu na gol res!
Symbolic
04. 11. 2015 08.12
+1
Minotauer, ne vem zakaj minus...Za tiste, ki nekaj napamet pišejo: Nacho je branilec! Potem so Marcelo, Ramos ali Pepe tudi napadalci... saj so kot branilci tudi zadeli! Važna je pozicija na kateri igralec igra, ne pa to kje se trenutno nahaja na igrišču...
LAC
04. 11. 2015 09.43
-1
Vidim, da je to pretežka snov. Pač drugič.
Symbolic
04. 11. 2015 10.27
+0
breezer
04. 11. 2015 07.26
-1
Bravo REAL, fuzbal odloča o doseženih golih, tu je bila tehtnica na REALovi strani. Nima veze kako se doseže, štejejo pač goli in ne statistika kdo je več brcnil. Se pa strinjam, da je imel PSG več priložnosti in boljšo igro na momente. Tokrat je bila sreča pri Špancih.
Symbolic
04. 11. 2015 07.24
+3
Jah, ne zmaga vedno tisti, ki je boljši na tekmi... staro, toliko krat potrjeno pravilo... PSG je bil boljši pravite... ok, v polju (Maxwell, Thiago Motta, Matuidi), ampak s tem Cavanijem ne bodo daleč prišli! Prava "šeprtlja"...Na goaldotcom je za "worst player"-ja Ronaldo, jaz bi pa reko: Cavani... zafural je vse kar so mu soigralci pripravili! Di Maria in Matuidi, (zlasti Di Maria) pa sta krepko izstopala iz povprečja... Pri Realu pa skoraj vsi, razen Ronalda, na povprečju (med 2,5 in 3)... Suma-suimarum: ob "nekaj" sreče so 3 točke ostale doma! (narekovaji: namerni)
carli17
04. 11. 2015 07.35
+0
in kaj je včeraj po tvoje pokazal jokica več kot drugi haaaaaa edino gate
Symbolic
04. 11. 2015 08.02
+4
Po moje? Kje si pa, v mojem komentarju prebral, da je pokazal "več kot drugi"? Če misliš na "razen Ronalda" - nisi razumel! Očitno ne veš, da nekdo lahko izstopa iz povprečja navzgor (pozitivna smer), ali iz povprečja navzdol (negativna smer) ... Ronaldo je včeraj odigral pod povprečjem ekipe, torej izven povprečja, samo navzdol! A nisi povezal s tem, da je izbran za "worst playerja"... Logika TE sprašuje: kako "worst player" lahko pokaže nekaj več? Pa še to: te pobalinske pripombe ("edino gate") obdrži zase in za svoj debatni krožek... debatiraj le o igri!
devetdeset
04. 11. 2015 07.22
+12
in zakaj naj bi to bil nekakšen neverjeten gol kot sugerira naslov?
apodgraj
04. 11. 2015 16.42
+1
Spontani udarec pred gol , ki je posreči končal v mreži.
Symbolic
04. 11. 2015 16.54
kameltrajbar
04. 11. 2015 07.10
+7
...srečkoti....)))....psg jih je sesul..