Liga prvakov

VIDEO: Messi se je s čustveno objavo poslovil od Neymarja: 'Se vidiva, zelo te imam rad'

Barcelona, London, Pariz, 02. 08. 2017 10.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min
Avtor
T.Š./J.K./STA
Komentarji
531

Konec sage o usodi brazilskega zvezdnika Neymarja je vedno bližje. Ugibanja o tem, ali bo ostal ali odšel, je ustavil kar sam, saj je soigralcem pri Barceloni pred treningom sporočil, da odhaja. Brazilčev dosedanji soigralec Lionel Messi se je oglasil s čustvenim sporočilom, predstavitev Neymarja v Parizu morda že ta teden.

Več videovsebin
  • Iz SVETA: Rekordni prestopi v nogometu
    01:31
    Iz SVETA: Rekordni prestopi v nogometu
  • Iz SVETA: Amir Ružnić o prestopih nogometašev
    02:39
    Iz SVETA: Amir Ružnić o prestopih nogometašev
  • Iz 24UR: Neymar se je že poslovil od Barcelone
    02:10
    Iz 24UR: Neymar se je že poslovil od Barcelone
Po zadnjih informacijah v Španiji Barcelona, vsaj v tem prestopnem roku, ne bo speljala Antoina Griezmanna madridskemu Atleticu. Francozove delnice so po tem, ko je bolj kot ne postalo jasno, da Neymar odhaja v PSG, močno poskočile, a naj bi predsednik Kataloncev Josep Maria Bartomeu Madridčanom obljubil, da jim v času, ko še traja kazen Mednarodne nogometne zveze (Atletico do zime ne sme registrirati novincev), francoskega asa ne bodo speljali.

Neymar se je iz Kitajske, kjer je imel kopico dolžnosti s pokrovitelji, že dopotoval nazaj v Španijo. Moštvo Barcelone je imelo danes na sporedu trening in Brazilec se je pridružil moštvu pred začetkom načrtovane vadbe. Iz kluba so sporočili, da se je Neymar poslovil od soigralcev in dejal, "ima namen zapustiti klub in nadaljevati kariero drugje, trener pa mu je dal dovoljenje, da izpusti trening." Trener Ernesto Valvedere mu je dal prosto in mu dejal, da naj uredi zadeve glede svoje prihodnosti. Nogometaši Barce so imeli dva dni prosto po ameriški turneji, danes imajo na sporedu dvojni trening. Na prvega načrtovanega ob 9.30, je kot zadnji prišel Neymar (kot poročajo španski mediji ob 9. uri), odšel v garderobo, sporočil novico in nato hitro zapustil prizorišče. Po pisanju časnika The Independent je v zadnjih dneh prišlo do spremembe mišljenja v vodstvu kluba, ki Neymarja ni želelo izpustiti. A je zaradi nenehnih vse višjih finančnih zahtev, grabežljivosti in pehanja za čim višjim zaslužkom Brazilčevega agenta Wagnerja Ribeira, prišlo do zasuka in v klubu so pripravljeni, da Neymar odide in da je to trenutno najboljša rešitev. Ribeiro je na Twitterju objavil sliko Eifflovega stolpa in zapisal: "Kako čudovit je Pariz, njegova gastronomija, vino in NOGOMET." Vodstvu kluba ni vseeno, da zvezdnik odhaja, a so prepričani, da so storili vse, da mu ugodijo, še posebej, ker je ne dolgo nazaj podpisal novo, bogato petletno pogodbo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kot kaže je le še vprašanje ur, kdaj bo tudi uradno potrjeno, da bo brazilski zvezdnik okrepil PSG, potrebna bo urediti še finančne podrobnosti. Njegova odkupna klavzula je kar 222 milijonov evrov, kar bi za več kot 100 odstotkov preseglo dosedanji rekordni prestop Paula Pogbaja v Manchester United, ki je plačal 105 milijonov evrov. Lani je Neymar podaljšal pogodbo z Barcelono vse do leta 2021, letošnja odkupna klavzula je kot omenjeno 222 milijonov, če pa bi ostal, bi prihodnje leto morali zaintersirani odšteti še malce več, 250 milijonov evrov. Pri katalonskem klubu se že ozirajo za zamenjavo, med kandidate mediji največkrat uvrščajo naslednjo trojico:  to so Philippe Coutinho (Liverpool), Paulo Dybala (Juventus) in Ousmane Dembele (Borussia Dortmund).

Takšna je bila ena od današnjih objav na Instagramu "kako se spreminjajo časi":

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Messi se je oglasil: "Se vidiva, zelo te imam rad"
Neymarjeva saga naj bi močno načela tudi njegov odnos z ekipo, toda največji zvezdnik Barce Lionel Messi je popoldne vseeno postregel s čustveno objavo na družbenih omrežjih. Poleg montaže njunih skupnih trenutkov, je zapisal: "V ogromno zadovoljstvo mi je bilo, da sem lahko s tabo delil vsa ta leta, prijatelj Neymar. Želim ti veliko sreče v tem novem obdobju življenja. Se vidiva, zelo te imam rad."

Antoine Griezmann (informacije zgoraj) naj ne bi predstavljal naslednje okrepitve katalonskega velikana, ki naj bi od Paris Saint-Germaina zahteval izplačilo odkupne klavzule (222 milijonov evrov) v celoti. Čeprav je predsednik La Lige Javier Tebas napovedal, da njegova organizacija nakazila Parižanov ne bo sprejela, to bi lahko pokvarilo prestop, je jasno, da bo Brazilčeva selitev v vsakem primeru podrla vse rekorde. Tudi zato se evropski klubi že bojijo povratka Kataloncev na tržnico, kjer bi si z 222 milijoni lahko, vsaj teoretično, privoščili katerega koli nogometaša.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Brazilčev svetovalec Ribeiro trdi, da bo Neymarjeva predstavitev še ta teden, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Neymar je po tednih govoric o prestopu v francoski PSG, ki je v lasti katarskega podjetja Qatar Sports Investment, na sredinem jutranjem treningu soigralcem povedal, da odhaja. Trener moštva Ernesto Valverde mu je dal dovoljenje, da trening predčasno, že po slabe pol ure, zapusti in se posveti svojim opravkom. Zatem je vodstvo Barcelone v izjavi za javnost zapisalo, da je Neymar izrazil željo po odhodu. "Klub ga je obvestil, da odkupna klavzula v njegovi pogodbi iz 1. julija znaša 222 milijonov evrov in jo zainteresirani morajo plačati v celoti," je med drugim zapisal katalonski klub.

Po poročanju francoske tiskovne agencije AFP je Neymarjev svetovalec Ribeiro sporočil, da bo PSG Barceloni plačal zahtevan znesek, pariški klub pa bo napadalca predstavil še ta teden. Ribeiro je novinarjem na letališču El Prat v Barceloni dejal, da bo PSG izkoristil Neymarjevo odkupno klavzulo "v naslednjih urah", Brazilca pa bodo predstavil "ta konec tedna". Številni mediji so poročali, da je PSG Neymarju pripravljen dati 222 milijonov evrov kot denar za vlogo ambasadorja SP, ki ga bo gostil Katar, s tem zneskom pa bo Brazilec Barceloni odplačal vrednost pogodbe ter se kot prosti igralec preselil v Pariz. V francoski prestolnici naj bi letno dobil kar 30 milijonov evrov plače (več kot 700.000 evrov na teden). Zaradi tega se je oglasil predsednik španskega nogometnega prvenstva La Lige. Tebas je zagrozil, da ne bo dovolil prestopa, saj meni, da bo francoski klub kršil pravila Evropske nogometne zveze o finančnem fair playu. Tudi Barcelona je zagrozila, da bo PSG prijavila Evropski nogometni zvezi (Uefa).

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (531)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BUEF
03. 08. 2017 13.25
+0
Koliko neumnih komentarjev. Od navijačev Reala in prav tako Barcelone. Resnica je da Realovi navijači se veselijo, saj je Neymar top igralec in to pomeni manj skrbi za Real. To je povedal sam Ramos in popolnoma drži. Navijači Barcelone so pa lahko opravičeno jezni na Neymar-ja, saj je bilo vse to skupaj izpeljano zelo grdo. Človek je čakal da dobi 26 mio. bonusa za lojalnost in nato hotel oditi? Resno? Temu se pravi požrešnost in čisto nič drugega. Kaj človek sploh dela s takšnim denarjem? Ne razumem ljudi, ki imajo polno denarja in ga hočejo še več, ker ta denar ti ne predstavlja nobene vrednosti več, saj je zelo težko da takšen denar zapraviš, če imaš priliv na račun 20 mio. letno. To je požrešnost, pa če si nogometaš, košarkaš ali podjetnik. Ampak če si podjetnik dejansko delaš neko dodano vrednost na tem svetu, ampak ok pustimo to. Navijačem Barcelone se ne bi bilo potrebno nič bati, če bi imeli sposobno upravo, ampak ker je bolj slaba nimam pojma kaj se lahko sedaj zgodi. Realnost je da Neymar je zagotovo eden najboljših nogometašev na svetu, ampak je vedno bil otročji. To sem zmeraj pravil in ne samo sedaj, ko zapušča Barco. Zmeraj je padal po tleh, enostavno ga je bilo sprovocirati itd. Koliko rumenih kartonov je dobil, ker enostavno ni mogel biti tiho? Brez vezni rdeči karton in nato zgrešiš El Clasico itd. Kljub temu sem ga rad gledal v Barci, saj je nogomet jemal bolj kot igro, kjer je s svojimi veščinami navduševal gledalce. Glede na cene nogometašev je Neymar-jeva cena previsoka, kar pomeni da je na koncu tukaj vseeno zmagala Barcelona, čeprav na trgu ne moreš trenutno dobiti igralca, kot je Neymar, pa s takšnim denarjem lahko kupiš 3 zelo dobre igralce, ki bojo na koncu dali skupaj več kot Neymar. Edini problem tukaj je, da imamo za moje pojme najslabšo upravo med top klubi, kar bo ta proces zelo otežilo.
vectron
03. 08. 2017 13.39
+2
lepo napisano....kar bi dodal je le to, da se mi zdi da sta mu njegof oče in agent ki pomaga, Neymarju totalno zmešala glavo, da sam Neymar ne ve za kaj se več gre. kakor berem pa se bo ta prestop kr zakompliciral, in to se bo še vleklo in vleklo
BUEF
03. 08. 2017 13.57
+1
Se popolnoma strinjam. Za vse bi bilo bolje, če enostavno opravijo ta prestop, ne pa da začne še La liga komplicirat in tako dalje. Je pa to lahko dejansko vseeno Barceloni, saj lahko prestope opravijo že preden dobijo ta denar od Neymar-ja...
Symbolic
03. 08. 2017 09.47
+6
Pripadnost klubu? A to obstaja? Kje paaa! Naivneži lahko verjkamete temu... Obstaja edino štetje ničel...
TomažNovak
03. 08. 2017 11.23
+5
Messi je dobil že nešteto ponudb za veliko več denarja, pa nima namena oditi. Enako Pique, Busquets in Iniesta.
Symbolic
03. 08. 2017 12.35
-2
Od tisočere igralcev, ti je uspelo "izluščiti" le treh... pa še to iz Barcelone, bravo! Pa še to: Kitsjska je deeeleč, za Rusijo pa rabiš "valjenki" (če veš kaj so to), oring šubaro in debeli kožuh... :)) To troje ( da ne omenjam še jezika) verjetno odtehta ponujenih milijonov... Money, money... money...
Hachi
03. 08. 2017 12.50
+1
Mama,dej mi povej za kolk igra Messi v Barci?a igra za 100 jurjev letno?
Symbolic
03. 08. 2017 12.50
+3
Priznam pa, da je med omenjenimi verjetno Messi izjema, ker se, po eni strani,v znak zahvalnosti, čuti obvezen do Barce, po drugi strani si je zrihtal tak dohodek, da mu ni treba "prek kruha iskati pogače"...
TomažNovak
03. 08. 2017 15.09
+1
Hachi - kamorkoli bi šel, bi mu dali trikrat več. Zdaj pa malo hladne limonade in v senčko pančkat.
bondjanez
03. 08. 2017 09.34
+4
Nihce ni vecji od Barce. Niti Maradona niti Ronaldinho niti Figo itd. In seveda niti Neymar. Naj se ti zatakne denar v g...! Kar se pa Barce tice. Dejmo kaj pametnega kupit. Messi ne bo vecno.
Felipao
03. 08. 2017 08.38
+7
Sem mnenja, da bo Barca morda na kratek rok čutila posledice tega prestopa, na dolgi rok pa zagotovo ne, kajti za ta denar bodo dobili vsaj dva vrhunska igralca, ki morda sicer individualno ne bosta tako dobra kot Neymar, bosta pa se zagotovo precej bolje vklopila v ekipo kot on. Na srečo (ali na žalost kakor za koga) v ekipnih športih niso pomembni posamezniki ampak predvsem kako ekipa deluje skupaj. Neymar je v Barceloni svoj vrhunec že dosegel pred dvema letoma ob osvojitvi "trojčka", od tedaj pa je šlo vse samo še vse bolj navzdol. Lani je denimo v ligi zabil 13 golov, Suarez 28, Messi pa kar 37 (!!!). In potem človek še hoče enako plačo kot Messi? Kar naj gre pravim jaz, edino kar mu zamerim je to, da je "nesrečen" postal šele na koncu junija, ko je Messi podaljšal pogodbo in dobil višjo plačo. Prepričan sem, da bo svojo odločitev ne glede na ves denar še precej obžaloval. V PSGju ga namreč Pastore, Cavani in Di Maria ne bodo sprejeli tako prijazno kot pri Barci, kajti tam bo samo eden od igralcev, ki se bodo borili za mesto v prvi enajsterici.
Bob III
03. 08. 2017 09.18
+1
Neymar se ne bo boril za mesto v enajsterici PSG, njemu je to zagotovljeno in ravno to je lahko težava. Če se bo vsak od igralcev brigal za(se)/svojo plačo, na terenu pa bodo delovali kot profiji, potem težav po moje ne bi smelo biti in bodo zelo močni. V trenutku, ko se bodo začeli spraševati, zakaj ima kdo 100 jurjev na teden več kot kdo od ostalih, so težave več kot predvidljive. Poleg tega lahko pride do spopada blokov - brazilci v PSG proti ostalim v PSG. Kdo bo obvladoval garderobo? Neymar ni Ibra in na tej točki se PSG-jev svet lahko začne podirati in ne graditi. Sicer pa Neymar velika pridobitev za PSG in velika pridobitev za Barco, da je po vsem tem odšel. Zelo verjetno bi bile težave v garderobi Barce, po tem, kar se je dogajalo zadnje 2 tedna, nepremostljive in so se že začele, dokler Neymar ni odšel sam.
vectron
03. 08. 2017 09.44
+1
se strinjam z obema, težko bo v garderobi PSG-ja. Neymar, Dani Alves, Marquinos, Lucas, T.Silva proti vsem ostalim. Verjamem da se ostalim ne obeta nič dobrega. Mislim da bosta Alves in Neymar hotela bit glavna. Že v barci sta po svojem karakterju in temperamentu malo izstopala. Ko potegnem črto, mi je po eni strani malo žal da je Neymar odšel, po drugi strani sm pa kr vesel da bo mir v slačilnici. Zaradi Neymarja so hoteli kupovati neke slabe Brazilce, tipa Paulinho in Lucas. Dobro je da nista prišla. Če bi v Barco prišel Coutinho in Dembele bi bil to super posel, in mislim da z njima je Barca še močnejša.
Symbolic
03. 08. 2017 12.14
Menim, da grupiranje po nacionalnosti nima prostora v profesionalizmu...To je le "Alkemija Balkana "...
krnekilojz
02. 08. 2017 22.50
+9
Barca je izgubila odličnega igralca, ki je dal Barci veliko, po drugi strani pa zaslužila 140M€, glede na to koliko so dali zanj in za koliko so ga prodali. Ni bil slaba naložba za teh par let.
CURVANORD Zanetti
02. 08. 2017 21.50
+1
Cudno da @mandzo ne ponudi barci enega ali celo dva nova dominatorja,verjetno bi se odlicno ujela v liniji z raketicem,"motor ekipe"
ZlonamerniGeneralFranco
02. 08. 2017 22.43
+1
Baje je Barca za Kramarića ponudila Hoffenheimu Neymarja in pol Katalonije, a žal se Hrvat pod ceno noče prodati.
Hachi
03. 08. 2017 10.43
apodgraj
03. 08. 2017 11.16
+2
Ena sama precenjenost , vse skupaj močno napihnjeno in z manipulirano in lepo se vidi , kako se lahko iz nekoga napravi velikega -super zvezdnika . .Edino ,kar obvlada je artistično žongliranje , v nedogled nekoristno preigravanje , kako se konča vemo dobro. Tako so igrali brazilci pred pedesetimi leti , Danes se igra drugače in v takem načinu igranja ni nogometne prihodnosti. PSG je kupil mačka v žaklju.
ehjaehja
02. 08. 2017 21.49
-10
panika grabi barcelono,čutimo strah v vas, bodoči biser vas je zapustil saj noce bit del skorumpiranega kluba ki tone ter tone vedno bolj v pozabo
Iniesta
02. 08. 2017 21.43
+2
Ke pa je ronaldo? Spet bo nesrecen ...
RdečiKarton
03. 08. 2017 10.26
+0
Ney se je po ameriškem klasiku 15 min poslavljal od igralcev Reala. Verjetno se je pozdravil in poslovil tudi od CR.
alien8potnik
02. 08. 2017 21.02
-19
zakaj barca lani ni smiselno potrošila silnih milijonov za okrepitve? khm, analogija pravi, da bo tudi 222 mio bolj ali manj spiskala ;)
dark horse
02. 08. 2017 21.30
+18
Veš zakaj? Zato da imaš ti cajt danes pametovati,moralizirati. Očitno ti gre vse tole zelo v nos ker od skoraj 500 kom je vsaj 150 tvojih. Pa tak realovec. Se vidi da ti je Barca trn v peti,ti ne da spati. Really pain in the ass for alien
krnekilojz
02. 08. 2017 22.45
+7
Symbolic
03. 08. 2017 10.32
+2
Kaj te briga! Raje pejt "pomagat" Zizuju, a si spregledal članka o tem, da je v skrbeh zaradi štirih tekem brez zmage (penali ne štejejo)...
Symbolic
03. 08. 2017 10.50
-2
apodgraj
03. 08. 2017 11.20
+3
Takega neuspeha si Real na zadnijh tekmah , ne bi smel privoščiti , čeprav gre za prijateljske tekme .
vectron
02. 08. 2017 20.53
+16
glavno da bo stvar zaključena čimprej, tako ali drugače...če pomislim, ni nič narobe da Neymar gre. 222m je kr velik denar in če bo pravilno uporabljen za okrepitve Barca ne bo nič slabša. Neymar je pač v zadnjih dveh tednih naredil toliko nemira med igralci in vodstvom, da enostavno tako ni bilo mogoče več delovati. Način kako je to izpeljal ni bil glih posrečen, zato taka jeza navijačev. Odhajali so Romario, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho itd pa se je vse preživelo in tudi Neymarja se bo. Valverde že sedaj dobro dela in z kako novo okrepitvijo bo Barca še močnejša.....forca Barca
fihner
03. 08. 2017 11.37
+1
FC Chelsea2
02. 08. 2017 20.53
+7
z eno besedo to je absurd. citiram našega najboljšegaagenta: vsak igralec ima zelo kratko kariero in zato mora gledati na sebe, da zasluži. sorry ampak a v Barceloni je bil pa revež al kaj hočeš povedat no ja glede nato, da ni mogel davkov plačevati bi človek res mislil, da mu niso plačevali. Če bi bil vsaj mal moralen take ponudbe ne bi sprejel sam ja kdo pa je v Barceloni moralen noben. to je en sam pohlep njegovi rojaki pa stradajo.
Kollerik
02. 08. 2017 20.57
+7
Gre za ego, ne toliko za denar, saj se že itak kopa v njem. Ney bi rad postal drugi Messi ali Ronaldo.
CURVANORD Zanetti
02. 08. 2017 21.38
+3
laskopivo
02. 08. 2017 20.46
+6
Za tak denar dobi barca skoraj celo novo ekipo.
sportko47
02. 08. 2017 20.42
+15
Ej Alien pejt si na marco al pa 24 sata hr prebrat kva že počnejo madridski lobiji k jim gre v nos k bo Barca tolk zaslužila... ti pa še kr gon kok je Neymar velika zguba za Barco! Ti si en navadn lolek, vztrajn pa do amena!
Ka pa mislis
02. 08. 2017 20.25
+6
Skoda za barco, ampak se je odlocil kot se je. Mogoce oa naredi mesto za kako novo zvezdo.
Symbolic
03. 08. 2017 16.08
Navijači Reala, vidite kaj pomeni objektiven, športni komentar... Potegnite kakšen plus iz tega...
bububu123
02. 08. 2017 20.17
+3
Dembele in Coutihno prideta
alien8potnik
02. 08. 2017 20.25
-8
coutinho? zelo težko. klopp je rekel: no means no.
idiu3krasne
02. 08. 2017 22.46
+4
RdečiKarton
03. 08. 2017 10.27
+0
Prodati 2. najboljšega brazilca v EU drago da bi poceni kupili najboljšega brazilca v EU... To si lahko zmisli samo vodstvo Barce. Coutinho ostaja v Lpoolu. YNWA
alien8potnik
02. 08. 2017 19.53
-21
zakaj bi taki nogometni geniji služili za asistente messiju? ni razloga. tudi ibra je šel, ker je imel messija poln kufer. pač, tako je. neymar je pač predober za večnega asistenta. tudi jaz mislim, da je to najpomembnejši neyev motiv. potem pa, ja, seveda, mnogo višja plača. zakaj pa ne? a bi se kdo med nami idealistično odrekel plači 30-50 mio eur letno? ne bi. torej? ni treba, da ga obsojamo. halo? dal je barci ogromno. barca slabo kadruje že nekaj časa. naj si raje upravo poštima. messi pa, saj je genij, je pa tudi nemogoč lik. z njim ne gre, če si primerljivo dober. ni šans. se mi zdi, da je cr7 bolj "podrejen" soigralcem, kot messi. ta pa je totalni alfa. dominator. in virtuozi pač odidejo.
Johnny_J
02. 08. 2017 20.02
+24
Nehaj ponavljati ta neumen komentar. Ibra ni šel zaradi Messija,ampak se ga je guardiola znebil. Neymar je dal več kot sto golov v barci,največ zaradi asistenta Messija,ne pa obratno,kot ti trdiš. Mislim,da si že enkrat omenil,da ne spremljaš tekem Barcelone,zato tudi ne pametuj,če ne veš kako stvari stojijo.
alien8potnik
02. 08. 2017 20.05
-17
sh, johnny .... messiju bi ney še kako sedel v ekipi. mu je sedel. brez skrbi.
dark horse
02. 08. 2017 20.15
+17
Ti vesoljček kako si lahko tako dvoličen. Ko je bil v Barci je bil vedno overated zate pa simulant,padalec itd. Sedaj pa je top igralec.
Melaj
02. 08. 2017 20.18
+14
Johnny J....tvojemu komentarju se pridružuje. Žal nekateri mislijo, da so Ibra in Neymar...pa še kdo mogli iz Barce zaradi Messija. Bedarija...če si boljši, ga boš zasenčil. Ibra je odšel zaradi Pepa. Tadva se ne prenašata! Pa sej ni potrebno komentirat...Bomo videli, kaj bo Neymar v PSG dosegel? Naj se izkaže in srečno. Vem pa, da ima Barca dovolj, da si pripelje v prvo postavo dva igralca. Eden je v Juvetu, drugi v Liverpoolu. Oba bi potrebovali na dolgi rok. Upam, da se pravilno odločijo.
Kollerik
02. 08. 2017 20.35
+7
Johnny_J
02. 08. 2017 20.40
+10
Dark horse,vsi realovci,ki so pljuvali Ney-a,so danes njegovi zaščitniki. Par sezon pa ga bodo meli v realu. Melaj,tako je,Coutinho in Dybala,,pa je problem več kot rešen. Prihodnost zagotovljena.
Hachi
02. 08. 2017 22.09
BUEF
03. 08. 2017 12.42
Symbolic
03. 08. 2017 13.17
Einstein je imel prav glede dvoma o neumnosti: neumnost je VENDAR neskončna! Neymar (sedaj, kot "nogometni genij", ko je prišel je pa bil navadna ovca) niti pod razno ni služil Mesiju ZA ASISTENTA (trditev poznavalca nogometa z možganskim "kurc - šlusom"). BILO JE PA RAVNO OBRATNO!
alien8potnik
02. 08. 2017 19.47
-20
genij si ali pa nisi. in ney pač je genij.adekvatne zamenjave ta trenutek zanj ni. soočite se.
Johnny_J
02. 08. 2017 20.03
+7
Dybala in coutinho...več kot 100% izboljšava ekipe,samo pripeljejo jih naj
alien8potnik
02. 08. 2017 20.06
-12
coutinho ne bo prišel. za dyabalo pa ne vem.
dark horse
02. 08. 2017 20.16
+9
Se ti vidi da si vesoljček ko vse veš kdo pride pa kdo ne.
Johnny_J
02. 08. 2017 20.42
+5
Danes so visoki predstavniki odleteli v Anglijo,da zaključijo Coutinhov prihod v Barco. Dybala si tudi želi sedaj v Barco,ko je neymar naredil prostor.
le?o
02. 08. 2017 19.46
+3
Na zadnji tekmi proti parizu je bil neymar dejansko na probi. Na tej tekmi mu je uspelo prepricat vodstvo pariza, predvsem s tem ko je prevzel odgovornost in pokazal da ima karizmo vodje na terenu.
alien8potnik
02. 08. 2017 19.36
-11
namesto, da zdaj neymarja žalite, mu govorite izdajalec, rudonja in podobno, se mu raje zahvalite. ogromno je naredil za barco. in za nivo la lige tudi. tako velikih igralcev skorajda ni.
Uporabnik 542
02. 08. 2017 19.28
+1
Bl je uprasanje kaj vi jemlets glede na to d prbijate d je hirscher svetovno gledano enak znan kt neymar!!niti priblizn se po slavi nmore svetovno gledano primerjat z neymarjom !!
le?o
02. 08. 2017 19.49
-1
Mokra nogavica neoprana najbolj prime. Vidimo pri tebi