Liga prvakov

Lewandowski: Včasih je lažje igrati proti igri podaj kot parkiranemu avtobusu

London, 19. 10. 2015 21.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po reprezentančnih akcijah je znova čas za Ligo prvakov. Torek prinaša spopad dveh evropskih velikanov Arsenala in Bayerna v neposrednem prenosu na Kanalu A in VOYO od 20. ure dalje.

Nogometaši Arsenala krvavo potrebujejo zmago, v kolikor želijo ohraniti realne možnosti za napredovanje v osmino finala Lige prvakov. A tekmec je vse prej kot zaželen, saj je Bayern (tudi) letošnjo sezono začel izvrstno in v domačem prvenstvu na devetih tekmah še ni oddal točke, dobil pa je tudi oba obračuna v skupinskem delu Lige prvakov. Nemci so v odlični formi, medtem ko Arsenalu uvodoma v Ligi prvakov ne gre vse po načrtih. Precej bolje zaenkrat kaže varovancem Arsena Wengerja v domačem prvenstvu, kjer po devetih odigranih krogih zasedajo drugo mesto z le dvema točkama zaostanka za vodilnim Manchester Cityjem.

Lewandowski je v letošnji sezoni zelo dobro razpoložen.
Lewandowski je v letošnji sezoni zelo dobro razpoložen. FOTO: Reuters

"Veselimo se tekem z Arsenalom. Slednji ostaja zelo močen nasprotnik.V Ligi prvakov še nimajo točke, zato jih nujno potrebujejo. Tudi proti nam," pred derbijem skupine F opozarja letos najbolj vroči napadalec Bayerna Robert Lewandowski. "Ne bodo lahek nasprotnik. Včasih je lažje igrati proti ekipi, ki igra veliko število podaj, in ne zgolj parkira avtobusa ter se brani ves čas. To bo zanimiv spopad, a upam da bo na koncu iz dvoboja kot zmagovalec odšel Bayern," je še dodal Lewandowski, ki je na prvih dveh evropskih tekmah Münchenčanov zabil tri gole.

Tudi statistika je močno na strani Bavarcev. Slednji so v uvodnih dveh krogih Lige prvakov zabili osem zadetkov (8-0), Otočani, ki so letos morali priznati premoč zagrebškemu Dinamu in Olympiakosu, pa zgolj tri in posledično beležijo negativno razmerje danih in prejetih golov (3-5).

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rko
20. 10. 2015 14.51
+0
Važno da ima Arsenal 0 točk, Dinamo pa 3. Arsenal najslabši klub ever
enakostzavse
20. 10. 2015 09.50
+5
Lewandovski bi lahko bil profesor kristini pedraldotu ! V vseh pogledih. Človeškosti, normalnosti in seveda v IGRANJU nogometa. Tega navijači kristine ne bodo razumeli, za to pojasnilo. IGRANJE nogometa in "igranje" kristine imata toliko skupnega, kot krava in sedlo. IGRANJE nogometa vsebuje namreč tudi tekanje nazaj in pomoč obrambi in vsekakor borba za prevzem žoge. Tega pa kristinica ne pozna.
Ka pa mislis
20. 10. 2015 18.14
-1
enakostzavse
21. 10. 2015 09.08
Če si ti neumen in ne vidiš realnega stanja, potem nima smisla govorit drugim, da kvasijo neumnosti. Boš moral sebe porihtat, ker je to boljše, kot da poskušaš sebi , na tvoj nivo , prilagodit človeštvo.
KardinalFrancRodeVKristusu
20. 10. 2015 03.57
+5
Če je Bate Borisov, čigav je potem Boris?
rambek
19. 10. 2015 21.28
+2
Mislim, da bo tole z lahkotl dobil bayern. Razen ce bosta pri arsenalu sanchez in ozil kaj izulia drugi niso zmozni.