Liga prvakov

FOTO in VIDEO: Ronaldo zabil še na deveti zaporedni tekmi LP in poskrbel za gladko napredovanje Reala v četrtfinale

Madrid, 06. 03. 2018 21.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Nogometaši madridskega Reala so na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov v Parizu z 2 : 1 premagali PSG in se s skupnim izidom 5 : 2 zlahka uvrstili v četrtfinale Lige prvakov. Za zmago sta poskrbela Cristiano Ronaldo, ki je gol dosegel še na deveti zaporedni tekmi Lige prvakov, in Casemiro. Tolažilni zadetek za domače je zabil Edinson Cavani.

Več videovsebin
  • LP: Zadetek Ronalda za vodstvo Reala z 1:0
    01:44
    LP: Zadetek Ronalda za vodstvo Reala z 1:0
  • Izključitev Marca Verrattija (PSG) v 66. minuti
    01:28
    Izključitev Marca Verrattija (PSG) v 66. minuti
  • Zadetek Edinsona Cavanija v 71. minuti za izenačenje na 1:1
    01:56
    Zadetek Edinsona Cavanija v 71. minuti za izenačenje na 1:1
  • Zadetek Casemira v 80. minuti za vodstvo Reala z 2:1
    01:37
    Zadetek Casemira v 80. minuti za vodstvo Reala z 2:1

"Nikoli ni lahko, čeprav tako izgleda. Tekma je bila fizično zelo naporna. Nadaljevali smo z našo mentaliteto, s katero smo želeli povzročiti čim več škode kljub danemu zadetku. Šlo je za kompletno tekmo celotne ekipe. Dobro smo se branili," je po tekmi v Parizu zadovoljno razlagal kapetan Reala Sergio Ramos in obenem previdno dodal: "Izplavali smo iz anemičnega stanja, toda ničesar še nismo zmagali.''

To je bila še deveta zaporedna tekma Lige prvakov, na kateri se je Cristiano Ronaldo vpisal med strelce in se s tem izenačil z dosežkom Ruuda van Nistelrooya iz leta 2003.
Čeprav so v taboru madridskega Reala pred tekmo zatrjevali, da sta nepogrešljiva vezista Luka Modrić in Toni Kroos več kot nared za igro, se je trener Zinedine Zidane odločil, da na sredino igrišča postavi destruktivna vezista Matea Kovačića in Casemira. Prav tako je namesto Garetha Balea v začetno enajsterico uvrstil Marca Asensia, ki sta mu v napadu družbo delala Cristiano Ronaldo in Karim Benzema

PSG je že v uvodnih petih minutah pokazal, da bo šel po zadetek z vsemi razpoložljivimi močmi. Tako se je v prvi nevarnejši situaciji na začetku tekme znašel Yuri Berciche, a španskega bočnega branilca v dresu Parižanov je še pravi čas s telesom zaustavil izkušenejši rojak, kapetan Reala Sergio Ramos. Nogometaši Reala v uvodnih desetih minutah niso bili pretirano nevarni, bi se pa lahko za Parižane slabo končalo, ko je z leve strani v kazenski prostor podajal Marco Asensio, nato pa se je žoga od Danija Alvesa odbila, a je bil domači čuvaj mreže Alphonse Areola pripravljen in žogo zanesljivo ujel. 

Cristiano Ronaldo je zabil še 12. zadetek v tej sezoni Lige prvakov, v kateri je zabil prav na vseh tekmah, kar ni uspelo še nikomur. Poleg tega se lahko pohvali s kar 22 zadetki na zadnjih 13 tekmah Lige prvakov.
Izvrstno priložnost pa je v 18. minuti imel kapetan gostov Ramos, ki je po izvajanju kota na levico dobil Asensiovo podajo, a se je z odličnimi refleksi izkazal domači vratar Areola. Še lepšo priložnost kot Ramos je v 38. minuti imel Realov prvokategornik Karim Benzema, a francoskemu napadalcu je z odličnim posredovanjem z nogo veselje preprečil rojak Areola. Tri minute kasneje pa je bilo nevarno tudi v kazenskem prostoru Reala, a je Angel di Maria, ki je dobil priložnost po poškodbi Neymarja, s strelom oz. podajo meril zgolj v gostujočega vratarja Keylorja Navasa, nad katerim je nato prekršek napravil Edinson Cavani. Najlepšo priložnost v prvem polčasu za pariško ekipo je v 43. minuti zapravil Kylian Mbappe, ki je z desne strani meril na oddaljeno vratnico Navasa, a se je Kostaričan izkazal z obrambo in žogo odbil v kot, tako da se je prvih 45 minut igre zaključilo z izidom 0 : 0.

Ronaldo zabil še na deveti zaporedni tekmi Lige prvakov in izenačil Van Nistelrooya
Domači kapetan Thiago Motta je v drugem polčasu po štirih minutah igre prišel do prve lepše priložnosti, a je njegov strel zletel visoko prek gostujočih vrat. Zato pa je na drugi strani Cristiano Ronaldo dobre pol minute kasneje po podaji Marcela z glavo le za kakšen meter zgrešil okvir vrat PSG-ja. V naslednjem poskusu pa Portugalec ni bil tako zapravljiv, z neposredne bližine je po natančni podaji Lucasa Vazqueza z visokim skokom s strelom z glavo matiral nemočnega Areolo za vodstvo Reala z 1 : 0. To je bila še deveta zaporedna tekma Lige prvakov, na kateri se je Portugalec vpisal med strelce (vseh osem obračunov v tej sezoni in finale pretekle sezone). Portugalec je tako postal šele drugi nogometaš, ki mu je to uspelo po Ruudu van Nistelrooyu leta 2003, a s to razliko, da je CR7 na teh devetih tekmah vknjižil 14 zadetkov, Nizozemec pa 12. Po vodstvu Reala, ki je presekal domačo zasedbo in dal krila gostom, je sledil nov šok za domačine: drugi rumeni karton si je, potem ko je izgubil živce, prislužil Marco Verratti, zaradi česar je v 66. minuti moral predčasno pod prho, PSG pa je nadaljeval zgolj z deseterico v polju. Kazen bi lahko sledila že tri minute kasneje, ko je po lepi akciji Reala z bližine sprožil Asensio, a zadel zgolj pariško vratnico.

CR7 in Casemiro sta odločila tekmo v Parizu. Real je napredoval s skupnim izidom 5:2.
CR7 in Casemiro sta odločila tekmo v Parizu. Real je napredoval s skupnim izidom 5:2. FOTO: AP

Nenapisano pravilo, kdor ne da, dobi, je znova stopilo v veljavo, potem ko je v 71. minuti po fliperju v kazenskem prostoru Reala srečno in spretno zadel domači napadalec Cavani in izenačil na 1 : 1. Pred tem je obramba Reala zaustavila nevaren poskus rezervista Javierja Pastoreja, a žoga se je odbila naravnost na koleno urugvajskega napadalca, nato pa v gostujočo mrežo. Trener galaktikov Zidane je nemudoma reagiral in na zelenico poslal sveže moči, priložnost je ponudil Toniju Kroosu (Kovačić) in Garethu Baleu (Benzema). To se je obrestovalo, v 80. minuti je po (še enem) hitrem polprotinapadu s precej sreče in pomočjo francoske obrambe Areolo matiral še vezist Casemiro in ob vodstvu Reala z 2 : 1 praktično odločil potnika v četrtfinale. V 83. minuti je vratnico PSG-ja zatresel še Vazquez, pol minute kasneje pa je zunanji del mreže zadel v zadnjem času zelo vroči Ronaldo. Obleganje domačih vrat se je nadaljevalo, v 90. minuti je sprožil še rezervist Isco, a je bil Areola tokrat pripravljen in žogo odbil v kot. Prav Areola je bil tokrat razlog, da se mreža domačih ni še večkrat zatresla. 

Liga prvakov, povratna tekma osmine finala, Pariz (prenos na Kanalu A in VOYO):

PSG - Real Madrid   1 : 2 (0 : 0) /1 : 3/
Cavani 71.; Ronaldo 52., Casemiro 80.
RK: Verratti 66./PSG

Začetni postavi:
PSG: Areola, Dani Alves, Thiago Silva, Marquinhos, Yuri, Motta (Pastore/59.), Verratti, Rabiot, Mbappé, Di Maria (Draxler/76.) in Cavani.

Real Madrid: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Casemiro, Kovačić (Kroos/71.), Asensio (Isco/82.), Vázquez, Ronaldo in Benzema (Bale/76.).

/izid s prve tekme/

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (583)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ehjaehja
08. 03. 2018 17.11
+1
KRALJEVI KLUB PRIHAJA PO SVOJE!!!! HALA MADRID!!
Kollerik
08. 03. 2018 09.07
+2
....a člank s tem naduvanim manekenom še kar visi na tem portalu? Aja, admin je bel....
apodgra
08. 03. 2018 16.04
+2
Ne vidim pa Asenssia,ki ima največje zasluge zato,da je Ronaldo lahko zabil svoj gol.No tudi francoska obramba je veliko pripomogla k temu,da je bil Ronaldo sam pred vrati brez pokrivanja . Ko se Messi giblje v kazenskem prostoru,so okrog njega dva ali trije igralci.To pomeni ,da se dobro zavedajo odkod preti glavna nevarnost.
apodgra
08. 03. 2018 16.12
+4
Cavanni ni zabil tolažilnega gola, ampak se je žoga od njegovega telesa nezavedajoč se tega ,odbila v mrežo.
ehjaehja
08. 03. 2018 17.20
+0
Ja to je isto kot pred leti mi messi je zabijal na račun inieste pa xavija pa se je samo o tem slabiču pisalo:))
Chaparral M
08. 03. 2018 18.31
+3
.....a poznaš tisti komad od Bijelo Dugme: Šta bih dao da si na mom mjestu ....no, tako bi ti lahko zapel CR. Tebi pa ostanejo samo sanje in "foušija", hehe
saturnsky23 saturnsky23
08. 03. 2018 08.34
+1
Zdaj je lepo vidno, da "nosonjo" Modriča ne potrebujejo. Posameznik v Realu je lahko vsak dober.
zazezizozu
07. 03. 2018 18.04
-1
Res super skok in gol Ronalda. Benzema pa priznajmo že en lep čas zanič. Francozi se naj raje ukvarjajo s kulinariko in modo, hehe.
apodgra
08. 03. 2018 16.08
+2
To je bila tudi edina poteza ,ki jo je napravil skozi vso tekmo. Nekaj bigljanja z nogama in poznanih padcev in poizkus z nogo obrcati nasprotnikovega igralca
Symbolic
07. 03. 2018 12.04
+2
Saj sem napovedal, da PSG ni nek bau-bau... Mediji so ga "povzdignili", Real pa ga postavil tam kjer spada, a to ni nikakormesto med osmimi v Evropi. Čestitke* ! (*zvezdice ne bi bilo, če ne bi bilo izsiljevanja za 11-metrovko, krilenja in sarko-nasmehov...Brychu je verjetno bilo dost tega "cirkusa" in je poiskal zadoščanje pri Verrattiju)
ehjaehja
07. 03. 2018 14.15
+1
to je tisti psg ki je lani v parizu osramotil barco in zasenču messija ter druščino tako da zdej ko sem te spet spomnil vzemi hitro pomirjevala hahahaa :)))
metallica-one
07. 03. 2018 12.03
+16
Real zasluzeno naprej. S svojo taktiko so te zvezde naredili nebogljene in nemočne. Psg niti v enem trenutku ni deloval da bi lahko ogrozil napredovanje.
jebalvisvoju
07. 03. 2018 15.13
+1
i cannot live i cannot die!!! metallicaaaaa
apodgra
07. 03. 2018 11.59
+9
Realu čestitke za napredovanje.Veliko presenečenje je slaba igra PGG-ja.Če dominantna ekipa v francoskem prvenstvu ne more niti na domačem igrišču remizirati proti ekipe Reala si lahko mislimo sledeče. Da je francoska liga manj kvalitetna in nekonkurenčna in da tudi drago plačani zvezdniki niso garancija za uspeh.Od Di Marie in Cavannija ,se je veliko pričakovalo.Žal so bita to samo pričakovanja . Di Maria veliko preigrava in veliko žog izgubi na ta račun,preveč netočnih podaj in veliko strelov po zraku pred kazenski prostor. Tako igro kaže tudi v reprezentanci Argentine. Cavanni najboljši strelec s 24 zadetki v francoski ligi in s 7 v ligi prvakov. Na igrišču ne viden in ne koristen .
ehjaehja
07. 03. 2018 10.54
-4
VSI SO TE ODPISOVALI IN TE POSMEHOVALI, NA IGRIŠČU PA POKAZAT NIČ NISO ZNALI, LJUBIM TE REAL!!! HALA MADRID!!!!
grozjak
07. 03. 2018 11.11
+10
ehjaehja
07. 03. 2018 11.25
-8
Prešern je mala malca za moje poezije kraljevega kluba:))
Kollerik
07. 03. 2018 11.45
+5
Kollerik
08. 03. 2018 09.07
+2
Sunflower0
07. 03. 2018 10.45
+15
Neke cepce nikoli ne izuči in iz leta v leto je isto.Pred tekmo je bil PSG največji favorit za prvaka in bo kao zmlel ta bogi Real.Po tekmi je pa ta klub kar naenkrat zanič in ni merilo o tem kako dober je Real.Nekatere nikoli ne izuči in so prav patetični.Proti Realu je že marsikatera vrhunska ekipa v ligi prvakov izgledala zelo švohno in nebogljeno.Od Bayerna in Juventusa naprej.Igralci so izgledali kot da igrajo prvič skupaj na tekmi.To je efekt Reala=največje ekipe pod soncem.Takoimenovane ekipe za velike tekme.
grozjak
07. 03. 2018 10.54
-11
zanimivo, da je tako izgledal real proti barceloni, vsaj na zadnji tekmi..... pa brez zamere ;)
ehjaehja
07. 03. 2018 11.00
+6
to je špansko prvenstvo,tudi lani ste nas zmagali doma 2:3 pa smo vam v finalu kraljevega kluba vrnili milo za drago z igralcem manj;)) upam da se srečamo v ligi prvakov da končno dojameš da je razlika se Borit ko si še v igri ali pa ko že Zaostajaš v prvenstvu;))
Sunflower0
07. 03. 2018 11.05
+12
A imaste vsi navijači barce laganje in sprenevedanje v krvi?Real na tej tekmi ni bil nebogljen in rezultat ne kaže dejanske slike.Streli na gol Barca 18,Real 14,koti 7:7,ofsajdi Real 5,barca 1,obrambe vratarja 5:5,rdeči kartoni Real 1,barca 0,rumeni 2:2....in tako naprej.Čeprav je bilo 3:0,bi bil rezultat lahko še kako drugačen.Ni bil enosmerni promet.
grozjak
07. 03. 2018 11.13
-8
Jeseni Real še ni zaostajal za Barcelono, dobro, je po porazu...Praviš, da je Barcelona uničila sanje Reala za vnovično osvojitev La lige? In praviš, da se to ne more zgoditi v LP?
grozjak
07. 03. 2018 11.17
-10
WAHUDEK, pri rezultatu tri proti nič težko govoriš o enakovrednosti. Jaz temu pravim podrejenost!
Sunflower0
07. 03. 2018 11.22
+12
"sanje"o la ligi ehehehe komedijant.Na terenu se vidi katero tekmovanje nas zanima in kje so fantje sploh zainteresirani igrati.
ehjaehja
07. 03. 2018 11.26
+4
Ne da pravim upam si staviti da če se srečamo v ligi prvakov da vas popapcamo:))
Sunflower0
07. 03. 2018 11.37
+3
Imaste prav gospod breglander.Sem iskreno počaščen,da lahko prebiram vaše bistroumne in razsvetljene komentarje v zvezi z nogometom.Vse še lepo začinite z resnico in dejanskimi podatki.Ste zelo na trdnih tleh,kot bi se reklo z modro glavo pri stvari.Hvala ker ste gospod breglander.
Kollerik
07. 03. 2018 11.46
+1
takoj si jih močno prestrašil...pa kaj jim kvariš veselje... :))
Symbolic
07. 03. 2018 12.35
-4
Ne "lupetaj"in se NEZMIŠLJUJ! 1.Kje si to prebral? in 2. Ne generaliziraj (če veš kaj to pomeni)!!!
Symbolic
07. 03. 2018 12.37
-2
Ne "LUPAJ" in NE GENERALIZIRAJ (če veš kaj to pomeni)!
grozjak
07. 03. 2018 12.39
+1
Kollerik, šiht pa dolgčas.....kaj češ. pa še sami se nastavljajo, ne moreš mim, ne da bi bocnil :)))
grozjak
07. 03. 2018 12.45
-5
zapirač, kar se papcanja tiče, se kaj lahko zgodi, da bo REAL ene tri popapcal, takole nekako, kot je bilo na zadnjem elclasicu......
grozjak
07. 03. 2018 12.47
-5
wahudek, me zelo veseli, da moji komentarji najdejo mesto razumevanja tudi v nasprotnem taboru. Pa da ne bo pomote, Real je nesporno velik klub, ampak Barcelona je še večji...Tako pač je....
Symbolic
07. 03. 2018 12.56
-2
Moja 2 zgornja komentarja se nanašajo na WaduHek... Ne vem zakaj sta pristala čist po vseh odgovorov na njegovimo neumnost (da "imamo vsi navijači barce laganje in sprenevedanje v krvi")! Bedak! Koleriku in Berglanderju se opravičujem, če je kdo mislil, da to gre njima!
grozjak
07. 03. 2018 13.10
-1
tale stran je mal čudna, tud brez zapirača, kripstelna in še koga... :)))
Kollerik
07. 03. 2018 13.18
+0
res, nekam zmešano deluje dopisovanje po novo..... treba se bo ....navadit...
Kollerik
07. 03. 2018 13.18
+0
Sunflower0
07. 03. 2018 13.48
+2
Symbiont a zgornja dva komentarja se nanašajo na njegovimo neumnost a?Ooo ti slovničar ti,razgledan.Vedno sem trdil,da večina navijačev Barce nima niti osnovne šole.
FootballMaster
07. 03. 2018 10.14
+20
Zanimivo da ob žrebu parov je bil PSG najboljša ekipa po mnenju forum strokovnjakov sedaj po tekmi pa ti isti strokovnjaki trdijo da je ta ekipa najslabša...
Barcafansince
07. 03. 2018 10.29
-5
v času žreba je bil PSG rušilen, Real pa v slabi formi. za čas tekem osminefinala se je ravno obrnilo.
Petarda10
07. 03. 2018 10.39
+3
apodgra
07. 03. 2018 12.05
+5
Govorilo se je, da je to finale pred finalom. Po videnem, je to bila tekma Real :Malaga ali La Palmas.
modelx
07. 03. 2018 10.11
-2
čeprav letos ni nič od smrdajčkarjev, so kljub temu pokazali, da umetno narejen klub temelječ na tajkunskih denarjih in z njim kupljenimi kao zvezdniki, še ne pomeni kvalitete. do sedaj je to bil primer MC, ki pa ga je pep zgleda uredil, da bo mogoče še celo kaj naredil, ali pa bo zopet dokazano, da ga bo izločil kljub z zgodovino, a ne bleščečimi igrami v domačem prvenstvu
zajebant2
07. 03. 2018 10.08
-16
To vam je zadnja zmaga v ligi prvaka
RUBEŽ
07. 03. 2018 10.00
-12
Ne kujte Reala v višine. Ker PSG enostavno ni merilo. Tako slabe ekipe v CL kot je odigral PSG te dve tekmi, nisem videl že zelo, zelo dolgo.
mptour
07. 03. 2018 09.26
+3
Čestitke Realu. No tud CR ga je končno res ¨zabil¨. Ampak bolj, kot dobra igra Reala, je ta dvoboj zaznamoval podpovprečen PSG. Na ravni MB.
aki10
07. 03. 2018 09.28
+12
Res je. Pariz je bil res mlačen. Velik več so pokazal na Bernabeu..
Kollerik
07. 03. 2018 11.47
+0
aki10
07. 03. 2018 09.19
+10
Lagano, sportski, ljudski.. bi rekl južni bratje :) Bravo Real, do novega naslova!
LocoBlanco
07. 03. 2018 09.08
+25
PSG sožalje! Zapravite še 1. milijardo € pa boste mogoče videli 1/4 finala CL-a! Na drugi strani pa RM z Modričem, Iscom, Bale-om in Kroos-om na klopi tako zdemolira megabogati PSG! Všeč mi je, da se je z prihodom Zidane-a ukinilo mega nakupovanje tudi na strani RM-a oz. Pereza! Kupili so Isca, Asensia in Vasqueza za 35mio. € danes so vsi trije skupaj vredni čez 500mio. € oz. so neprecenljivi za RM! Definitivno je v vseh teh mladeničih, ki jih ima RM prihodnost tega kluba! Veseli me dejstvo, da smo izločili letos glavnega favorita za naslov poleg City-a! Zdaj je na vrsti žreb in nobenega se ne bojimo! Kdorkoli bo prišel bo imel proti RM-u zelo, zelo težko delo! Čestitke Zidane-u in ekipi, ki je spet razveselila navijače! LaLiga je izgubljena že dolgo in tam se bo spet lahko igralo z mešano ekipo le toliko, da smo na koncu na 3. mestu! Meni je povsem jasno, da bo do konca sezone LaLiga služila RM-u, kot priprave na tekme v CL! Zato je tako, kot je! Ko loviš 3 zaporedni naslov CL je vse ostalo nepomembno in se MORA žrtvovati takšna priložnost pride 1x na 100let! To je letos storil RM z Zidane-om na čelu in če jim to uspe mislim, da vsaj v moji dobi ne bo ekipe, ki bi ji to uspelo! Seveda, pa tudi v primeru neuspeha mislim, da navijači RM-a ne moremo ničesar očitati Zidane-u in igralcem, ki so že tako dosegli misijo nemogoče, ko so 2x zapored osvojili CL! Kakorkoli...RM je v 1/4 finala in to je najbolj pomembno. Lepo korak za korakom in uspeh bo prišel! Verjamem v RM in verjamem v uspeh! "iHALA MADRID!!!
aki10
07. 03. 2018 09.23
+8
Zidanu res kapa dol za zadnja leta, a mislm, da je mal zablojen kar se tiče Benzemaja. Rekel je januarja, da ne potrebuje novega napadalca. Ja s tem Benzemajem, ki ne more zadet mojga bloka tud ne bo nikamor prlezu. Januar je bil idealen za nakup Icardija. Ne igra LP, se pravi bi jim bil takoj na voljo v LP to sezono in je svetlobna leta trenutno pred Karimom kar se forme tiče.
LocoBlanco
07. 03. 2018 09.40
+7
aki10@ Se strinjam! Edina stvar katero mu lahko očitamo je ta njegova ljubezen do Benza! Glede zamenjave Benza pa počakajmo. Definitvno je to njegova zadnja sezona pri RM-u. Kot njegovi zamenjavi se najbolj omenjata Kane in Lewa. Bomo videli kako bo!
ehjaehja
07. 03. 2018 10.40
+1
benzema pa res ni več niti za na klop kraljevega kluba:)
apodgra
07. 03. 2018 12.22
+1
Do finala so še tri tekme . Zanimivo je to, ko se začne na izpadanje,lahko osvojiš naslov po več možnih scenarijih.Uporabimo za primer samo tri variante.Lahko v šestih tekma do finalne tekme zmagamo vseh šest tekme ali vseh šest samo remiziramo ali pa tri zmagamo in tri izgubimo.Torej lahko vse zmagaš in ne osvojiš naslova prvakov,lahko pa vse remiziraš in osvojiš naslov. Ta primer ti da misliti kdo in kako se lahko dokoplje do tega naslova. Imeti moraš srečo in dan,ko ti gre vse po maslu,nasprotni strani vse narobe.Toliko o ligi prvakov.
dajno
07. 03. 2018 09.06
-4
Real zasluženo. Psg s tako igro kot je pokazal včeraj težko tudi proti MB. Gremo Maribory gremo Barca.
IzbrisanIZportala
07. 03. 2018 09.01
+2
... hahahaha ... admin ... hahahaha ... saj oba veva da je Benzema gnil a ne .... bo šlo skoz ???
BlažOcepek
07. 03. 2018 08.52
+3
xxman.y
07. 03. 2018 08.45
+15
Real zasluženo in po mojem tudi pričakovano. To sem napovedal že par tednov pred tekmo, ko ste celi nekateri navijači Reala že obupali in govorili da se bo PSG poigral z vami. Za v naprej: ekip kot je Real se nikoli ne odpisuje, neglede na formo.