Liga prvakov

Kanal A in VOYO: Bo Ibrahimović le zabil Realu v Evropi?

Madrid, 03. 11. 2015 09.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Prvi veliki obračun skupine A Lige prvakov med Paris Saint-Germainom in Real Madridom ni navdušil. Navijači obeh ekip in privrženci nogometa po svetu pričakujejo, da bo na Santiagu Bernabeuu drugače. Od 20. ure naprej v neposrednem prenosu na Kanalu A in VOYO.

Remi brez zadetkov na Parku princev ni razvnel domišljije, zdaj imata Real Madrid in Paris Saint-Germain pred milijonskim občinstvom popravni izpit. To velja tudi za največja zvezdnika gostujočega moštva, Zlatana Ibrahimovića in Angela di Mario, ki sta po mnenju mnogih proti Realu odigrala eno slabših tekem v karieri. Tudi Cristiano Ronaldo si želi zabiti kakšen gol več v zaenkrat (vsaj po svojih standardih) povprečnem uvodu v novo sezono.

Poleg Ibrahimovića, kraljevemu klubu na evropskih tekmah v 480 minutah ni zabil še niti enega gola, bo posebej pod drobnogledom tudi argentinski zvezdnik Di Maria, ki se vrača na nekdaj domači stadion Santiago Bernabeu. Kakšen sprejem ga bo pričakal? Najbrž topel, čeprav so ga ob odhodu v Manchester United klubski veljaki na čelu s predsednikom Florentinom Perezom in trenerjem Carlom Ancelottijem obtožili pehanja za denarjem.

"Velika čast mi je igrati proti Di Marii in verjamem, da ga bodo na Bernabeuu lepo sprejeli,"  je na novinarski konferenci pred tekmo izjavil Realov branilec Marcelo. "Tu v Madridu je dosegel največ in verjamem, da težav ne bo. Poleg tega pa je velik igralec in velik prijatelj, ki mu želim vse najboljše. Sicer pa bo to zelo težka tekma. Paris je izvrstna ekipa z igralci visoke kakovosti."

Ni skrivnost, da Marco Verratti navdušuje vodilne pri Realu in Barceloni.
Ni skrivnost, da Marco Verratti navdušuje vodilne pri Realu in Barceloni. FOTO: Reuters

Trener domačega belega baleta Rafael Benitez je novo tekmo s PSG pričakal s pomembno spremembo v kadru – vrača se James Rodriguez, ki pa po trditvah madridskega stratega še ni nared, ob tem pa se že pojavljajo strahovi, da bi ga reprezentanca Kolumbije na prihajajočih kvalifikacijskih tekmah prehitro potisnila v ogenj.

"Ekipa je v dobrem stanju, toda menim, da se lahko še precej izboljša. Pričakujem, da bo to prav pri koncu, ko se bomo potegovali za naslove," je ob boku Marcela govoril Benitez.

"James je na seznamu za tekmo, bolje je. Naj bo jasno: dolgo časa je okreval in manjka mu tekmovalnega ritma, je na voljo, a s tem ne želim reči, da bo v prvi postavi. Če bo dobro in ga bo Kolumbija vpoklicala, potem bo šel, ker tako velevajo pravila. Upam le, da bo zabil veliko golov in se vrnil zdrav."

Verratti: Nikoli blizu prestopa v Real
PSG je pred gostovanjem v Madridu ostal brez branilca Marquinhosa (stegenska mišica) in napadalnega vezista Javierja Pastoreja (vneta očesna veznica), vrača pa se David Luiz. Poleg Ibrahimovića je v kadru Parižanov še en nogometaš, ki je bil in je še vedno v mislih Realovih oglednikov – vezist Marco Verratti –, a je Italijan pred tekmo zatrdil, da prestop kljub govoricam nikoli ni bil blizu.

"To zdaj ni pomembno. Lepo je, ko se zanimajo velike ekipe, toda moja prioriteta je bila vedno ta, da ostanem pri PSG," je dejal nekdanji član Pescare, ki ima pogodbo sklenjeno do leta 2019, zanj pa bi se lahko v naslednjih mesecih in letih potegovala tudi Barcelona. "Hvaležen sem klubu in tu sem srečen. Ne vidim razloga, da bi odšel," še dodaja Verratti.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

GuzutiHrzantes
03. 11. 2015 15.31
Danes Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trga gate Realove....hahahaha
rambek
03. 11. 2015 10.57
Voyo imajo tudi druge drzave pred leti so celo imeli spansko ligo samo takrat je bilo brezplacno. Sedaj se vam tudi splaca. Ok arhiv oddaj itn... Ampak vseeno bi morali vasi redni gledalcidostopati do tega brezplacno...nikjer na svetu tega ni...pa vase talente dajte na yt.. Da se drugi vidijo.
GuzutiHrzantes
03. 11. 2015 15.32
saj je na Akanalu brezplačno...a ti bi še gajbo pira polek.
rambek
03. 11. 2015 10.54
Ibra morda ne. Tukaj sta se di maria in cavani morda lavezzi in lucas zelo nevarni v napadu.
POVEMRESNICO
03. 11. 2015 10.47
Naj zadane kdorkoli, samo da bo po BELEM BALETU. Antipatija.
nekdo17
03. 11. 2015 10.37
Naprijed, Bosno!
sportko47
03. 11. 2015 06.44
+5
U bistvo " VOJKOTI " SLABSI že ne more bit , sam so vam sefi rekl da je treba se kakšnega še nenasedlega gledalca dobit za ta vas fantastični Voyo ki sploh ne dela tko k bi blo treba! Ne nisem nikoli nasedu dubu sm na biatlonu na Pokljuki kartico za 3 mesece gratis! To sploh ni blo za gledat, kljub krasni nagradi sm gkedu streame!