Liga prvakov

Ibrahimović: Chelsea? Brez Mourinha me ne motivirajo!

Pariz, 16. 02. 2016 09.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
M.F./T.Z.
Komentarji
3

Navijači Paris Saint Germaina vse bolj verjamejo, da so se njihovi ljubljenci v letošnji sezoni sposobni zavihteti na evropski prestol. Veliko bo odvisno od strelske forme Zlatana Ibrahimovića. Šved pred dvobojem z Londončani ni pretirano motiviran: "Chelsea brez Mourinha, ni Chelsea!"

Portugalski nogometni strateg Jose Mourinho je ena izmed ikon londonskega Chelsea. Tega se zaveda tudi švedski superzvezdnik Paris Saint Germaina Zlatan Ibrahimović. To je vnovič poudaril pred prvim obračunom osmine finala. "Chelsea brez Mourinha ni tisti pravi Chelsea. Verjamem, da bo hitro našel delo pri katerem izmed velikanov evropskega nogometa," je dejal Ibra, ki je z The Special Oneom sodeloval pri Interju.

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović FOTO: AP

Paris Saint Germain je v izjemni formi. Pred njimi ni varen nihče, na domači zelenici so izgubili le eno od zadnjih 37 tekem. Mourinho naslednik na klopi Chelsea Guus Hiddink od vrnitve na Stamford Bridge še sploh ni izgubil, a po drugi strani zmagal le na petih dvobojih. Dodatno težavo predstavlja tudi dejstvo, da je pred najpomembnejšima dvobojema letošnje sezone doslej, ideolog igre Eden Hazard, postal tarča Parižanov.

Čeprav bi mnogi pričakovali, da Belgijca ponudba niti malo ne zanima, je ta ob prihodu v francosko prestolnico izjavil: "PSG se bori za naslove, klic Pariza pa bi težko zavrnil!"

Guus Hiddink je Belgijcu namignil, da naj prestop v francosko prestolnico kar pozabi. Nizozemec je mnenja, da bi 25-letnemu nogometašu selitev v Francijo naredila več škode kot koristi in da je krilni napadalec prevelika zvezda za francosko Ligue 1.

Dvoboj bomo od 20.30 naprej prenašali na Kanalu A.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CURVANORD Zanetti
16. 02. 2016 14.36
-3
hahaha faca Ibrahimović
KiNgKoNg
16. 02. 2016 13.54
+4
Na zdravje in na naslednjih 50 člankov o današnji tekmi!
junij66
16. 02. 2016 13.16
-2
Ibra. Pridi igrat v v Anglijo. Lepo bi te bilo videt brcat žogo na otoku.