Liga prvakov

VIDEO: Draxler: Zapravili smo skoraj pol milijarde, da smo znova izpadli

Pariz, 07. 03. 2018 12.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po izpadu nogometašev Paris-Saint Germaina proti Realu Madridu v osmini finala Lige prvakov, so v taboru francoskega kluba razumljivo jezni in razočarani. Nogometaš PSG-ja Julian Draxler je še posebej jezen, svoj gnev pa je uperil proti trenerju Unaiju Emeryju. Poškodovani Neymar sporoča, da je najbolj žalosten, ker ni mogel pomagati soigralcem.

Nesramno bogati klub iz Pariza se je na domačem stadionu Park princev že v osmini finala poslovil od Lige prvakov. Po tem, ko so bili najuspešnejši klub v skupinskem delu tekmovanja, so jim mnogi, predvsem pa tudi sami, napovedali lep uspeh. A vnovič je bil njihov krvnik v osmini finala španski klub.

Nogometaši Paris-Saint Germaina so po bolečem izpadu prišli do spoznanja, da še vedno niso ekipa, ki bi lahko pokorila Evropo. Na to jih je spomnil Real Madrid, ki je pokazal, zakaj je dvakratni branilec Lige prvakov. Proti kraljevemu klubu nikoli ni lahko, ko ostaneš brez poškodovanega Neymarja, za katerega si odštel vrtoglavih 222 milijonov evrov, pa še toliko težje.

Po izpadu PSG-ja iz Lige prvakov je tarča kritik, tudi znotraj svojega kluba, trener Unai Emery.
Po izpadu PSG-ja iz Lige prvakov je tarča kritik, tudi znotraj svojega kluba, trener Unai Emery. FOTO: AP

Marquinhos je po tekmi dejal, da jim manjka izkušenj, Julian Draxler pa je bil še posebej jezen in je kritike operil proti trenerju Unaiju Emeryju. "Zabili smo za 1:1, a to ni nič spremenilo. Situacija za nas je bila enaka. Morali bi še naprej pritiskati, napadati. Ostali smo brez igralca (po izključitvi Verrattija), vseeno smo uspeli izenačiti, a ves stadion je vedel, da ne bomo uspeli zrežirati preobrata, saj nismo bili dovolj intenzivni na zelenici. Real je bil samozavesten, ni pokazal nervoze," je dejal Draxler. "Ko zaostajaš 1:3 moraš pritisniti, ne samo upati, da se bo nekaj zgodilo. Od samega začetka moraš vršiti pritisk, česar nismo storili in zasluženo smo izpadli," je bil kritičen Nemec.

"Letos smo zapravili skoraj pol milijarde evrov. Vsi so govorili, kako se bodo stvari spremenile, mi pa ponovno nismo napredovali. Še naprej sem prepričan, da je ta ekipa dobra, a na takšnih tekmah se vidi, da nam nekaj še manjka za osvajanje lovorik. Dobro moramo razmisliti o vsem," je zaključil ofenzivni vezist PSG-ja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Po tekmi je soigralcem sporočilo poslal poškodovani prvi zvezdnik Parižanov Neymar, ki v Braziliji okreva po operaciji stopalnice. "Žalosten sem in poražen. Jaz sem najbolj žalosten, saj nisem mogel biti na terenu in pomagati soigralcem. Ponosen sem, ker so se vsi trudili. Za to čestitam mojim fantom. Dajmo Pariz!," je brazilski napadalec čivknil na Twitterju.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (64)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

StarDeluxe
10. 03. 2018 10.22
+0
Tud royal je zapravil skoraj pol milijarde...za sodnike.
ehjaehja
08. 03. 2018 18.58
+0
KRALJEVI KLUB PRIHAJA PO SVOJE!!! HALA MADRID!!
User513426
08. 03. 2018 08.31
+5
čivknil neymar na twitwrju haha
idiu3krasne
08. 03. 2018 07.39
+11
Beda od kluba...in trener ki nima jajc...PSG ni pokazal nič Real ki nj v top formi jih je enistavno odkljukal in zmagal brez napora. Francozi so enostavno razpadli Cavani in Versti z živci na kncu že med tekmo. PSG je na povratno tekmo priše z polnimi gatami. Ta tekma ne pomeni kolk je superioren Real kot nekateri že vidijo osvojitev LP PSG je enostavno kanta za nabijanje in francoska ligue1 je enostavno prebleda in premalo kvalitetna ji tu je težava.
apodgra
08. 03. 2018 15.52
+3
Na prvi tekmi je PSG odklukal sodnik in Realu podaril virtulano enajstmetrovko. Vprašanje bi bilo ,kakšen bi bil končni rezultat,3:1 pravgotovo ne.
Robert Flisar
07. 03. 2018 20.54
+0
In to ni francoska liga,kot sem že enkrat v zvezi z PSG - real napisal v nekaterih prejšnjih lankih,ki jih je bilo ogromno pred včerajšnjo tekmo,da bo PSG zmagal 2:0,kar je tudi javno Unai izjavil,in te sem tudi napisal,da to ni francoska liga,kjer ostale nabija z 3,4,5,6 goli....in da mislijo,da jim Real ne bo zabil v Parizu..potem res živijo v pravljici....in sramotno od PSG in od igralca,ki je stal 160 milijonov-to je MBAPE,da so sploh prvi strel na gol imeli v 42 minuti tekme-tu se šteje v okvir-mimo okvirja..sramotno,in so imeli upanje da zabijejo dva gola-real pa nobenega,kako je to možno,če so komaj en strel v prvem polčasu zmogli na gol,a so mislili,da bo real zabil dva avtogola....In jih premagal Real,ki ni na 40 odstotnem nivoju iz lanske sezone,in še igrali brez Kroosa,Modriča...resnično se lahko PSG zamisli nad sabo...potrebno bo še milijarda evrov..in še v naslednjih 5 letih ne bodo osvojili lige prvakov...isti slučaj kot pri prvem mandatu Pereza pri Realu..koga je vse Perez pripeljal,Figo,Beckham itd in skoraj desetletje niso osvojili nič...in tako tudi PSG ne bo,in Neymar dolgo ne bo zdržal v Parizu,ker čimprej hoče osvojiti zlato žogo,ampak to mu letos lahko uspe,če bo Brazlija svetovni prvak,ampak v to tudi dvomim,in prepričan sem da bo to Nemčija,imajo fantastično ekipo,trenutno najkompletnejša reprezentanca na svetu..in Low,kar težko spi,ko študira koga bo odpeljal na SP,ker bi lahko sestavil dve kakovostni nemški reprezentanci..in ko bo možnost stavit na zmagovalca SP,bom stavil 2000 evrov na zmago Nemčije..zapomnite si moje besede in jih shranite..in vidimo se po SP..
apodgra
08. 03. 2018 15.29
+2
Ne vem zakaj bi "Zlato" žogo vezali samo na svetovno prvenstvo. Potem lahko skozi sezono na vseh ostalih tekmah igraš pod svojim nivojem in osvojiš to prestižno nagrado. Nekaj podobnega smo že videli in iz praksa lahko pričakujemo tudi to anomalijo.
Symbolic
09. 03. 2018 09.52
+0
Nova verzija "Vojne in miru", novi Lev Nikolajevič... Kako se ti da?
Robert Flisar
07. 03. 2018 20.39
-3
Saj Neymar ne bo dolgo ostal pri PSG,verjami mi,ker je željan lovorik,najbolj je željan,da bo osvojil zlato žogo,zato je tudi odšel iz Barce,z katero lahko osvoji vse,kar se da,in to leto za letom,a vedel je,da dokler bo tam Messi,ni nobene variante na tem svetu,da bi on dobil zlato žogo,pred Messijem,če sta v isti ekipi,in ta želja ga je pahnila drugam,a ni dobro prespal odločitev o odhodu iz Barce in v klub kam bo šel,in izbral PSG,kaj je bila velika napaka in verjamite mi,da se on tega trenutka se tudi zaveda..ker z osvajanjem francoskega prvenstva ne bo nikoli osvojil zlate žoge,in to je njegova največja želja..in dokler bo pri PSG ga tudi ne bo osvojil,mogoče čez 4,5 let,prej zagotovo ne,če sploh bo....in zagotovo Neymar tak dolgo ne bo čakal in samo vpračanje je kdaj bo odšel in če bo Perez vstrajen,kot je tudi izjavil tisto izjavo..ne bom pisal,saj vsi vemo,bo slej kot prej končal v REALU..AAAAAA
idiu3krasne
08. 03. 2018 07.40
+5
Pravilno ....naj konča v Realu...tam manjka klovnesa.
Kollerik
08. 03. 2018 09.10
+5
tako je...kar naj gre v Real...tam bo znotraj razminiral ekipo...
Dany75
07. 03. 2018 19.14
+7
Se mesed dni nazaj ste bli tako mocno prepricani da boste Real z lahkoto preskocili ... sedaj pa jokate kolko dnarja ste zapravli ... dobro jutro ! se bo treba trenirat in nabirat izkusnje ...
eskil
07. 03. 2018 19.01
+13
Še en dokaz, da denar ni vse. Tudi z Neymarjem ne bi bilo napredovanja. Prva poteza je zamenjava trenerja. Potrebna bo tudi kilometrina ekipe. Mogoče čez 2,3 leta preboj v 1/4 finale. Sicer pa prvi v francoski ligi je nako 5-6 v Laligi.
apodgra
08. 03. 2018 15.31
+3
Največji problem v ekipi PSG-ja je nekolektivna igra.Vsak sam poskuša nekaj sam napravit, na koncu se pa konča tako, kot se je končalo.
Le vkup uboga gmajna
07. 03. 2018 18.39
+7
Kot je rekel Emery, Neymar bo pripravljen za tekmo četrtfinala. Francoskega pokala drugo leto :)
alien8potnik
07. 03. 2018 17.23
+11
v barsi ste lahko veseli, da niste prišli do di marie in verattija. imate boljše igralce, kot sta ta dva. di maria je hudo padel v igri. je bil pa zmeraj nestabilen igralec. zato ga je rm tudi prodal.
number46
07. 03. 2018 17.34
+2
Nisem nek strokvnjak za nogomet amapk. Se strinjam z tvojim komentarjem, kaj imaš od dimarie.
nikajzadodat
07. 03. 2018 19.30
+0
Alien8...:Si postal veliko bolj spostljiv tudi do drugih in to spostujem. Imas precej bolj realne komentarje...ampak v zadnjem delu komentarja si ustrelil v prazno. Di Maria je bil tisti, ki je v Realu delal razliko in tudi prinesel lovrike v tistem casu. Prodaja res veliko presenenje.
murate
07. 03. 2018 16.59
+7
ja zadeva je takšna,da kupiš igralca in okoli njega sestaviš ekipo ,ki mu streže.Ne moreš imeti ekipo ,pripelješ nekoga in vsi se bodo klanjali...Neymar je vsekakor virtuoz,vendar bo trajalo vsaj 3-5 let da okrog njega sestavijo ,ČE porata ,kar ni nujno???
Robert Flisar
07. 03. 2018 19.59
+1
Saj Neymar ne bo dolgo ostal pri PSG,verjami mi,ker je željan lovorik,najbolj je željan,da bo osvojil zlato žogo,zato je tudi odšel iz Barce,z katero lahko osvoji vse,kar se da,in to leto za letom,a vedel je,da dokler bo tam Messi,ni nobene variante na tem svetu,da bi on dobil zlato žogo,pred Messijem,če sta v isti ekipi,in ta želja ga je pahnila drugam,a ni dobro prespal odločitev o odhodu iz Barce in v klub kam bo šel,in izbral PSG,kaj je bila velika napaka in verjamite mi,da se on tega trenutka se tudi zaveda..ker z osvajanjem francoskega prvenstva ne bo nikoli osvojil zlate žoge,in to je njegova največja želja..in dokler bo pri PSG ga tudi ne bo osvojil,mogoče čez 4,5 let,prej zagotovo ne,če sploh bo....in zagotovo Neymar tak dolgo ne bo čakal in samo vpračanje je kdaj bo odšel in če bo Perez vstrajen,kot je tudi izjavil tisto izjavo..ne bom pisal,saj vsi vemo,bo slej kot prej končal v REALU..
Ata_Smrk
07. 03. 2018 16.56
+2
ja Julian, psg ni DFB. Elf je svetovni prvak. nejmarju pa veselo sožalje 🙊
Hello.
07. 03. 2018 16.54
+3
Pa ce dajo se pol miljarde zravn nebodo nikamor prisli! Ker denar ni vse ce nimas poslihtan v garderobi pa na treningu... ti cisto nic ne pomaga ce mas pol ti tolko vredno ekipo... Pa ce bi ucer vsi pri realu driblali samega sebe kokr je poceu benzema bi se zmer psg zgubil
DareMonty
08. 03. 2018 08.33
+1
V PSG menda po vsakem treningu nogometa, v garderobi trenirajo še 15 min UFC-ja. Šele potem gredo ven.
kaktusar1
07. 03. 2018 15.38
+8
po mojem je tale francoska liga bolj slaba, paris pa tudi ni kaj pokazal..glede na vložek, bi morali nekateri vrnit denar, saj daj ua igralca 200 milijonov, da boš prvak francije je brez veze..sam dokler šejkam vsak dan leti denar na račun, se ne bodo velik sekiral..kot je rekel..tudi 400 milijonov damo, če bo treba..pač, vsak tele ma svoje vesele...
igyyp
07. 03. 2018 15.15
+8
Ze v startu psg - napaka. Ne mores ti proti enem Realu, ki brani rezultat, cakat, da se bo nekaj zgodilo, real je prevec izkusena ekipa, ki bo vedela kako in kaj. Nimajo izkusenj, klinc pa miljarde, ce je prazna glava. PSG se boste rabli kaksno leto ali dve, da vas bo izucilo, tudi Barca vam je dala lekcijo, pa ste imeli 4:0, realu 3:1 pa sigurno ne mores vzet. Prevec samozavesti, in veliko probkemov. Do kazenskega prostora niste mogli, tisti eden gol Cavanija, ekipa ki lovi 3:1 je prakticno v napadu kot rm in barca.
alien8potnik
07. 03. 2018 15.11
+13
ste vidli, kaj je naredil bedni in primitivni alves? po netu krožijo posnetki, kako si je z rokami posnel šmrkelj iz nosu in ga potem obrisal v rokav ronaldovega dresa. ogabno. vedno je bil sluzav in ogaben ta tip. itak se je na debelo repenčil pred tekmo. pol mu pa asensio pošlje zmagovito žogo med nogami. roni pa ga osmeši s tremi goli na obeh tekmah. takim pa res privoščim. naj se poje.
selecao
07. 03. 2018 16.29
-1
Ne vem ali ti res ne razumeš, da "ta pravi dedci " take samovšečne pe..e, kot je Narciso težko prenašamo in naj bo vesel, da mu kakšen smrkel ni poslal direktno v faco.
Paradox
07. 03. 2018 16.52
+8
tuki se ne gre za "ta prave dedce" in samovšečneže.. nekje je meja, on jo je prekoračil.
Le vkup uboga gmajna
07. 03. 2018 18.45
+3
Mogoče že res, ampak...., ti nisi niti d od dedca, in še dobro, da oče ne ve pod kakšnim nickom se oglašaš tu gori, ker bi ti jih gotovo z veseljem poslal dve ali tri direktno v faco!
Dany75
07. 03. 2018 19.15
+0
nikajzadodat
07. 03. 2018 19.23
+2
Tudi reakcija Ronalda, nekaksna brca v prazno veliko pove. Alves je sel predaleč, ampak repencenje, neopraviceno gestikuliranje, simulranje postavlja oba v isti kos. Noben od teh dveh ne more biti vzornik, to je bistvo.
apodgra
08. 03. 2018 15.46
+1
Še dobno,da je kamera v počasnem posnetku to pokazala ,kako je hotel z nogo brcniti igralca ,ki mu je odvzel žogo.Take stvari vrhunski nogometaši ne počnejo,oziroma jih ne bi smeli.Kaj si mladi mislijo o svojem vzornku.
omega _v6
07. 03. 2018 15.03
+7
Dosti premalo so zgolj zveneča dobro plačana imena,ki ne igrajo z srcem ampak zgolj in edino za denar!!
nikajzadodat
07. 03. 2018 19.46
+1
Tudi tvoja omega_v6 nekaj stane. Oni pa enem tednj ce sploh
CURVANORD Zanetti
07. 03. 2018 15.00
+5
Draxler je tudi svoj denar dal zraven:-D
selecao
07. 03. 2018 14.55
+7
Bili so zanič, svojo priložnost so zakockali v zadnjih 10. minutah prejšne tekme. Ko ima nekdo 2 gola prednosti, se taktika lahko popolnoma spremeni. Odsotnost Neya se je izjemno poznala. Ne mora obrambni igralec kot je Dani igrati play-makerja kot je to delal včeraj, potem ni čudno, da je zamočil pri 1. golu. Ney naj se pa čim bolj pozdravi in odpočije, njegovo poslanstvo tako ali tako ni PSG, Barca, Real, ...njegovo poslanstvo je SELECAO letos na mundialu. Tako ali tako so zgodovino nogometa pisali v glavnem tisti, ki so domov prinesli boginjo sreče, drugi so šli v pozabo, ne glede koliko zlatih žog so osvojili (Alfredo di Stefano, ...).
igyyp
07. 03. 2018 14.45
+28
Cisto prav PSG-ju. Gobcajo prevec, sposobni pa niso nic. Par dni nazaj isto maslo ATM bo premagal Barco. Nic od tega. Sem navijac Reala, ampak ce se prevec guzis pol je to rezultat. Bolje biti tiho pa odiigrat, kot ze v naprej zmagat. Eden PsG in ATM nista zmagovalca. Real in Barca pa sta. Super da imamo njih.lp vsem navijacem.
nikajzadodat
07. 03. 2018 19.38
+3
Spostovanje do obeh komentarjev. Se lahko vecina poistoveti. Cista negacija tistega, kar nam hocejo povedati bedasti oz.tista dva :)