Liga prvakov

Bosta Simeone ali Emery pripeljala PSG do naslova Lige prvakov in poskrbela za izdano skrivnost Al-Khelaifija?

Pariz, 03. 06. 2016 12.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Predsednik PSG-ja Nasser Al-Khelaifi bo začel novo ero. Ero brez Zlatana Ibrahimovića. To ga ne skrbi, saj pravi, da ima v ekipi izjemnega napadalca Edinsona Cavanija. Obdboje brez Zlatana pa se bo očitno začelo z novim trenerjem, saj je Khelaifi že vrgel lovke na Diega Simeoneja in Unaia Emeryja. V kolikor bo PSG osvojil Ligo prvakov, bo Al-Khelaifi izdal skrivnost o Neymarju oz. Ronaldu.

Bo PSG v svoje vrste uspel zvabiti katerega izmed dvojca Emery (levo)-Simeone (desno)?
Bo PSG v svoje vrste uspel zvabiti katerega izmed dvojca Emery (levo)-Simeone (desno)? FOTO: AP

V nedavnem intervjuju za francoski časopios Le Parisien je Nasser Al-Khelaifi, sicer nekdanji teniški igralec, bralcem vrgel kost za glodanje, potem ko je na vprašanje novinarja, zakaj PSG-ju ni uspelo prepričati tako velikih zvezdnikov, kot sta Cristiano Ronaldo in Neymar, skrivnostno odvrnil: "To, kar vi pravite, ni res in če bomo nekega dne osvojili Ligo prvakov, vam bom povedal skrivnost." Dodal je še, da ga odhod Zlatana Ibrahimovića ne skrbi preveč, zanj pa ne bo iskal zamenjave, saj imajo v klubu Edinsona Cavanija. "Mislim, da mediji ne vidijo dobro stvari. Imamo izjemnega strelca, fenomenalnega strelca. Cavani je eden najboljših na svetu. Poglejte njegove gole skozi kariero. Cavani je v konici napada eden najboljših na tem položaju. Zakaj bi iskal drugega?" je nanizal Al-Khelaifi. PSG se tudi pod vodstvom Laurenta Blanca ni uspel prebiti v polfinale Lige prvakov (sušno obdobje traja že 21 let), od tako želenega naslova Lige prvakov pa so Parižani – zaenkrat se tako zdi – še daleč. Prav zato si predsednik kluba želi novega, zvenečega trenerja. Španski mediji tako poročajo, da si Al-Khelaifi na vse kriplje želi osvojiti Ligo prvakov, zato v svojih vrstah hoče tudi najboljše trenerje. Zdaj je lovke vrgel na kar dva iz najboljše lige na svetu – Primere Division. Prva tarča je Diego 'Cholo' Simeone, aktualni trener Atletica, drugi pa Unai Emery, trener Seville, s katero je osvojil zadnje tri lovorike Lige Evropa. 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Diavolo 666
04. 06. 2016 14.51
Emery pride v AC Milan 95% .... Kitajci zagotavljajo da bo Milan naslednjo sezono novi Leicester City . Upam ....... Forza Milan !
R0ss0
03. 06. 2016 18.31
+2
Trenutno je prodaja AC Milana pred zaključkom. Prevzem v roke Kitajcev naj bi se zgodil do konca meseca, Berlusconi naj bi ostal predsednik še 3 leta, v okrepitve pa naj bi bilo vloženo okoli 100 miljonov. Kot trener je na prvem mestu Emery iz Seville. Res da ga Sevilla ne da, sam naj bi Kitajci in Berlusconi imeli dolgoročni načrt za vrnitev Milana na pot stare slave, tako da se bo težko uprl voditi evropskega velikana kjer si bo gradil ekipo z lepo finančno pomočjo. Prihodi? Baje da pride Jackos Martinez nazaj iz kitajske v Milan (ne v Inter). Pa tudi Ibra naj bi prišel, ker je že sam rekel da se v Milanu družina počuti najbolje in ga marsikaj vleče nazaj. Koliko bo iz tega resnice nevem, ampak ko bo podisal pogodbo kdo, potem bom vedal kam gre. Ker recimo Messi in Ronaldo vsako sezono po branju člankov zamenjata klub vsaj 5x :D
bullitt
04. 06. 2016 14.38
+1
ma Ibre ne bo več nazaj, gre v ManU, drugač pa lahk sam rečem, končno, da je nekdo že kupil Milan!!!!