Liga prvakov

Belec po tekmi z Ajaxom: Mogoče smo si zaslužili še kaj več kot remi

Nicosia, 21. 08. 2019 17.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

"Mogoče smo si zaslužili še kaj več kot neodločen izid, ampak lahko smo zadovoljni s pozitivnim rezultatom," nam je s Cipra sporočil slovenski reprezentančni vratar Vid Belec, ki je bil med boljšimi posamezniki tekme četrtega kroga kvalifikacij Lige prvakov med Apoelom in Ajaxom.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Nogometaši Ajaxa dobili manjšo zaušnico
    01:53
    Iz 24UR: Nogometaši Ajaxa dobili manjšo zaušnico
  • Vid Belec po tekmi z Ajaxom na Cipru
    00:31
    Vid Belec po tekmi z Ajaxom na Cipru

Vid Belec je za Apoel igral celotno tekmo in se nekajkrat izkazal z dobrimi obrambami in pravočasnimi izleti iz vrat. Njegov reprezentančni kolega Roman Bezjak je tekmo za Apoel začel, nato pa ga je 53-letni nemški strateg Thomas Doll v 68. minuti potegnil iz igre. Belec meni, da bi si Apoel na prvi tekmi v ciprski Nicosii zaslužil morda celo zmago. "Lahko rečem, da je bila tekma z Ajaxom na Cipru zelo zanimiva. Priložnosti so bile na obeh straneh, na koncu, če pogledamo, smo si mogoče zaslužili še kaj več kot neodločen izid, ampak lahko smo zadovoljni s pozitivnim rezultatom," je v pogovoru za našo televizijo povedal Vid Belec

TEKMA

Belca in Bezjaka po dobri prvi tekmi na Cipru zdaj čaka teden dni počitka, v sredo, 28. avgusta ob 21. uri, pa ju čaka najverjetneje kar tekma sezone, ko bodo skupaj s soigralci gostovali na kultni areni Johana Cruijffa. "Zdaj se moramo čim bolje pripraviti na naslednjo tekmo. Zavedamo se, da nas v Amsterdamu čaka še težja tekma, kot je bila ta na Cipru. Treba bo potrpeti v obrambi in izkoristiti ponujene priložnosti," je zaključil Belec. Kako se bo tekma razpletla in ali se bo Belcu in Bezjaku izšlo za presenečenje, v katerem bi izločili polfinaliste pretekle izvedbe Lige prvakov, boste izvedeli v prenosu na Kanalu A in VOYO. 

PREBERITE ŠE: Belec in Bezjak pri 'ničli' zadržala veliki Ajax

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gullit
21. 08. 2019 18.11
+12
Ni še nič odločenega. Dokažite na povratni tekmi da ste boljši. Je pa res da je Belec branil zelo dobro, čestitke. Naj zmaga boljši.