Liga prvakov

Ancelotti pred spopadom z Realom stopil v bran Perezu: Ni res, da je Florentino pritiskal name pri postavah

Madrid, München, 31. 03. 2017 15.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Izjemno pomemben spopad četrtfinala Lige prvakov med Real Madridom in Bayernom se hitro približuje, slaba dva tedna pred tekmo (prenos na Kanalu A in VOYO) pa se v javnosti pere vse več umazanega perila. Eden od španskih medijev je zapisal, da je Florentino Perez pritiskal na trenerja Carla Ancelottija pri začetnih postavah, ko je ta še bil trener Reala. Italijan je vse skupaj zanikal.

Perez naj bi pritiskal na Ancelottija glede določenih igralcev, kar pa je Italijan vse skupaj zanikal.
Perez naj bi pritiskal na Ancelottija glede določenih igralcev, kar pa je Italijan vse skupaj zanikal. FOTO: AP

Španski Eldiario.es je v četrtek pretresel špansko nogometno javnost z zapisom, da je predsednik Reala Florentino Perez imel velik vpliv na to, katere igralce je Carlo Ancelotti pošiljal na zelenico. Še več: po poročanju omenjenega medija naj bi Perez plačal 300.000 evrov za lažen digitalni medij diariobernabeu.com, kjer naj bi dajal neposredna navodila tedanjemu trenerju Reala Carlu Ancelottiju, ki zdaj sedi na klopi Bayerna, prav tekmeca Reala v četrtfinalu Lige prvakov. Omenjeni medij naj bi sicer bil po besedah Pereza ustanovljen zato, da bi Perez izboljšal svoj ugled na družbenih omrežjih. A eden izmed glavnih ciljev medija naj bi bil ta, da Perez opominja Carla Ancelottija, da mora Gareth Bale igrati več. Eldiario.es je sicer objavil številna sporočila, ki jih je Perez pošiljal Punici, ki je skrbela za omenjen, lažen digitalni medij.

Vprašanje o domnevnem pritisku je prišlo tudi na ušesa Carla Ancelottija, ki pa je v slogu pravega gospoda vse skupaj zanikal in ovrgel pisanje španskega medija. "Nič ne vem o tem. Jaz sem najboljše poznal igralce in sem bil tisti, ki je določal začetne postave," je pojasnil Ancelotti. Ta je še dodal, da bo Manuel Neuer po operaciji palca na nogi že nared za pomembni tekmi z Realom.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mkug5g
31. 03. 2017 15.58
-3
itak se ve da perez vsako tekmo kupi
Barbarezo
31. 03. 2017 17.49
+1
srbija777
01. 04. 2017 09.51
-1