Liga Evropa

Reus to poletje ne bo zamenjal delovnega okolja

Berlin, 28. 07. 2015 21.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Menedžerska agencija Sportstotal je zavrnila namigovanja, da naj bi njihov klient Marco Reus v poletnem prestopnem roku zapustil Borussijo Dortmund in se preselil k torinskem Juventusu.

Nogometaši Borussije Dortmund se pospešeno pripravljajo na naslednji dvoboj UEFA Lige Evropa. Njihov tekmec bo avstrijski Wolfsberger, za katerega igra tudi Slovenec Tadej Trdina. Vodstvo nemškega velikana pa si je lahko še pred dvobojem oddahnilo. Zasedba, za katero uspešno nastopa slovenski reprezentant Kevin Kampl, bo namreč tudi v prihodnje lahko računala na pomoč Marca Reusa.

Marco Reus
Marco Reus FOTO: Reuters

Omenjeni ne bo zamenjal delovnega okolja, čeprav je kazalo, da bi se lahko preselil k Juventusu. "Prebrali smo vse zapise povezane z njegovim odhodom. Z gotovostjo trdimo, da on uživa v Dortmundu, da mu godijo številne ponudbe evropskih velikanov, a pred kratkim je sklenil, da ne gre nikamor," so sporočili iz menedžerske agencije Sportstotal, ki ga zastopa.

"Ne mislimo se več oglašati na to temo, saj ne bo nikakršnih novosti," so še zapisali v obvestilu za javnost. Govorice na omenjeno temo so se še okrepile, ko je Schalke 04 zavrnil 22 milijonov evrov težko ponudbo Torinčanov za Juliana Draxlerja.

SORODNI ČLANKI

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sosedov lojz
28. 07. 2015 21.28
+16
vsaj za moje pojme napaka. mogu bi it nekam v nekej bolšega (sej ne rečem borussija je supr klub) lahko bi šou kamorkol (barca, real, manchester city in united,....) in biu še večja zvezda. ampak zgleda da je res navezan na borussijo, al ga pa ne spustijo ;) DRGAČ PA KAKOR KOMUR PAŠE :)
KiNgKoNg
29. 07. 2015 00.02
+9
Zakaj bi bila napaka zapustiti klub, kjer je in bo prva violina?
zriki
29. 07. 2015 04.34
-4
User513426
29. 07. 2015 11.04
+1
trofeje igrajo glavno vlogo sam pri vas in vaših. nekaterim pa je bolje če so prva violina poleg tega pa imajo možnost tudi kaj osvojiti. kako bo z juvetom letos se bo pa še videlo. na domačem terenu verjetno po starem v evropi pa bo letos bolj klavrno, pa ne da bi s tem hotel ponižaveti klub kot je juve
zriki
29. 07. 2015 11.56
+1
to je pa novica dneva, bom takoj posredoval naprej