Liga Evropa

Udarca za Angleže: United brez Rooneyja vsaj šest tednov, Llorisa ne bo v Firence

London, 17. 02. 2016 17.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.G./J.K.
Komentarji
2

Manchester United v Ligi Evropa ne bo mogel računati na storitve prvega napadalca Wayna Rooneyja. Kot poročajo otoški mediji, se je angleški napadalec poškodoval in bo z zelenic odsoten vsaj šest tednov. Pri Tottenhamu pred tekmo z Iličićevo Fiorentino poškodovan prvi vratar Hugo Lloris.

Van Gaal v Ligi Evropa ne bo mogel računati na Rooneyjeve storitve.
Van Gaal v Ligi Evropa ne bo mogel računati na Rooneyjeve storitve. FOTO: Reuters

Letos pogosto kritizirani trener Manchester Uniteda Louis van Gaal je objavil seznam 18 nogometašev, na katere bo računal v tekmovanju Liga Evropa. Na njem pričakovano ni poškodovanega Mattea Darmiana, manjka pa tudi legendarni napadalec rdečih vragov Wayne Rooney. Razlog je po pisanju otoških medijev to, da se je Rooney poškodoval, in sicer naj bi šlo za poškodbo kolena. SkySports poroča, da bo Anglež izpustil vsaj šest tednov, nekateri otoški mediji pa poročajo, da bo Rooney brez nogometa kar dva meseca.

Vratar Hugo Lloris je medtem izpadel iz ekipe Tottenhama za četrtkovo tekmo s Fiorentino, za katero igra slovenski reprezentant Josip Iličić. Francoski reprezentant je ob zmagi na nedeljski ligaški tekmi proti Manchester Cityju utrpel neugoden udarec v ramo, trener Mauricio Pochettino pa je namignil, da bi lahko manjkal tudi na domačem derbiju pokala FA z mestnim tekmecem Crystal Palaceom. "Naslednji teden bomo videli, če bo lahko igral povratno tekmo s Fiorentino," je Pochettinove besede prenesla klubska televizija Spurs TV.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mufc7 1
17. 02. 2016 20.57
+10
Zakaj pa je prodal Chicharitoja stari i... Nizozemec.Tak mu treba.Upam,da ga v naslednji sezoni več ne vidim na klopi Uniteda.
Sasda Sadas
17. 02. 2016 20.24
+8
Upam da bo martial spica in pa da da mempisa na krilo in se poizkusi dokazati v teh 6 tednih ... Cene naj ga dajo pa potem na posojo polet al neki ... Tko da upam da to izkoristi in da se dokaze