Liga Evropa

Ibrahimović uspešno prestal operacijo in širnemu svetu sporoča: 'Skupaj bomo kmalu spet uživali v mojih igrah'

Manchester, Pittsburgh, 03. 05. 2017 10.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čeprav so se pojavljale celo bojazni, da bi lahko huda poškodba kolena predčasno "upokojila" Zlatana Ibrahimovića, je napadalec Manchester Uniteda po uspešno prestanem operativnem posegu v Pittsburghu napovedal, da se bo vrnil še močnejši. United v četrtek, seveda brez Ibrahimovića, čaka prva polfinalna tekma Lige Evropa s Celto iz Viga.

Ibrahimović (na fotografiji) je obležal na aprilski tekmi z Anderlechtom, ki jo je United nato po njegovi poškodbi dobil z golom Marcusa Rashforda v podaljšku.
Ibrahimović (na fotografiji) je obležal na aprilski tekmi z Anderlechtom, ki jo je United nato po njegovi poškodbi dobil z golom Marcusa Rashforda v podaljšku. FOTO: AP

Napadalec Manchester Uniteda in rekorder švedske reprezentance Zlatan Ibrahimović je na družbenih omrežjih skupaj z angleškim klubom potrdil, da je uspešno prestal operacijo v Združenih državah Amerike. Ibrahimović se je hudo poškodoval na povratni tekmi četrtfinala Lige Evropa z Anderlechtom, ko je nerodno pristal in hitro je bilo jasno, da gre za težjo poškodba kolena. Tudi zaradi Švedove starosti, oktobra bo dopolnil 36 let, so nekateri ocenjevali, da bi lahko tudi predčasno končal s kariero, a je napadalec hrvaških in bosansko-hercegovskih korenin nemudoma zatrdil, da se bo vrnil. To prepričanje je ponovil po uspešno prestalni operaciji pri specialistu v Pittsburghu, upokojeni švedski reprezentant pa se je zahvalil za podporo navijačem, medtem ko je tudi njegov agent Mino Raiola napovedal, da si bo varovanec povsem opomogel in da njegova kariera ni bila v nobenem trenutku ogrožena. Strelec 28 golov za United v tej sezoni bo s prvim delom rehabilitacije nadaljeval v Pittsburghu in zaenkrat še ni jasno, če bo podaljšal pogodbo z rdečimi vragi, čeprav si jo je po izvrstnih strelskih predstavah v svoji prvi sezoni na Otoku brez dvoma zaslužil, potem ko je na Otok brez odškodnine prišel iz francoskega Paris St-Germaina.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Popravljen, opravljen in močnejši. Še enkrat hvala za podporo. Skupaj bomo kmalu spet uživali v mojih igrah," je prek Instagrama in ostalih spletnih omrežij v svet sporočilo poslal Ibrahimović. Unitedovi navijači so si lahko pred četrtkovo tekmo s Celto iz Viga oddahnili, čeprav bodo uvrstitev v finale Lige Evropa lovili brez prvega strelca. Prenos tekme si boste lahko ogledali v četrtek ob 20.55 na Kanalu A in VOYO.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.