Liga prvakov

Lewandowski predčasno s treninga, Bayernov zvezdnik pred obračunoma z Realom miri strasti: 'Vse je v redu'

München, 06. 04. 2017 15.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Bliža se prvo poglavje spektakla v dveh delih, ki ga bosta v četrtfinalu Lige prvakov uprizorila münchenski Bayern in madridski Real. Bavarci imajo pred sredino prvo tekmo na Allianz Areni (prenos ob 20.30 na Kanalu A in VOYO) kar nekaj skrbi zaradi načetosti nosilcev igre, naslednji na seznamu je napadalec Robert Lewandowski.

Nasmejani Lewandowski med enim od treningov Bayerna pred tekmo Lige prvakov.
Nasmejani Lewandowski med enim od treningov Bayerna pred tekmo Lige prvakov. FOTO: AP

Dobrih 48 ur pred ligaškim derbijem z Borussio Dortmund in manj kot teden dni pred prvo tekmo četrtfinala Lige prvakov z Real Madridom prvi strelec Bayerna in poljske reprezentance Robert Lewandowski ni opravil treninga v Münchnu, kjer bo v sredo (prenos na Kanalu A in VOYO ob 20.30) gostoval branilec evropskega naslova in prestolnice Španije. Alarm se je v nemških medijih in na hodnikih bavarskega giganta seveda nemudoma prižgal, ko so Nemčijo in svet obkrožile fotografije, na katerih se vroči Poljak, strelec 12 golov na zadnjih devetih klubskih tekmah, drži za zadnjo stegensko mišico. A Lewandowski je skupaj s svojimi delodajalci prek uradnega profila na Twitterju hitro pomiril strasti in objavil: "Vse je v redu! Pripravljen bom."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pri Bayernu priprave na tekmi z madridskim Realom, ki jih je nazadnje leta 2014 ponižal s skupnih 0:5 v polfinalu, ne potekajo mirno. Že pred dnevi so rdeči potrdili, da je moral vratar Manuel Neuer na manjšo operacijo, a je trener Carlo Ancelotti hitro napovedal, da bo številka ena nemške reprezentance nared že za derbi z Dortmundom in obe tekmi z Realom, do katerih naj bi bil nared tudi brazilski napadalec Douglas Costa. Nekaj težav ima tudi napadalec nemške reprezentance Thomas Müller, ki ga ni bilo v kadru ob zadnjem porazu na gostovanju pri Hoffenheimu (0:1). Vsi omenjeni se bodo seveda potrudili, da bodo v primeru komplikacij nared vsaj za povratno tekmo v Madridu, ki bo 18. aprila na stadionu Santiaga Bernabeua. Bayern lahko kot v prejšnjih sezonah že prihrani nekaj moči v 1. Bundesligi, kjer ima kljub zadnjemu porazu še deset točk naskoka pred prvim zasledovalcem RB Leipzigom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.