Nogomet

Leskovar ne navija le za eno ekipo

Split, 24. 07. 2011 01.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Prijateljski dvoboj splitskega Hajduka in Barcelone si je ogledal tudi priznani slovenski glasbenik in igralec Lado Leskovar, ki je podobno kot še 33 tisoč gledalcev užival v vzdušju na stadionu Poljud.

Kaj vas je privabilo na Poljud? Je to morda poletna igra Hajduka ali želja po tem, da si od blizu ogledate virtuoze v dresih Barcelone?
"Vse skupaj. Ob tem pa se to dogaja v Splitu, ki je meni zelo blizu. Tu sem namreč pel na festivalih, bil v vojski v mornarici, ne nazadnje pa sem Barcelono gledal že v Barceloni in sem si jo z veseljem še enkrat pogledal v Splitu. Ta tekma je nedvomno nekoliko drugačna, saj sem tu v družbi dobrega prijatelja Dragana Buliča, za nameček pa sem v Split pripeljal tudi sina Martina, da vidi nekaj normalnega in pravega nogometa."

Lado Leskovar
Lado Leskovar FOTO: Miro Majcen

Ne glede na to, da Poljud nudi posebno atmosfero, ko gre za velike tekme, so slovenske Stožice ta hip dosti novejši športni objekt …
"To je res. Nogomet je šport, ampak tega občutka, ki ga lahko začutimo tu, ga pri nas zaenkrat še ni. Pa še nekaj bi rad poudaril – ta stadion mi je zelo všeč tudi zaradi tega, ker ima atletsko stezo, medtem ko je naš ponos nima."

Za koga vam v nogometnem svetu bije srce?
"Nisem vezan samo na eno ekipo. Podobno kot v glasbi so mi všeč različni glasbeniki in zvrsti. Lepo je videti nekoga, ki zna dobro igrati in ki se zna športno obnašati."

SORODNI ČLANKI

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dule100
25. 07. 2011 07.56
+1
Dol mi vis, za koga navija Leskovar !
Smartinec8
24. 07. 2011 12.37
ahahaha..fora fuzbal stadiona je da nima atletske steze..da gledalci bližje čutijo igro
ROONEY_THE_KING
24. 07. 2011 11.55
O moj bog, zakaj ne pišete raje o Damjanu Murku!!
donće
24. 07. 2011 11.28
munja12
24. 07. 2011 11.04
Ravno tako min ne poslušamo g.Leskovarja, ker nima posluha. Tako moramo poslušati druge izvajalce, da slišimo malo prave glasbe. On bi pa še atletsko stezo na nogometni štadion...
vonbos
24. 07. 2011 10.55
Nogomet je šport, ampak tega občutka, ki ga lahko začutimo tu, ga pri nas zaenkrat še ni. Pa ga nikoli ne bo.