Nogomet

Leonardo: V PSG želimo Beckhama, ni prestar

Pariz, 16. 11. 2011 09.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Športni direktor francoskega nogometnega velikana Paris Saint Germaina Leonardo verjame, da bo David Beckham, ki mu konec meseca poteče pogodba z LA Galaxyjem, okrepil zasedbo iz Parka princev.

Športni direktor PSG Leonardo, ki je z Davidom Beckhamom sodeloval pri AC Milanu, je prepričan, da bi lahko David Beckham veliko doprinesel k dobrim rezultatom francoskega kluba, ki je državni naslov nazadnje osvojil leta 1994, v Ligi prvakov pa so nazadnje igrali pred sedmimi leti. Letos so pri pariškem klubu za okrepitve že porabili 82 milijonov katarskih evrov.

Davidu Beckhamu pogodba z Los Angeles Galaxyjem poteče konec meseca.
Davidu Beckhamu pogodba z Los Angeles Galaxyjem poteče konec meseca. FOTO: Reuters

"Beckham je edinstven primer v svetu nogometa. Trenutno je zelo srečen v Los Angelesu. Vse je še odprto. Njegova družina bo imela pomemben vpliv na odločitev,“ je v intervjuju za L'Equipe povedal Leonardo in priznal, da je imel z njim nekaj kontaktov, saj si želi, da bi tako izkušen igralec klubu pomagal do težko pričakovanega državnega naslova. "Ste ga videli, kako igra? Poznam ga zelo dobro. Če ne bi bil sposoben igrati na takšnem nivoju, ne bi prišel, ampak bi prvi povedal, da ni pripravljen. Zanetti ima denimo 38 let. Vse je v pristopu,“ je nadaljeval športni direktor PSG.

Ko gre za primer Beckham, ni niti optimist niti pesimist, a verjame, da obstajajo možnosti, da se priključi ekipi. "Gre za pametnega nogometaša, ki nikoli ni zahteval garancije, da bo igral,“ je povedal Leonardo, ki je zaenkrat zelo skromen v izjavah, ko gre za menjavo na mestu šefa stroke. Antoine Kombouare je ekipo pripeljal na vodilni položaj Ligue 1, a vse kaže na to, da bi ga lahko v nadaljevanju sezone zamenjal Carlo Ancelotti. "Bil je v Parizu. Videl sem ga. Zasedamo prvo mesto na lestvici, delamo dobro, vendar veliko stvari se da še izboljšati. Moje delo je, da govorim z vsemi, kar ne pomeni, da kaj spreminjam. Enostavno sestavljam mrežo sodelavcev. Moramo misliti na prihodnost, ne le na Ancelottija. Moramo biti pripravljeni na vse,“ je zaključil Leonardo.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ambro7
16. 11. 2011 17.21
ne it pejt raj v MANCHESTER UNITED
pinkyprinc
16. 11. 2011 17.02
to je sam zarad dnarja, dresov in promocije kluba..
RYAN GIGGS
16. 11. 2011 16.05
upam da pride
rko
16. 11. 2011 12.49
LEONARDO VE.. ZA BECKHAMA PA TUDI VSI VEMO.. LEGENDA.
Vivid Money
16. 11. 2011 11.03
če te kdo hoče plačevati pa res nisi nikoli prestar....
JezusKrishna
16. 11. 2011 10.17
Good Guy Leonardo