Nogomet

Leonardo: Becksu so vrata PSG-ja vedno odprta

Pariz, 27. 02. 2012 15.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Športni direktor francoskega nogometnega velikana Paris Saint Germaina Leonardo je dejal, da so nesojenemu članu pariškega kluba Davidu Beckhamu vrata Parka princev vedno odprta.

Nogometaši Paris Saint Germaina so po zadnjem prvenstvenem remiju z Lyonom (4:4) padli na drugo mesto na prvenstveni tabeli, športni direktor kluba Leonardo pa se je po končanem dvoboju med drugim dotaknil tudi 'spodrsljajev' v zimskem prestopnem roku. Predvsem tistega, ko je bilo praktično vse dogovorjeno za prihod Davida Beckhama, Anglež pa je kasneje ostal zvest Los Angeles Galaxju.

Leonardo (levo) poudarja, da so Davidu Beckhamu vrata Parka princev vedno odprta.
Leonardo (levo) poudarja, da so Davidu Beckhamu vrata Parka princev vedno odprta. FOTO: Reuters

"Prihod Davida Beckhama v Pariz je bila zgodba, o kateri so vsi sanjali. Družinska situacija je določila razplet bitke zanj. Naredili smo vse, kar se je dalo, ampak poudarjam, da so mu vrata v Park princev še naprej odprta. Čeprav nikoli ni zaigral za PSG, se zdi, kot da je delček njega že tu,“ je v pogovoru za britanski The Sun povedal Leonardo.

Parižani so pred dnevi najprej remizirali s trenutno vodilnim Montpellierjem, sedaj pa so se morali le s točko zadovoljiti tudi proti velikanu Lyonu.

SORODNI ČLANKI

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MAjster951
27. 02. 2012 18.22
+4
"Športni direktor francoskega nogometnega velikana Paris Saint Germaina" ce majo velik dnarja se ne pomeni da so velikani, vsaj za mene ne :)
kavcic74
27. 02. 2012 17.05
-1
kaj bo delal v tem umetnem klubu , ki bo v parih letih propadu
Doberman7
27. 02. 2012 16.11
+4
dobr kva zdej ser ejo u los angelesu bo ustov in končov kariero, najbolj da ga kupjo pa 45 letih....
jurrk1
27. 02. 2012 16.56
+8
pri 45 ga bo kupo Milan takrat bo lih dovolj zrel za njih