Nogomet

LeBron James želi pomagati Beckhamu

Miami, 07. 02. 2014 06.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

David Beckham je vzbudil veliko zanimanja na Floridi, ko je sporočil, da želi v Miami pripeljati nogometno moštvo. Nad idejo je navdušen tudi njegov prijatelj, košarkar NBA ekipe Miami Heat LeBron James, ki želi sodelovati pri projektu.

David Beckham in LeBron James
David Beckham in LeBron James FOTO: Reuters

David Beckham je znova v središču pozornosti. Nekdanji nogometni zvezdnik se je odločil, da bo v ameriški nogometni ligi (MLS) kupil moštvo, ekipa pa bo imela sedež v Miamiju. "Prepričan sem, da je mesto pripravljeno na nogomet. Želim ustvariti klub, ki mi bo veliko pomenil," je dejal nekdanji angleški reprezentant in tako sprožil val zanimanja v Miamiju. Na Floridi so sila popularni aktualni prvaki lige NBA Miami Heat na čelu z zvezdnikom LeBronom Jamesom, tudi Beckhamovim prijateljem, ki je tudi pokazal zanimanje za omenjeni nogometni projekt.

Ameriški košarkarski reprezentant se je ponudil, da pomaga Beckhamu pripeljati nogometno ekipo v Miami. "Upam, da bom lahko pomagal. Trenutno so še podrobnosti, ki jih je treba rešiti, vendar mislim, da je to izjemna novica za mesto." LeBron sicer ni nogometni analfabet, saj ima delno lastništvo v angleškem nogometnem prvoligašu Liverpoolu in se je v zadnjih dveh letih srečal z nekaterimi nogometaši. "Nogomet me je začel zanimati, rad gledam tekme in spoznavam šport in igralce. Je precej intenziven šport in moji otroci ga imajo radi. David je postal moj dober prijatelj v zadnjem obdobju in Miami je pravo mesto za nogomet." Beckhamovo moštvo v MIamiju bi postala 22. ekipa v ligi MLS.

Pasica španski kraljevi pokal (povratne polfinalne tekme)
Pasica španski kraljevi pokal (povratne polfinalne tekme) FOTO:


 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

big247
07. 02. 2014 14.00
-1
brezveze denar stran mečeta nikoli nobeden klub iz Amerike ne bo mogel biti konkurenčen Evropskim klubom!!
asdfghjklqwertz
07. 02. 2014 15.08
+0
Mogoče res, ampak za to so zadolžene prav ZDA, ki so evropejce sprejeli v svojo ligo in jim dali priložnost, da se naučijo vrhunske košarke ... Kako je igrala evropa na Olimpijskih igrah, ko so prvič tam zaigrali igralci NBAja? Poigravali so se z državami, zmagovali vedno čez 100 pik, treningov pa med igrami sploh niso imeli nikoli, ker so prišli tja kot, prišel-videl-zmagal ...
Evil1979
07. 02. 2014 15.50
+1
ce pa pripeljes dobre igralce lahko tudi miami zmaga!!! vse se da...
Le vkup uboga gmajna
07. 02. 2014 12.40
-6
Škoda, da je Beckham ManU fan, bi loh še on kak odstotek Lpoola kupu :) YNWA
ILoveGaming
07. 02. 2014 11.40
-3
Super da bo pomagu mi pa tud tole pove da bo LBJ ostau v Mijamiju. Zakaj bi ponudil pomoč če naj bi po letošnji sezoni odšel?? :D
Maximus
07. 02. 2014 13.43
+1
Če druzga ne, nima noben u ligi dovolj denarja za dvojec Wade James. Ker tedva gresta kam sam še skupaj. Sej sta kot brata.